Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ma simt, oarecum, spionat de un idiot.

Eu ma duc la culcare, maine ma trezesc la 6, aveti grija cu spamu' ca ne da warn ion asta.

+1 Cristi. S-a dus si ziua asta... Eu ma duc in pat si incerc sa dorm. V-am lasat. Bafta si aveti grija ce faceti.

Neata, azi am numai ore de rahat, ma bate gandu sa raman acasa dar ies la 13. emptY, sa imi dai PM si sa deschizi topicul, o sa postez cand vin de la liceu (daca vin). Vreau sa fiti ON in numar cat mai mare vineri la ora 21:30, dezinteresul se va sanctiona.

Edited by Krysty xD

Doamne frate.. nu-mi vine sa cred :|

Ma trezeste cainele vecinului la 4:30 si acum n-am somn.. Impuscati-l careva..

Acum cativa ani de zile, eu ii dadeam drumul cainelui meu in fiecare dimineata sa se duca singur afara. Incepusem sa ii dau drumu' pe la ora 9 dimineata si la un moment dat ajunsesem sa ii dam drumu' la 4 dimineata. Jegosu' se inrolase cu bagabontii aia din spatele blocului si incepuse sa aiba apucaturi golanesti, ca aia. Nu i-am mai dat drumu' ca facea legea cu fraierii din spatele blocului si se plangeau vecinii =)))))

Neata, azi am numai ore de rahat, ma bate gandu sa raman acasa dar ies la 13. emptY, sa imi dai PM si sa deschizi topicul, o sa postez cand vin de la liceu (daca vin). Vreau sa fiti ON in numar cat mai mare vineri la ora 21:30, dezinteresul se va sanctiona.

Acum.

*Neata voua. Nu stiu de ce, dar imi place foarte mult atmosfera din News Reporter de acum. In ultima luna, incepuse sa imi displaca.

Merci Yonutz. Ma bucur ca iti plac, sper sa le placa si celorlalti. Daca mai aveti ceva de adaugat pe acea lista, imi puteti da un PM, sau postati aici.

Spor la lucru!

Empty felicitari pentru noua achizitie, face toti banii. E urias, poti face un war acolo. Poate o sa jucam "pac-pac" cu o mafie prin cazino. Ce zici?

(pac-pac = un fel de CS)

Mersi pentru spor. :))

Ce-a cumparat empty?

Ma simt, oarecum, spionat de un idiot.

Eu ma duc la culcare, maine ma trezesc la 6, aveti grija cu spamu' ca ne da warn ion asta.

Un idiot... spionat de un alt idiot... inception. Nu eu dau warnu', eu dau doar reportu'. =))

Doamne frate.. nu-mi vine sa cred :|

Ma trezeste cainele vecinului la 4:30 si acum n-am somn.. Impuscati-l careva..

Hahaha =)))

Si eu cred c-o sa raman acasa... sunt racit mort.

*Neata voua. Nu stiu de ce, dar imi place foarte mult atmosfera din News Reporter de acum. In ultima luna, incepuse sa imi displaca.

Neata. Adica, ce-ti place mai exact? Si, ce bizz ai luat?

Neata tuturor. (:|

Neata. Adica, ce-ti place mai exact? Si, ce bizz ai luat?

Nu stiu, imi place atmosfera in general. Am luat Caligulas, uita-te la "News Reporter - Informatii".

Va rog sa verificati topic-ul de anunturi importante, au avut loc update-uri, http://forum.b-zone.ro/topic/78866-news-reporter-anunuri-importante/page__st__20

Salut baieti! Mai am putin de savurat cafeaua si plec la liceu... Mai putin si voi cu matematica, deoarece mi se strica si mai mult ziua.. Bafta la tot ce faceti si multi de 4 va doresc!

Si tie multi de 4....Eu ce sa mai zic ca mi se strica ziua... Am 2 ore de mate una dupa alta..........Bafta la liceu la toata lumea...si eu am plecat...

Buna dimineata, sunt ...Geo... si tin sa va anunt ca mi-am schimbat numele pe server in schuby.

Neata, ce-i cu numele ala? :)) Zic ca mai bine puneai Geo, simplu.

'neata spammerilor. :-

Neata, da' am zis fara posturi d-astea...

Mai am si eu o ora, aveti mare grija la news-uri. Ne vedem cand ajung acasa.

Nu ne pasa. ;;)

Plec si eu in scurt timp. La targ nu voi ajunge, poate spre sfarsit. La ora aia sunt la liceu.

Succes la targ. S-aveti vanzare.

Neata, ce-i cu numele ala? :)) Zic ca mai bine puneai Geo, simplu.

Neata, da' am zis fara posturi d-astea...

Nu ne pasa. ;;)

Plec si eu in scurt timp. La targ nu voi ajunge, poate spre sfarsit. La ora aia sunt la liceu.

Succes la targ. S-aveti vanzare.

Neata, ce e cu posturile astea pe tine :)) " Nu ne pasa" :))... Tu ar trebui sa fi un exemplu pentru noi :)) . Bine glumesc acum, astaseara cand vi de la liceu sa imi scri pe mess sau buzz cv sa iti dau niste idei pentru alea. Bafta la activitati, eu nu pot spune ca ne vedem in game pt ca...se numeste ban :))). Hai bafta acolo, o sa va vizitez pana vineri.

A si inca ceva la mine la scoala a aparut o materie noua :http://i.imgur.com/utOjT.jpg ( scuzati scrisul si calitatea imagini :)) )

Edited by razvitnx

Neata, ce e cu posturile astea pe tine :)) " Nu ne pasa" :))... Tu ar trebui sa fi un exemplu pentru noi :)) . Bine glumesc acum, astaseara cand vi de la liceu sa imi scri pe mess sau buzz cv sa iti dau niste idei pentru alea. Bafta la activitati, eu nu pot spune ca ne vedem in game pt ca...se numeste ban :))). Hai bafta acolo, o sa va vizitez pana vineri.

A si inca ceva la mine la scoala a aparut o materie noua :http://i.imgur.com/utOjT.jpg ( scuzati scrisul, si calitatea imagini :)) )

Ahahhaha, ma simt special =)).

Am venit si eu de la liceu, o sa postez rapoartele in curand.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic