Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Salut,unde pot gasii o lista cu toate comenzile care sunt valabile doar player-ilor,nu imi trebuie comenzi si de admin.Un link sau o lista ceva.

Poti juca pe 2 cont'uri dar sa nu iti transfer masini banii vinzi de pe unu pe altu si tot asa..

EDIT :

Edy am skils 4 la rob si tot 20 de puncte iti i-a.

Salutare. Am si eu o problema. Cand dau sa intru in joc nu se conecteaza , iar la client imi arata doar ip-ul (0/0 players...). M-am reconectat la net de vreo 5 ori si nimic... Multumesc anticipat .Noroc!

1: Descarca'ti Sa-mp 0.3b

2: Daca il ai si nu merge, inseamna ca este iar problema cu cei de la RDS ... Trebuie sa astepti.

Clientul nou il am instalat. Mersi pentru lamurire.

La fel ca si la Dany : Your ip is banned on this server . :| De ce apare asha , am dat rr la pc si am schimbat ip-ul ca am ip dynamic , si de fiecare data your ip is banned from the server + ca la sa-mp imi apare ca serveru e on si are 30 playeri online . :| .Nu stiu de ce .App am net de la click net deci nu are cum sa fie de la rds . Cineva sa ne lamureasca va rog.

Cand incerc sa intru imi scrie Your IP is banned. Eu nu am bann. M-am uitat in lista de bannati si nu sunt. Plus ca am IP dinamic. E vreo problema de la mine, sau de la server? Am auzit ca se fac update-uri.

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.