Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Poti sa faci un Print Screen te rog? o.O nu gasesc

Scrie News Reporter - Discutii, iar pe aceea linie cu discutii te duci pana dai de numarul de posturi (21360 replays) sau ceva de genul asta si dai click pe numar.

Tin cu doi de i.

A luat suspend in ultima vreme de vreo 3-4 ori =))))

Pe nathan si avatar i-am demis, tcristian s-ar putea sa-l pic perioada de teste pentru inactivitate, iar dexter.. cum zici si tu. Dar gata, nu mai vorbim aici astea.

Si tu acum imi spui ca astia 2 au fost demisi?? Ai zis ca imi trimit pm.. Ai tot trimis...

Scrie News Reporter - Discutii, iar pe aceea linie cu discutii te duci pana dai de numarul de posturi (21360 replays) sau ceva de genul asta si dai click pe numar.

Asa, multumesc mult.

Eu ma bag in Sa:Mp ca am facut 300 de posturi.

Am revenit de afară.

Care e treaba? Unde aplic pentru clanul ăla șmecher? :))

Noi recrutam, nu bagam in seama orice aplicatie ... nu stiu daca te incadrezi in standardele minime ... pana si krysty a intrat .. oricine poate.

Acolo ati inceput sa vorbiti care a fost invoit si care nu a fost... Ce treaba are BTD cu NR?

NR, BTD = Same **** :> Spam pe 2 fronturi. Edited by danielboyd

Noi recrutam, nu bagam in seama orice aplicatie ... nu stiu daca te incadrezi in standardele minime ... pana si krysty a intrat .. oricine poate.

Vezi că am fost prezent la târg. Modifică acolo că mă violează emptY, pardon, sancționează.

Ba, tu numai posturi d-astea faci =)))))

"Gata spammu?", "nu mai ai cu cine sa faci spam".

Cine vorbea de SPAM, SPAMERULE.

*Hai in BTD, lasa S4G :>

Ce rost are?

E acelasi spam.

Faceti la topicuri pt =1 prea mult.

Vezi că am fost prezent la târg. Modifică acolo că mă violează emptY, pardon, sancționează.

:-? Whatever .... Asta e ultima data, data viitoare cand la :45 nu sunteti in HQ, pwp, absenta. Daca tot veniti dupa 45, e clar ca nu va mai pot numara in timpul targului.

:-? Whatever .... Asta e ultima data, data viitoare cand la :45 nu sunteti in HQ, pwp, absenta. Daca tot veniti dupa 45, e clar ca nu va mai pot numara in timpul targului.

Îmi pare rău! Nu am fost atent la strigare.

Data viitoare voi fi mai atent.

cum o sa fie... empty_mdy : Cine nu are BTD la nume pe forum, nu are ce cauta in NR.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vlad, nu credeam ca o sa apuc ziua in care tu o sa deschizi gura si din ea sa iasa ceva atat de intelept.

Îmi pare rău! Nu am fost atent la strigare.

Data viitoare voi fi mai atent.

Nu ziceam de tine, ziceam de toti, in general. Multi intra la :55, vin pe plaja si imi incep cu spammu' pe /w " Ce fac? " " Eu ce fac ? " Ce fac eu ma? " " Ba, hai ma, spune, eu ce fac? ". E frustrant, eu ma chinui sa vad daca este vreo problema si iti vine unu' d-asta de te dispera. Am inteles, nu am nimic cu tine, stiu de ce esti in stare, stiu ca n-ai face ceva de genul asta intentionat, :) jus' chill'. :*

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic