Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Pentru a achizitiona o masina sport de pe clienti.b-zone.ro este necesar sa detin cont premium atat timp cat o pot achizitiona de la nivel 1?

Ca sa cumperi masina de pe clienti iti trebuie minim level 3,nu cred ca ai nevoie de premium pentru a cumpara masini sport,e valabil decat in joc.

O metoda de-a face bani mai repede ? Am lv 12 si "i'm running out of time"...Am decat 3.2kk in banca...Ceva idei de economie?

Poți să faci afaceri cu bunuri personale. Deasemenea te sfătui să aplici într-o facțiune pașnică, dacă nu, să muncești la jobul de fermier (la ferma a doua).

Pentru a achizitiona o masina sport de pe clienti.b-zone.ro este necesar sa detin cont premium atat timp cat o pot achizitiona de la nivel 1?

Nu ai nevoie de cont premium pentru a cumpara o masina de pe clienti.b-zone.ro .

O metoda de-a face bani mai repede ? Am lv 12 si "i'm running out of time"...Am decat 3.2kk in banca...Ceva idei de economie?

1. Încearcă să intrii în News Reporter / School Instructor (de preferat School Instructor).

2. Fă multe afaceri, cumperi un bun personal mai ieftin, îl dai și tu cu 300-400,500k mai scump.

3. Muncește la fermă sau ca Gunoier.

Ce job imi recomandati ?

Garbageman,Trucker si sa pescuiesti.

Nu vad printre gratii Click , tin sa mentionez ca nu am nici un mod, am marit si rezolutia si tot la fel...nu inteleg de ce se vede la mine asa...

Instaleaza driverele la placa video.

Nu vad printre gratii Click , tin sa mentionez ca nu am nici un mod, am marit si rezolutia si tot la fel...nu inteleg de ce se vede la mine asa...

Încearcă să reinstalezi driverele la placa video.Poți afla ce placă video ai tastând in meniul RUN : dxdiag la secțiunea Display.Nu are cum să fie din BIOS fără placă video nu ai cum să rulezi jocuri de acest gen, poate e placă video internă și atunci rezolvarea ar fi o reinstalare de joc respectiv Windows.

Exista masini al jobul de mechanic ca alea de TCC?Ca am vazut civili si ma mir ca nu gasesc langa job niciodata.

Da, exista. In Las Venturas, undeva in spate la CNN.

Nu gasesti pentru ca sunt putine, iar avand in vedere numarul mare de playeri sunt luate in permanenta.

Recomandarea mea este sa te faci garbage man, castigi mai bine si nu ai o asa mare bataie de joc. In aditie, poti munci si ca pescar (nu e nevoie de job) si mai poti face niste bani in plus.

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.