Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Cred că d-aia au și făcut Gangnam Style. Să-l întreacă pe poponarul ăla mic. :))

Oricum, să recunoaștem. Ce ați alege? Justin Beaver sau Gangnam Style?

Eu, unul, GS.

Si eu as alege tot Gangam Style...

Justin biebar ma , ce aveti va doare capul? :))

Ce justin bieber ma? Mai bine dansez pe Gangam style decat pe justin bieber....

Am plecat la scoala... Asa ca ... + cine e pentru GANGAM SYLE.......

PSY-Gangnam-Style-09.gif

Asta spune tot, nu?

Uita-te la demisii, chiorule.

Exact Piticule. :)) Asta spune tot, oricum, serios vorbind, Gangnam Style a devenit o melodie fenomen. Nu cred ca exista om care sa nu fi auzit de ea. Vizualizarile de pe YouTube spun tot. Mai au un pic si ajung la un miliard. :X

Cred că d-aia au și făcut Gangnam Style. Să-l întreacă pe poponarul ăla mic. :))

Oricum, să recunoaștem. Ce ați alege? Justin Beaver sau Gangnam Style?

Logic ca Justin Bieber, e idolul meu, ghidul meu, guru-ul meu spiritual. Ce ar inemna planeta asta fara Justin Bieber? Nimic! Ma scuzati, mi-a venit camasa roz, cumparata din America, sa moara dusmanii mei! Ma duc sa-mi iau un ceas de aur, d-ala mare, cum sunt alea de perete, ca sa vada dusmanii mei ca eu am valoare. Ma duc dupa la CAEFCE sa mananc nijte pui wai. Chaules BauleS!

Acum, vorbind serios, Gangnam Style. De ce? Pentru ca ... are dansul ala timpit care nu-ti iese din cap. + e destul de buna aia din videoclip. + CA NU E JUSTIN BIEBER!!!!

** Am uitat sa mentionez ora de la targul de joi. Acesta se va desfasura la ora 20:00, ceea ce inseamna ca la 19:40 - 19:45 sunteti in HQ. Voi repeta asta in fiecare post al meu din acest topic pana la ora cu pricina. Imi cer scuze, din nou, neatentia costa.

Edited by danielboyd

PSY-Gangnam-Style-09.gif

Asta spune tot, nu?

Uita-te la demisii, chiorule.

E inchis topic-ul, chiorule.

*Cat despre justin bieber, era un meme pe google. "Ala din gangnam style poarta haine mulate si nu e la fel de gay ca justin bieber.. sta intr-un prosop albastru cu gatul sprijinit pe un barbat si.. tot nu e la fel de gay ca bieber" :))))))))

Personal, n-am nimic cu el. Imi plac unele melodii.

E inchis topic-ul, chiorule.

*Cat despre justin bieber, era un meme pe google. "Ala din gangnam style poarta haine mulate si nu e la fel de gay ca justin bieber.. sta intr-un prosop albastru cu gatul sprijinit pe un barbat si.. tot nu e la fel de gay ca bieber" :))))))))

Personal, n-am nimic cu el. Imi plac unele melodii.

:)) Are dreptate, + .

Nici eu n-am nimic personal cu el .... am ceva personal cu el. Ma dispera felul in care canta, vocea aia :| .

Nevermind ...

Ce credeti despre toate traditiile alea, de Revelion, Craciun, etc. in care un om mananca in seara respectiva cat mananca in 2 luni? :))

E stupid, adica, in opinia mea, nu are rost sa mananci in seara de revelion de 4328926492724826 mai mult doar pentru ca se schimba anul ... aminteste-ti ca dupa anul asta ... mai vine unul. Majoritatea romanilor fac asta. Sunt de parere ca in seara aia merita sa mananci mai " special ", dar prin " special " ma refer la deosebit, nu la mult.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic