Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Mda, trebuie sa recrutam noi spammeri, nu se posteaza cu zilele in topicul asta.

Eu ma duc sa ma culc, spre sfarsitu' saptamanii sunt obosit rau iar luni ma trezesc inaintea telefonului :)). Noapte buna :*!

Salut tuturor. Am revenit din inactivitate definitiv, vom face o sedinta duminica (sper) si voi deschide topicul de rapoarte acum, veti putea posta pozele de saptamana trecuta si de saptamana asta (impreuna) si in functie de asta voi da salariile plus cateva prime. La sedinta amintita mai sus se va alege si noul sublider pentru ca dupa cum bine stiti, Rambo ne va parasi vineri seara dupa ce ii iau un interviu. Voi incerca sa readuc factiunea pe linia de plutire, dar asta doar cu ajutorul vostru.

Discutam mai multe zilele astea. Sfarsitul asta de saptamana este destul de aglomerat (teme, teste, zi onomastice, acomadarea la noua casa), dar de luni voi incepe sa acord mai multa atentie factiunii.

Salut !!! Ce faceti ma bo$$ilor de cand nu am mai postat eu in topic-ul asta dar am zis sa vad ce mai faceti. Vad ca o duceti bine de tot, mdy si-a tras net, alea alea membri noi, live-uri multe ce sa mai zic e MEZ. Am vazut ca pleaca R.Rambo macar daca in game nu pot sa ii zic vreau sa ii spun aici ca ii urez multa bafta si il respect pentru tot ce a facut pentru factiune si pentru mine :D. Cica se aude ca imi da mie sublider dar i-am spus lui mdy sa termine cu prostiile ca nu las eu Corleone pentru sublider la News Report vorba aia !!! Mai am multe de spus dar nu mai am acum vlaga in mine imi cad ochii in gura. Daca e imi dati qoute si pac pac intr-un minut am venit si vorbim. Toate cele bune si MEZ! P.S: Piticule ai mai crescut in pana mea?!

Eu ma duc sa ma culc, sunt treaz de la 06:00 :)), am raspuns la servicii, incercati sa luati cat mai repede interviurile. Noapte buna :*, emptY, auzi ce zice baiatu' asta:

Buna dimineata reporteri!

M-am trezit si eu acum cateva ore.

Ma duc sa-mi mai fac o cafea si intru.

Ne vedem In-Game. Salut!

Bine ai venit in News Reporter ghemz0r!

NaTLine, te salut dude. In primul rand nici macar nu te primim in News Reporter, abea am scapat de tine.

In al doilea rand... Cum ma sa nu lasi Corleone pentru News Reporter? Noi avem Piticul! ( Piticul nu trebuie sa creasca, el e pitic). Plus ca noi suntem mai cu mot :> .

In fine, sper sa mai treci pe aici. Nu avem seminte.

Edited by F4G DanielBoyd

Salut !!! Ce faceti ma bo$$ilor de cand nu am mai postat eu in topic-ul asta dar am zis sa vad ce mai faceti. Vad ca o duceti bine de tot, mdy si-a tras net, alea alea membri noi, live-uri multe ce sa mai zic e MEZ. Am vazut ca pleaca R.Rambo macar daca in game nu pot sa ii zic vreau sa ii spun aici ca ii urez multa bafta si il respect pentru tot ce a facut pentru factiune si pentru mine :D. Cica se aude ca imi da mie sublider dar i-am spus lui mdy sa termine cu prostiile ca nu las eu Corleone pentru sublider la News Report vorba aia !!! Mai am multe de spus dar nu mai am acum vlaga in mine imi cad ochii in gura. Daca e imi dati qoute si pac pac intr-un minut am venit si vorbim. Toate cele bune si MEZ! P.S: Piticule ai mai crescut in pana mea?!

In pana ta n-am crescut, am crescut in inch :)))))

Salut, nabi ce faceti eu am war cu Paterno si ii rupem, azi luam tot Las Venturas. Hai ca mai vorbim in game, si Daniele vorbim pe [/wt] in clan :)). Piticule ai depasit 1.40?

Edited by F4G NaTLain15

Ma duc si eu sa ma culc putin.

Nu prea am dormit aseara.

Ne vedem mai tarziu.

Succes la news-uri!

EDIT

M-am trezit si eu acum. Un prieten mi-a trimis un banc bun mai devreme:

O bruneta statea pe trotuar si spunea " Sase, sase, sase... ".

La un moment dat o blonda incepe

sa traverseze strada neregulamentar dar se opreste

in mijlocul ei si incepe un dialog cu bruneta:

- De ce repeti incontinuu " sase, sase, sase, sase ..." ?

- Pentru ca e amuzant.

- Ce e asa de amuzant?

- Incearca si o sa vezi.

Incepe blonda, care se afla in mijlocul strazii, sa repete ce a auzit la bruneta :

- Sase, sase, sase, sase ...

Brusc apare un autobuz si o calca pe blonda, la care bruneta:

- Sapte, spate, sapte....

:)) Hai ca ma duc sa imi fac o cafea. Salut!

Edited by F4G DanielBoyd

Buna seara dragi colegi, scuzati-mi inactivitatea din ultimele zile dar am avut meciuri si o problema cu ip-u, cica are unu acelasi ip ca al meu... Marog, mi-am luat bataie de la Vlaicu :((( lalalalla :((( (baschet). O sa intru si eu in game cand iese ticalosu ala care a indraznit sa aiba celasi ip cu mine... ce oameni... BTW, pe ticalos in cheama "salbaticu", daca e cineva dragut sa ii spuna sa dea relog ca sa pot sa intru, as fi recunoscator.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic