Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

poi de ce nu sa nu castige ma???

Daca ii merge mintea sa castige...

Eu vreau să dau șansă mai multor playeri.

E mai corect așa.

Am plecat la facultate. Vreau să văd peste 1010 pagini până mă întorc la 19:00.

Salut!

Buna dimineata, acuma m-am trezit si eu.

Mie mi se pare absurd cu sanctiunile la "imagini si suveniruri" sa fiu obligat sa postez acolo.. :-J.

Well, too bad.

Asta e :-J

Prost sunt eu ca pun la imagini.

Termina cu aroganta asta ca ma enervezi, mi-a dat cineva PM si mi-a spus ca in momentul cand ai facut treaba aia nu era AFK, deci ai facut-o intentionat. Prin urmare, daca nu mi se dadea PM nu aveam de unde sa stiu. Pe langa asta, nu mai fa figuri dupa ce tot TU esti ala care a gresit.

Ei da....de parca la discutii nu putem fi activi. Se sanctioneaza pentru ca nu postezi la imagini si suveniruri /:)..

Asta chiar e ceva stupid.

Intr-adevar, unora s-ar putea sa le displaca aceasta treaba, but I couldn't care less. Iti place sa ai semnatura cu o camera foto, nu?

Avem camerele foto degeaba? Da, in mare parte. Daca esti reporter, atunci iti folosesti si camera.

Nu tin pe nimeni cu forta in NR, deci daca nu poti sa acorzi importanta forum-ului la fel cum acorzi jocului, atunci nu te oblig sa ramai. Daca as merge pe mentalitatea asta, forum-ul ar fi o mizerie. Eu ma mai plang ca stau cate 2-3 ore ca sa editez tot si sa va fac viata frumoasa? Nu, nu ma plang.

Asta e, ne mancam intre noi :))

Iar ma enervezi. Ce atata mancat intre noi? De unde presupui tu ca a dat cineva din factiune report? Au fost zeci de persoane care nu fac parte din factiune in topic-ul asta. La cate posturi aiurea ai facut, nici macar n-as comenta in locul tau. Te-am avertizat de 2 ori.

De ce, mă?

Nu vrei să faci 1000 de posturi să-ți schimbi statusul de deasupra pozei? :))

eu joc si pe rpg2, am conturi separate..pe forum, pe asta fac doar pentru raport

Bossule, eu nu ma refer sa fim la activitatea pe forum.. eu tot timpu sunt activ pe forum cand sunt ON si in game.

Dar despre faza cu sanctiunile pentru imagini si nustiu ce etc.. :-J.

Am bagat sanctiuni pentru ca inainte de asta, v-am rugat sa fiti activi atat in acel topic, cat si aici. ATENTIE, am spus V-AM RUGAT. Ati fost activi 2-3 zile, o saptamana, iar apoi ati revenit la obiceiurile vechi. Daca te uiti putin la responsabilitati si organizari, ai sa vezi ca se fac statistici la imagini si suveniruri de aproape o luna, luna in care NU am sanctionat pe nimeni si uite rezultatul. Din toata factiunea, maximum 50% a avut bunul-simt sa ma asculte si sa fie activa in acel topic.

Daca voi nu intelegeti de vorba buna, atunci nu voi mai fi nici eu intelegator.

Am bagat sanctiuni pentru ca inainte de asta, v-am rugat sa fiti activi atat in acel topic, cat si aici. ATENTIE, am spus V-AM RUGAT. Ati fost activi 2-3 zile, o saptamana, iar apoi ati revenit la obiceiurile vechi. Daca te uiti putin la responsabilitati si organizari, ai sa vezi ca se fac statistici la imagini si suveniruri de aproape o luna, luna in care NU am sanctionat pe nimeni si uite rezultatul. Din toata factiunea, maximum 50% a avut bunul-simt sa ma asculte si sa fie activa in acel topic.

Daca voi nu intelegeti de vorba buna, atunci nu voi mai fi nici eu intelegator.

Eu te inteleg perfect, dar poate sunt membrii care acumuleaza FW-uri doar pentru TOPIC-ul ala.

In fine, nu vreau sa ne certam. Nu vreau scandal sau ceva de genu, pentru ca ma simt foarte bine aici. O zi buna tuturor va doresc:*.

Eu te inteleg perfect, dar poate sunt membrii care acumuleaza FW-uri doar pentru TOPIC-ul ala.

In fine, nu vreau sa ne certam. Nu vreau scandal sau ceva de genu, pentru ca ma simt foarte bine aici. O zi buna tuturor va doresc:*.

Poti acumula un FW intr-o luna, asta in conditiile in care nu postezi deloc, o luna intreaga. Ti se pare mult?

Nu, mie mi se pare de bun simt 2 posturi pe saptamana.

Bossule, eu nu ma refer sa fim la activitatea pe forum.. eu tot timpu sunt activ pe forum cand sunt ON si in game.

Dar despre faza cu sanctiunile pentru imagini si nustiu ce etc.. :-J.

Ai aparat foto 24/7 la dispozitie... nu vad unde e problema. Sunteti reporteri, cu asta va ocupati. Pe langa multe altele...

Ai aparat foto 24/7 la dispozitie... nu vad unde e problema. Sunteti reporteri, cu asta va ocupati. Pe langa multe altele...

Am inteles, acuma nu imi scoate si tu ochii..gata am inteles.

Nu e greu de facut 2-3 poze cu aparatu stiu asta.. 8-|

@Am plecat si eu la sala, ne vedem deseara.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic