Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ma duc sa-mi invat la istorie.

Bun venit celor noi, felicitari celor care au luat rank up!

O luna fara reclamatii? Doar atat?

P.S. danielboyd pe google . :))

Somn usor, vorbim maine!

Sa nu cumva sa va treaca prin minte sa cautati Casian pe google la imagini..

Brb, caut pe Google. Edited by danielboyd

Am cautat eu Casian pe google.ro. Iti da numai preoti.

Am inceput deja sa tin evidenta pe saptamana viitoare... Sper sa fiti mai activi in acest topic si sa nu mai faceti posturi aiurea...

Buna seara NR, sunt noul vostru coleg, sper sa ma acomodez foarte repede cu noul job. Tin sa il felicit pe emptY, a tinut o sedinta de ma lasat cu gura cascata, chiar isi da interesul pentru functia sa, are respectele mele, si-a format factiunea dupa modelul sau, si chiar a reusit!

Helooooo am ajuns si eu acasa, urat oras tulcea. Nu va puteti imagina ce bine e in pat cu o cana de ceai:)) ce ati facut la sedinta?

Vreau și eu ceai. Mă duc să-mi fac.

Ce să facem. Am vorbit, am vorbit, după iar am vorbit, a dat rank, a dat rank iar, alt rank dat, am vorbit iar, și iar, și iar am vorbit, am pus întrebări, alte întrebări și atât.

Bine ați venit, cei noi! Sper să lăsați o impresie frumoasă.

Am câștigat la aparate 70 lei. :))

Helooooo am ajuns si eu acasa, urat oras tulcea. Nu va puteti imagina ce bine e in pat cu o cana de ceai:)) ce ati facut la sedinta?

Ce cautai ma prin Tulcea? Tie nu ti-a dat rank up... Lui boyd i-a dat.. Daca nu ai fost prezent... :)):)))..

Nu poti sa te uiti la Logs?

Edited by Vlad09

Ce cautai ma prin Tulcea? Tie nu ti-a dat rank up... Lui boyd i-a dat.. Daca nu ai fost prezent... :)):)))..

Nu poti sa te uiti la Logs?

Vlad, pune și tu altă poză la evidență sau, cel puțin, dă-mi poza prin PM, te rog. La mine nu se încarcă.

Am avut turneu la tulcea, 3 meciuri pe zi. daca consultai si tu forumul a.i fi stiut:) in fine, danut merita rank 5, chiar merita pentru ceea ce face pentru factiunea asta, sunt mandru sa pot fi numit colegul lui.

Am avut turneu la tulcea, 3 meciuri pe zi. daca consultai si tu forumul a.i fi stiut:) in fine, danut merita rank 5, chiar merita pentru ceea ce face pentru factiunea asta, sunt mandru sa pot fi numit colegul lui.

ai*. Mai ești și rank 5. :))

Lăsând astea, tu ce sport faci? Că tot vorbeam de sporturi.

Si tu ai luat rank 5.

Am fost 29/31 online la sedinta, absenti tu si Hogan cu cereri de inactivitate.

Si tu ai luat rank 5.

Am fost 29/31 online la sedinta, absenti tu si Hogan cu cereri de inactivitate.

A fost o activitate foarte buna in seara asta. De ar fi si la targ la fel ar fi minunat.. Sa speram ca acum o sa fim mai multi la targuri, simulari si la eventualele evenimente. Bafta la toata lumea..

A fost o activitate foarte buna in seara asta. De ar fi si la targ la fel ar fi minunat.. Sa speram ca acum o sa fim mai multi la targuri, simulari si la eventualele evenimente. Bafta la toata lumea..

Da, într-adevăr, am fost foarte mulți la ședintă. Noapte bună, Vlad! Sper să visezi că te plouă. :))

Va fi, daca ii bateti la cap si le reamintiti.

*O noua saptamana, succes tuturor, in special celor noi.

Eu am de facut niste esee, iar mai incolo ma bag la un film si ma duc pe afara. A fost vreme urata rau weekend-ul asta, ploaie toata ziua :(

*Am postat activitatile de saptamana asta, o sa primiti mai multe detalii despre evenimentul ce toate factiunile saptamana viitoare.

Buna dimineata reporteri !

Azi dau 2 teste.. maine unul important la fizica .. :(

Se uita careva la Iubiri Secrete ? =)) Quote

Baftă la teste și nu, nu mă uit la telenovele.

Vă urez tuturor o zi bună!

Eu am plecat la facultate. Ne auzim mâine că sigur voi băga somn când mă întorc. :D

Da, într-adevăr, am fost foarte mulți la ședintă. Noapte bună, Vlad! Sper să visezi că te plouă. :))

Am visat ca ninge si asa a fost. A nins un pic la mine. Dar pacat ca dupa a inceput sa ploua.....

Buna dimineata, acuma m-am trezit si eu (:|. Ne vedem in game fetele.

Se apropie meciul Steaua - Copenhaga :emo:, un pronostic ?

O sa ia bataie cu 2-0 si nu se califica...

Buna dimineata, acuma m-am trezit si eu (:|. Ne vedem in game fetele.

Se apropie meciul Steaua - Copenhaga :emo:, un pronostic ?

Neata, acum m-am trezit.

Eu zic ca bate Steaua cu 3-1.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic