Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Am un prieten ce tocmai si-a schimbat parola ca credea ca cineva i-o stie si i-a picat serverul si nu a mai dat /login si acum niciuna din parole nu este buna i-a trimis PM la Thomas cred.

Am auzit de la alti ca dupa 3 ore te poti loga cu aceea parola este adevarat, stie careva ceva despte acest bug cu change password /

Dupa ce dai /changepass parola ti se schimba cu cea pe care ai pus-o si nu trebuie sa astepti 3 ore, la urmatorul login poti intra cu parola noua.

Si-a rezolvat problema prietenul meu, i-a zis toate parolele la Thomas :)) inca cate o avut.... nu putea sa intre deloc ca zice ca nu e buna parola si e bug i-a rezolvat Thomas problema.

Am si eu o nelamurire : De ce in fiecare zi nu merge server`ul ? Macar azi , cand stam acasa ( nu se face scoala ) puteti sa`l deschideti , sau sa rezolvati problema.

Si tot odata , de ce nu mutatu hostul de la fun pe alt calculator , sau la alt host...?pentru ca asa pierdem , fun`ul nu trebuie sa aiba legatura cu RPG`ul , daca cate rpg sa cada si fun e aiurea...pierdem mult...macar cand e cazut rpg , sa fie deschis fun sa il mai populam...

Eu presimt ca dupa ora 12 se va deschide..deoarece asa se intampla mereu pana vin bobo/razr/thomas de la scoala sau unde sunt ei plecati!Intre orele 12-13 cred ca se va deschide!

ON:Exact cum banuiam,a fost o pana de curent,si acum trebuie a dea cineva restart la server,pana la 13 cred ca se va face,asa a fost mereu!

poate pentru unii nu se face scoala dar pentru majoritatea se face , si de cate ori nu vi s-a spus ...nu mai incepeti topicuri / spamul pe la diferite topicuri cu stereotipul urmator " de ce nu merge serveru " nu va temeti serveru nu se inchide si daca se inchide definitiv va anunta si cum va spun si adminii si alti playeri , creativa o viata sociala fratilor voi de acum credeti ca viata = samp ....mai ales ca majoritatea playerilor din comunitate au intre 10-15 ani rar mai sunt si 16 + , eu va inteleg la varsta de 12 ani ...eu ieseam afara cu bicicleta faceam orice ca nu stau in casa...si eu atunci nu aveam computer , dar cum spune si cineva pe care il respect "generatiile urmatoare sunt distruse din punct de vedere fizic si psihic " voi va distrugeti copilaria in fata unui calculator , nu zic ca acest joc sa nu fie jucat..de nimeni nu zic niciodata asta dar faza este urmatoarea , pentru calculator aveti timp o viata intreaga pe primul loc este viitorul vostru care vi-l faceti cu alea 2 maini cu care tastati cand va jucati , voi credeti ca viata e roz ca totul e samp , viata devine grea o data cu trecerea la un nivel mai inalt si anume liceul va spun de pe acum nu o sa mai aveti timp de nimic , de absolut nimic , aici nu incurajez pe nimeni sa o termine cu sampul aici doar imi spun parerea in legatura cu Calculatorul si jocurile pe calculator

Ps: nu vreau sa vad reply cu clisee de genu " Bine ma desteptule esti tu geniu si iti dai talente pe aici " sau " ia uite cine s-a trezit sa vorbeasca" nu vreau sa aud astfel de cretinisme eu mi-am spus doar parerea

Hostul se restarteaza in fiecare dimineata si nu are cine sa-l deschida pt ca eu, Alin si Bobo suntem la scoala iar Omega la serviciu, de-aia e off tot timpul dimineata...

Razr, am observat 2 masini Willard ce nu au mai fost folosite de ceva timp, daca vrei ti le arat. Ce se intampla cu ele daca proprietarul nu a mai intrat de mult timp? Iar daca se intampla ceva, la cat timp de offline se va actiona?..

sall am si eu o intrebare, am Elegy si nu stiu cum sa-i pun Hidden color, ma ajuta cineva? multumesc.

Razr, am observat 2 masini Willard ce nu au mai fost folosite de ceva timp, daca vrei ti le arat. Ce se intampla cu ele daca proprietarul nu a mai intrat de mult timp? Iar daca se intampla ceva, la cat timp de offline se va actiona?..

Depinde ... dupa 1-3 luni sunt scoase la licitatie.

sall am si eu o intrebare, am Elegy si nu stiu cum sa-i pun Hidden color, ma ajuta cineva? multumesc.

Poti sa ma cauti pe mine sau Alin, costa 100 milioane.

Am o intrebare... La lawyer, ce atributii au skillurile? Adica fiecare skill ce avantaj are fata de cel inferior? Iar la skill 5 ce atributie "mare" are?

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.