DooKid Posted April 29, 2015 Share Posted April 29, 2015 Aplicațiile pentru funcția de primar sunt acum deschise. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIS aka OldNab Posted April 29, 2015 Share Posted April 29, 2015 (edited) Nick: OldNab[N0B]Level: 39Vârstă (reală): 15Sex (real): MasculinVechime pe server: Aproape un an şi jumătate (pe BIS), aproape un an (pe OldNab)Poză cu /stats: https://i.imgur.com/NxnDPb2.png (ştiu că e puţin 1.5kk, însă am un prieten care mă va ajuta cu nişte bani în caz că nu voi face rost de banii suficienţi din donaţii)Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Iniţial nu am vrut să reaplic însă foartă lume m-a întrebat dacă reaplic şi m-au rugat să o fac... asta înseamnă că am primit un feedback pozitiv după prima lună ca primar şi nu am putut să spun nu. În plus, am intrat în acest ritm şi mi-e uşor acum, devenind o obişnuinţă să fac eventuri şi celelalte activităţi. Dacă jucătorilor le-a plăcut de ceea ce am făcut cu siguranţă mă vor revota, asta arătându-mi dacă au apreciat sau nu munca mea din primul mandat.Ce intenționez să fac pentru jucători: Cu siguranţă jucătorii care au prins mandatul meu îmi cunosc programul oficial şi eventurile şi activităţile aferente acestuia. Totuşi, pentru cei care nu ştiu îl voi reposta: LUNI - VINERI 15:00-17:00: Eventuri clasice19:00-21:00: Eventuri clasice20:00: Împărţirea taxei + event TRIVIA pentru jucătorii de nivel 2-7 21:00-22:00: Fun Hour SÂMBĂTĂ14:00: Olimpiadă între clanurile cu 50 sloturi (săptămâna 1), 25 sloturi (săptămâna 2), 15 sloturi (săptămâna 3), câştigătoare (săptămâna 4)16:00-17:00: Târg auto 18:00: B-Zone Are Talent 20:00: Împărţirea taxei + event TRIVIA pentru jucătorii de nivel 2-720:30: Eventuri specialeDUMINICĂ15:00: Olimpiadă între facţiunile paşnice (săptămâna 1), ganguri (săptămâna 2), departamente + Hitmen (săptămâna 3), facţiunile câştigătoare (săptămâna 4) 17:00-18:00: Sprijin financiar pentru jucătorii de nivel 2-7 18:00-20:00: Eventuri clasice20:00: Împărţirea taxei + event TRIVIA pentru jucătorii de nivel 2-720:30-21:30: Eventuri speciale21:30-22:00: Discuţii libere cu primarul la Primărie, jucătorii îşi vor spune nemulţumirile şi vor pune întrebări primarului, vor face sugestii şi alte chestiuni de acest gen. Nemulţumirile vor fi analizate şi se va încerca eliminarea lor pe cât posibil.Ce înseamnă event clasic?Eventul clasic este unul cu prize 50.000$, dintre cele comune: LMS, LCS, Ruleta Rusească, Par / Impar, Simon spune, SMS, Primul cu /w, Protect the V.I.P, Primul cu kill, Primul cu G, Primul cu F, Paintball, Find & Bring, Race Arena etc. Ce înseamnă Fun Hour? Fun hour este acea oră în care toţi jucătorii sunt invitaţi să participe la o activitate distractivă, organizată de către primar. După cum spuneam şi în topic, acest program nu este fix. Se pot adăuga activităţi / evenimente spontane şi, dacă este cazul, se pot amâna anumite activităţi. Vă rog să ţineţi cont de faptul că luna mai este luna tezelor, testelor şi a ridicărilor de medii, aşa că s-ar putea ca unele activităţi sau eventuri să fie amânate pentru o altă zi mai liberă. Staţi fără griji, voi încerca să recuperez absolut toate activităţile / eventurile pierdute, în caz că acest lucru se va întâmpla. În rest nu are rost să mai fac muncă de convingere, sigur v-aţi făcut o părere despre mine în urma mandatului precedent şi nu are rost să stau să scriu pagini întregi cu ce vreau să fac sau nu, ştiţi exact ce mentalitate am şi cum gestionez activităţile Primăriei. Ceva nou totuşi va fi un topic cu "Sponsori Oficiali", în care voi trece toţi jucătorii care au donat peste 300.000$. Aceştia erau trecuţi doar pe lista de onoare însă vreau să îi fac cunoscuţi la un nivel mai înalt, aşa încât voi crea acel topic (dacă voi fi reales) şi voi scrie cât a donat fiecare şi îi voi aranja în funcţie de sumele donate. Astfel încurajăm jucătorii să doneze pentru cei care au nevoie şi le facem şi lor reclamă, e un câştig pentru toţi. Dacă v-a plăcut de mine în mandatul meu şi doriţi să continuăm în aceeaşi notă şi în luna mai, votaţi-mă! Înseamnă mult pentru mine să ştiu că jucătorii mi-au apreciat munca, mă simt bine să ştiu că măcar câţiva oameni au auzit de mine şi au rămas plăcut surprinşi de ceea ce am făcut. Am vrut să demonstrez că ce am zis înainte să fiu ales nu a fost o simplă vorbărie ci doar un preview a ceea ce se va întâmpla. Dacă mă susţii şi în această campanie electorală te rog să apeşi butonul de mai jos (), ca să ştiu câţi susţinători am de această dată. Vă mulţumesc mult pentru popular ()! Votaţi cu inima! Dacă ai alte întrebări mă poţi contacta printr-un PM şi voi răspunde la toate întrebările pe care le-am primit. Edited April 30, 2015 by BIS aka OldNab 33 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HG Strandy Posted April 29, 2015 Share Posted April 29, 2015 (edited) Nick: B@dboy. Am avut inainte nick .Dany.Level: 62Vârstă (reală): 17 ani.Sex (real): Masculin Vechime pe server: Din 2009 pe 0nly.asul. Dar, m-am lasat. Si m-am reapucat din data de 19.11.2012 Pana in prezent pe contul B@dboy.Poză cu /stats: http://i.imgur.com/NSUNOBp.png. Si mai am bani . Si multe masini pe alt cont. Monster Truck / Maverick/ Hotring pe Strandy.Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Vreau să ajut jucătorii cu tot ce pot, Si asa eu nu o sa mai joc deoarece o sa pun pret mai mult pe jobul care o sa il am si scoala. Si am decis de cat sa dau banii aiurea ii bag macar in b zone iar. Ce intenționez să fac pentru jucători: Iată programul meu care m-am gandit sa il fac.LUNI 12:30. Ofer Key La urmatoarele masini Monster / Maverick / Hotring . la oricine .15:00: Împărţirea taxei + event TRIVIA pentru jucătorii de level 2-716:00: Event normal18:00. Ofer ajutor playerilor mici cu bani / informatii .20:00: Plimbare cu Monster / Maverick / Hotring. Si vom da o petrecere mai spre seara o sa fie distractie si Muzica foarte buna.MARŢI 12:30. Ofer Key La urmatoarele masini Monster / Maverick / Hotring . la oricine .15:00: Împărţirea taxei + event TRIVIA pentru jucătorii de level 2-716:00: Event Stunt / LMS depinde ce ma voi gandi.18:00 Voi face un super mega event care vor avea toti sanse sa castige.20:00. Voi impartii premii. Cum ar fii masini Tampa/ Etc. 21:00. Voi impartii bani / key la masini la playeri de level 1-20 Pe Chiliad.MIERCURI 12:00. Voi face un event de tip Ruleta Rusesca ori ce o sa imi vina pe moment atunci o sa pun ca premiu O masina scumpa peste 500 k. 14:00. Voi Ajuta playerii de level 1-15 cu informatii/Bani etc.15:00: Împărţirea taxei + event TRIVIA pentru jucătorii de level 2-716:00: Event De Tip SMS/ Primul la mine. Premiu intre 50000 $ si 100000 $ .18:30: Event LMS ori alt gen / Stunt Premiu un Buffalo.21:00: Plimbare cu Monster Truck/ Maverick/ Hotring si mai tarziu vom face o petrecere super mega faina. Si vom imparti bani la inceput.JOI 11:00 Event de TIP. Sms Premiu 200000 $.15:00 Împărţirea taxei + event TRIVIA pentru jucătorii de level 2-716:00: Event normal. Dar, va fii premiu intre 100000 $ si 50000 $ 19:30: Event Super mega . Premiu un Sultan si asa e Sfarsit de saptamana.21:00: Plimbare cu Masinile mele si Voi oferii bani.VINERI 10:00 . Event de cultura generala. Asta e foarte important. Va fii premiul intre 150000 $ si 100000 $ .13:30: Împărţirea taxei + event TRIVIA pentru jucătorii de level 2-716:00: Event clasic Premiu un Infernus.20:30: B-Zone Are Talent. Premile vor fii in Functie de Masini pe clienti / GOLD. Masini in joc.23:00-03:00: Eventuri super mega faine Pentru astea voi oferii cate 100000 $ .SÂMBĂTĂ11:00-20:00: Eventuri Normale. Dar, Voi Oferii GOLD. Un Sparrow de pe clienti Si un Sultan pe joc.12:00: Olimpiadă între clanurile cu 50 sloturi / 25 Sloturi / 15 sloturi. Vor fii premi si aici foarte mari.17:00: Târg auto. 18:00: Împărţirea taxei + event TRIVIA pentru jucătorii de level 2-720:00: Race Prin diferite zone. Premi GOLD/ Masini . ETC.22:00-03:00: Eventuri normale vor fii foarte multe si premii mari.DUMINICĂ / Ehh asta e o zii foarte faina am mult timp liber / Vor fii si multi on.10:00. O sa mergem in Bayside cu Autobuzul. Vom Face poze ne vom distra. La urma voi oferii niste bani.12:00: Olimpiadă între facţiunile paşnice.15:00: Târg auto 18:00 Eventuri de TIP . Gold. SMS/Primul la mine / STUNT/LMS. Voi oferii GOLD cine va castiga.20:00: Împărţirea taxei + event TRIVIA pentru jucătorii de level 2-720:30: Vrei să fii milionar? Bineinteles aici vor fii premii foarte mari.22:00: Discuţii libere cu primarul la Primărie, jucătorii îşi vor spune nemultumirile şi vor pune întrebări primarului, vor face sugestii şi alte chestiuni de acest gen. Nemulţumirile vor fi analizate şi se va încerca eliminarea lor pe cât posibil. Va fii oferit si ajutor / cu informatii etc.Ce înseamnă event normal? Eventul clasic este unul cu prize 50.000$/ 100.000 $ dintre cele comune: LMS, LCS, Ruleta Rusească, Par / Impar, Simon Spune, SMS, Primul cu /w, Protect the V.I.P, Primul cu kill, Primul cu G, Primul cu F, Paintball, Find & Bring, Race Arena etc.Desfăşurare B-Zone Are Talent:Prima săptămână: jucătorii înscrişi pe forum îşi vor prezenta talentele (audiţii). Cei trei juraţi vor vota cu DA sau NU. Cei cu doi de DA trec în semi-finale, cei cu doi de NU pleacă acasă. Bineinteles vor fii alesi niste jurati cu foarte mare experienta pe server si nu va fii pe pile. Cel care a avut cel mai mare talent va fii premiat.A doua săptămână: semi-finalele. Jucătorii admişi vor încerca să obţină un loc în finală. Aceştia vor fi înregistraţi şi puşi pe YouTube, cetăţenii putând viziualiza videoclipurile pe forum şi votând un singur participant pentru a merge mai departe. Primii Sase participanţi merg în finală.A treia săptămână: finala. Finaliştii vor încerca să câştige concursul. Aceştia vor fi înregistraţi şi puşi pe YouTube, cetăţenii putând vizualiza videoclipurile pe forum şi votând un singur participant pentru a câştiga premiul. Câştigător este cel cu cele mai multe voturi.Ultima săptămână: câştigătorul face o reprezentaţie live pentru cetăţeni în faţa Primăriei. Se alege câştigătorul premiului de originalitate.Pentru a putea vota un participant, cetăţenilor le trebuie cel puţin 100 de posturi pe forum. Pentru a se înscrie le trebuie cel puţin 200 posturi pe forum.Premiul cel mare este de 400.000$, iar premiul de originalitate este de 50.000$.Desfăşurare Vrei să fii milionar?: Vor fii niste sume foarte mari ca sa se inscrie membri cu o dorinta sa castige multi $$.Numărul de bani corespondent întrebărilor şi pragurile:1. 10.000$ 2. 30.000$3. 50.000$4. 80.000$5. 120.000$6. 150.000$7. 160.000$8. 180.000$9. 200.000$10. 210.000$11. 300.000$12. 400.000$13. 500.000$14. 1.000.000$15. 2.000.000$Ajutoare: Sună un prieten, 50/50, Întreabă publicul, Schimbă întrebarea (de la pragul 2)Eventurile speciale de sâmbătă şi de duminică vor avea toate prize 100.000$/ si pana in 500.000 $ şi vor participa doar cei inscrisi pe forum. Pentru a face o astfel de cerere aveţi nevoie de cel puţin 100 posturi. Vor Fii si alte eventuri inafara de acestea acest program va fii respectat deoarece in timpul ala voi fii disponibil. Voi sta în Primărie aproape tot timpul cât sunt online, iar oricine vine cu o întrebare sau cu o cerere de ajutor va fi ajutat, în măsura în care se poate (asta, bineînţeles, dacă nu fac vreun event). Porţile Primăriei sunt deschise pentru toţi jucătorii care au nevoie de ajutor! Mai este şi vacanţa + săptămâna altfel aşa că voi avea şi mai mult timp pentru voi si imi voi dedica timpul liber sa va ajut cu informatii / bani.Donaţiile mai mari de 10.000$ postate pe forum cu /charity sau când se fac eventuri prin /transfer vor fi anunţate pe /gov, cu mulţumirile de rigoare, bineînţeles. Cei ce ajută Primăria cu mai mult de 300.000$ în mandatul meu vor fi trecuţi pe o listă specială pe forum, în funcţie de cât au donat. Sugestiile voastre pentru eventuri se pot face pe forum şi vor fi adăugate la un topic special cu programul standard şi sunt binevenite, chiar voi ţine cont de ceea ce vă doriţi! Voi face o condica cu Toti bani impartiti pe eventuri / Event TRIVIA. Si va voi posta sa vedeti cu toti pe FOrum.Dacă doriţi sa va distrati si doriti bani, ajutor şi sfaturi de la un jucător cu experienţă pe server, votaţi B@dboy! Promit că nu va voi dezamagii! Cum nu mi-am dezamagit Membri cand am fost lider SFPD asa nu o sa fac si cand voi fii primar. Nu uitaţi: Nu ascultati minciunile altora. Ascultati la mine ca nu am de castigat nimic daca va mint . Dacă te-am convins să mă votezi şi am sprijinul tău te rog să apeşi butonul de mai jos (), ca să ştiu câţi jucători mă susţin în această campanie si cati doresc sa devin Primar. Nu uitaţi că doar dacă mă votaţi veţi avea întocmai tot ce am scris mai sus. Fiecare vot contează, răspândiţi vestea la toţi prietenii voştri si va voi ajuta. Edited April 29, 2015 by Bmw01 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xsavi.mondialu.cluj Posted April 29, 2015 Share Posted April 29, 2015 Nick: [cH]xSavi Level: 65 Vârsta (reala): 24 ani Sex (real): Masculin Vechime pe server: 2 Ani si 8 luni. Poza cu /stats: http://imgur.com/sOKfLn8 Motivul pentru care doresc sa fiu Primar: Doresc sa devin Primar deoarece imi place cu ce se ocupa,vreau sa ajut jucatori de nivel mai mic cu diferite evenimente,sa le ofer locuri de munca secundare in cadrul primariei sa ajut cu sfaturi.Tot odata vreau sa micsorez taxele de la 5$ la 1$ pentru a nu mai fi jucatori suparati pe acest motiv al taxelor mari,evenimente multiple si frumoase pentru jucatori de nivel mic cat si pentru cei de nivel mare. Vreau sa le ofer playerilor bani pentru licente,poate uni jucatori nu au dat /live in viata lor le voi oferi sfatusi si ajutor financear si pentru acest lucru,ajutarea jucatorilor de nivel mic pentru a intra intr-o factiune (in care uni poate nu au avut sansa sa fie niciodata). Vreau sa aduc ceva nou pentru playeri si pentru server. Ce intentionez sa fac pentru jucatori: Odata cu funtia de Primar,este mult mai usor sa organizezi evenimete si diverse tombole pe forum pentru toti jucatori nu neaparata doar pentru cei de nivel mic,organizarea de evenimente in cadrul clanurilor oficiale (aceste evenimente au disparut incet...)aducerea unor noi evenimente,atat in joc cat si pe forum Oferirea unor sume de bani jucatorilor care cu adevarat au nevoie.Infintarea unor locuri de munca pentru jucatori de nivel mic,dar si pentru cei de nivel mare care doresc. Evenimente in Cadru clanurilor. -Crearea unui trailer al clanului (cel mai bine votat trailer va fi premiat cu 500,000$) -Event trivia. -Evenimente Mixte (Deagle 2vs2, Race,Si multe altele ) - Clan top pe Spray-zones (clanul cu cele mai multe teritorii pe totatul unei saptamani va fi premiat cu 10Euro pe Siteul Clienti.b-zone.ro -Eveniment Special: Pariaza si Castiga (Duele intre membri clanurilor rivale,cu posibilitatea de a paria pe un concurent ). Evenimente speciale destinate jucatorilor de nivel 2-7. -Duele deagle 1vs1. -Gaseste raspunsul corect si dubleaza castigul (Se va pune o intrebare oarecare, daca jucatorul raspunde corect are dreptul sa dubleze bani prin acceptarea unei provocari date de catere organizator.) -Evenimente speciale destinate Factiunilor Pasnice,Ganguri,Departamente. -Evenimente Speciale destinate Celor din Hitmen Agency. Multe alte evenimente pe care le voi dezvalui daca voi fi ales. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
annakin Posted April 29, 2015 Share Posted April 29, 2015 Nick: aNNakinLevel:55Vârstă (reală): 19ani.Sex (real): MasculinVechime pe server: 3ani+Poză cu /stats: /statsMotivul pentru care doresc să fiu Primar: Deoresc sa devin primar pentru a ajuta playeri incepatori cu experianta mea dobandita pe aceasta comunitate.Ce intenționez să fac pentru jucători: -Voi organiza campanii pentru a sfatui toti playerii ce au nevoie de ajutor, la orice intrebare/sfaturi. -Voi organiza cat mai multe eventuri posibile. -Surprize interesante si foarte placute! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DGS Horia Posted April 29, 2015 Share Posted April 29, 2015 Level: 32+(am respect points dar nu am dat [/buylevel].)Vârstă (reală): 14 ani.Sex (real): Masculin Vechime pe server: 15.12.2014 Poză cu /stats: http://imgur.com/VaAuuW3Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Pentru oportunitatea de a accesa fonduri europene in vederea dezvoltarii anumitor proiecte avand ca scop dezvoltarea oraselor si imbunatatirea vietii oamenilorCe intenționez să fac pentru jucători: Sponsorizarea tuturor jucatoriilor indiferent de nivel. Adaugarea de noi provocari si competiti pentru jucatorii nostri. Nu as face discriminari, toti suntem egali, indiferent de nivel/banii/masini/vechime, cum o face un anumit presedinte. La restul ma voi gandi si ma voi consulta cu playeri(pe parcursul mandatului meu), la urma urmei nimeni nu stie ce vor mai bine decat ei. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted April 30, 2015 Author Share Posted April 30, 2015 Candidații pentru postul de primar sunt: http://www.rpg.b-zone.ro/players/general/OldNabhttp://www.rpg.b-zone.ro/players/general/aNNakinhttp://www.rpg.b-zone.ro/players/general/Horia.Jhonson Ceilalți nu îndepliniți criteriile (level 15, civil și fără Faction Punish) sau nu aveți suficiente ore jucate luna aceasta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DdS REY Posted April 30, 2015 Share Posted April 30, 2015 Primarul pe luna Mai - OldNab. http://postimg.org/image/c247q0mzd/ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted May 30, 2015 Author Share Posted May 30, 2015 Aplicațiile pentru poziția de primar sunt acum deschise. Citiți regulile de pe prima pagină. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkeZZ Posted May 30, 2015 Share Posted May 30, 2015 (edited) Nick: RubY. , Mike... , SkeZZLevel: 73Vârstă (reală): 17Sex (real): MasculinVechime pe server: 3 ani jumate Poză cu /stats: http://i.imgur.com/8MZ7SHi.jpgMotivul pentru care doresc să fiu Primar: Doresc sa devin primar, pentru ca stiu ca sunt capabil de o asemenea raspundere si ca pot schimba ceva. Doresc sa imi dedic timpul, pentru cetateni.Ce intenționez să fac pentru jucători: O sa fac tot posibilul pentru ca lucrurile sa decurga cum trebuie. Fiind mai mereu online, supraveghez numarul de playeri si activitatea acestora, in functie de care taxa o sa fie setata corect la orice ora. Bineinteles, voi ajuta toti jucatorii care au nevoie de ajutor cu explicatii si indrumari. Voi face eventuri si pe forum vor aparea multe informatii utile, scrise de mine. Voi sprijinii proiectele jucatorilor financiar, pentru ca jucatorii sa isi poata realiza treaba in liniste, fara sa duca grija de bani. Pe langa toate acestea, jucatorii sub level 7 vor primi bani la timpul potrivit dar jucatorii cu level mai mare, nu vor pierde bani aiurea la fiecare payday. Promit organizare si seriozitate. _______________________ Edited May 30, 2015 by Mikee aka RubY 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post BIS aka OldNab Posted May 30, 2015 Popular Post Share Posted May 30, 2015 (edited) Nick: OldNab[N0B]Level: 41Vârstă (reală): 15Sex (real): MasculinVechime pe server: Un an şi jumătate (pe BIS), aproape un an (pe OldNab)Poză cu /stats: https://i.imgur.com/zQD0Ju5.pngMotivul pentru care doresc să fiu Primar: Pentru a-mi continua munca începută aici. Vreau să ajut în continuare jucătorii care mi-au cerut să reaplic şi să îmi fac treaba cât mai bine. În luna iunie voi avea foarte mult timp liber, deoarece şcoala e cam gata şi o să prind şi o săptămână de vacanţă, deci nu se pune problema timpului. Bani am arhisuficienţi pentru acest mandat şi oricum probabil voi mai atrage sponsori, aşa că toate vor merge foarte bine.Ce intenționez să fac pentru jucători: Cu siguranţă jucătorii care au prins mandatele mele îmi cunosc programul oficial şi eventurile şi activităţile aferente acestuia. Totuşi, pentru cei care nu ştiu îl voi reposta: LUNI - VINERI 15:00-17:00: Eventuri clasice19:00-21:00: Eventuri clasice20:00: Împărţirea taxei + event TRIVIA pentru jucătorii de nivel 3-7 21:00-22:00: Fun Hour SÂMBĂTĂ14:00: Olimpiadă între clanurile cu 50 sloturi (săptămâna 1), 25 sloturi (săptămâna 2), 15 sloturi (săptămâna 3), câştigătoare (săptămâna 4)16:00-17:00: Târg auto 18:00: B-Zone Are Talent 20:00: Împărţirea taxei + event TRIVIA pentru jucătorii de nivel 3-720:30: Eventuri specialeDUMINICĂ15:00: Olimpiadă între facţiunile paşnice (săptămâna 1), ganguri (săptămâna 2), departamente + Hitmen (săptămâna 3), facţiunile câştigătoare (săptămâna 4) 17:00-18:00: Sprijin financiar pentru jucătorii de nivel 2-7 18:00-20:00: Eventuri clasice20:00: Împărţirea taxei + event TRIVIA pentru jucătorii de nivel 3-720:30-21:30: Eventuri speciale21:30-22:00: Discuţii libere cu primarul la Primărie, jucătorii îşi vor spune nemulţumirile şi vor pune întrebări primarului, vor face sugestii şi alte chestiuni de acest gen. Nemulţumirile vor fi analizate şi se va încerca eliminarea lor pe cât posibil.Ce înseamnă event clasic?Eventul clasic este unul cu prize 50.000$, dintre cele comune: LMS, LCS, Ruleta Rusească, Par / Impar, Simon spune, SMS, Primul cu /w, Protect the V.I.P, Primul cu kill, Primul cu G, Primul cu F, Paintball, Find & Bring, Race Arena etc. Ce înseamnă Fun Hour? Fun hour este acea oră în care toţi jucătorii sunt invitaţi să participe la o activitate distractivă, organizată de către primar. După cum spuneam şi în topic, acest program nu este fix. Se pot adăuga activităţi / evenimente spontane şi, dacă este cazul, se pot amâna anumite activităţi. Pe finalul lunii iunie probabil programul va fi unul spontan, vine vara şi nu ai de unde să ştii când eşti plecat de acasă. Oricum, toate activităţile din Programul Oficial vor fi respectate. În rest nu are rost să mai fac muncă de convingere, sigur v-aţi făcut o părere despre mine în urma mandatelor precedente şi nu are rost să stau să scriu pagini întregi cu ce vreau să fac sau nu, ştiţi exact ce mentalitate am şi cum gestionez activităţile Primăriei. Dacă v-a plăcut de mine în mandatele mele şi doriţi să continuăm în aceeaşi notă şi în luna iunie, votaţi-mă! Înseamnă mult pentru mine să ştiu că jucătorii mi-au apreciat munca, mă simt bine să ştiu că măcar câţiva oameni au auzit de mine şi au rămas plăcut surprinşi de ceea ce am făcut. Am vrut să demonstrez că ce am zis înainte să fiu ales nu a fost o simplă vorbărie ci doar un preview a ceea ce se va întâmpla. Dacă mă susţii şi în această campanie electorală te rog să apeşi butonul de mai jos (), ca să ştiu câţi susţinători am de această dată. Vă mulţumesc pentru popular ()! Dacă ai alte întrebări mă poţi contacta printr-un PM şi voi răspunde la toate întrebările pe care le-am primit. Edited May 30, 2015 by BIS aka OldNab 60 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CosmarulLuiPunnnct Posted May 30, 2015 Share Posted May 30, 2015 Nick: .FaStH. Level: 33 Varsta: 15 Sex: Masculin. Vechime pe server: Am aproape 1 an si jumatate, am mai jucat pe un cont, dar am cauzat probleme, fapt ce m-a determinat sa imi schimb comportamentul. Poza cu [/stats]: http://postimg.org/image/3wgw2921j/ Motivul pentru care vreau sa fiu Primar: Eu doresc sa primesc aceasta functie pentru a ajuta noua generatie de jucatori de pe B-Zone, atat prin informatii cat si prin bunuri precum bani, licente, masini, case etc. Consider ca imi petrec suficient timp in acest joc. Deoarece am o vechime acceptabila stiu ca isi doresc jucatorii de la acest server. Deoarece nu sunt zgarcit sunt dispus sa-mi cheltui o suma considerabila de bani din averea mea. Stati linistiti, poza din [/stats] nu reprezinta nimic, am biz si am si prieteni care ma pot ajuta financiar. Cred ca majoritatea v-ati plictisit si ati dori o schimbare. Eu va pot ajuta. Voi face event-uri zilnice pentru a distra jucatorii atat de level mic cat si de level mare. Pana acum toti primarii au acordat multa atentie celor de level 2-7 si mai putina celorlalti. Cei de level 2-7 sunt noua generatie, noi trebuie sa ii ajutam, sa ii respectam si cel mai important sa ii atragem sa joace pe B-Zone, nu din simplul fapt "Ma duc pe B-Zone sa bag codul", trebuie sa le aratam ca suntem cea mai buna comunitate de SA:MP din Romania si din multe alte tari. Pe langa toate cele de mai sus voi incerca sa fac un ambient placut pe server si voi munci din greu pentru voi. Nu voi face diferente intre jucatori, pentru mine un level 2-7 este un viitor stalp al serverului, un jucator de level 20+ este deja un pilon al comunitatii. Nu-i voi elimina din lista mea de evenimente pe cei cu level 8+ deoarece ei deja au inteles ce trebuie sa faca si ce nu pe B-Zone. TOTI VOM FI EGALI. Ce intentionez sa fac pentru jucatori: Cum am mai spus si mai sus. Voi face un ambient placut, voi ajuta jucatorii cu informatii utile cum ar fi: Cum sa aplici intr-o factiune, cum sa iti strangi si tu banii tai, cum sa devii mai popular, dar si informatii despre server si alte lucruri. Pe langa informatii le voi oferi si ajutor financiar, fie prin evenimente fie ca este necesar(masini, case, bani atat in game cat si pe clienti). Eu nu va cer sa-mi dati +1(rate) pe forum, votati cum doriti voi. Eu va dau nu va cer. Program: Luni-Vineri 15:00-18:00-Eventuri tip: LMS/LCS/Primul cu G/Primul cu F/Deagle/SMS etc. 18:00-20:00-Eventuri tip: Speciale(cu teleport) 20:00-Se va imparti taxa si se va face un event classic(va fi o chestie pe moment tipul evenimentului). 20:30-21:00-Voi cere ajutorul unui admin sa respawneze niste masini sau elicoptere(vom vedea) 21:30-22:00-Eventuri tip [/sMS] cu intrebari gen: Cultura generala, intrebari din game, alte informatii. Sambata: 12:00-15:00-Eventuri tip: LMS/LCS/Primul cu G/Primul cu F/Deagle/SMS etc. 15:00-16:00-B-Zone Next Star-Fiecare jucator trebuie sa se inscrie pe forum si sa-si arate talentul sau(muzica, dans, acrobatii etc). Prima etapa: 16:00-19:00-Eventuri tip: LMS/LCS/Primul cu G/Primul cu F/Sms etc. 19:00-20:00-Event tip TRIVIA 20:00-Impartirea taxei + event tip [/sMS] cu intrebari din: cultura generala, intrebari din game, alte informatii. 20:30-21:00-Event special cu teleport 21:00-22:00-Voi contacta un admin sa respawneze niste masini, hely etc. Duminica: 12:00-15:00-Eventuri tip: LMS/LCS/Primul cu G/Primul cu F/Deagle/SMS etc. 15:00-16:00-B-Zone Next Star-Fiecare jucator trebuie sa se inscrie pe forum si sa-si arate talentul sau(muzica, dans, acrobatii etc). A II-a etapa. Tot Duminica intre orele 15:00-16:00 se va face si finala B-Zone Next Star(dupa ce triem jucatorii si ii alegem). Premiul pentru B-Zone Next Star va fi de 50.000$ sau 5 euro pe clienti.b-zone.ro(LA ALEGERE) 16:00-19:00- EVenturi tip: LMS/LCS/Primul cu G/Primul cu F/SMS etc. 19:00-20:00-EVent tip [/sMS]. 20:00-Impartirea taxei+un event clasic(tipul va fi pe moment). 20:30-21:00-EVent special(cu teleport) 21:00-22:00-Voi contacta un admin sa respawneze niste masini, hely etc. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox4 Posted May 30, 2015 Share Posted May 30, 2015 (edited) Nick: DyabloxLevel: 64 Vârstă (reală): 16 ani.Sex (real): Mascul.Vechime pe server: 1 an si 8 luni.Poză cu /stats: https://imgur.com/ExsqxxiMotivul pentru care doresc să fiu Primar: Sa va ajut pe toti sa scapati de monotonie.Ce intenționez să fac pentru jucători: Activitati interesante. Platesc pentru vot Edited May 30, 2015 by Dyablox4 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Campionul08 Posted May 31, 2015 Share Posted May 31, 2015 Nick: Campi0nul08Level: 54Vârstă (reală): 17Sex (real): Masculin.Vechime pe server: 2 ani si ceva.Poză cu /stats: http://imgur.com/G6xhrRZMotivul pentru care doresc să fiu Primar: Vreau sa fiu primar deoarece consider ca am o anumita vechime pe acest server, cu bune cu rele... Vreau sa ajut cat de multi playerii deoarece am fost ca ei... si stiu cum este sa o iei de la inceput pe un server destul de dificil. Daca voi fi ales primar chiar vreau sa ajut toti playerii de pe b-zone, eu nu promit multe minciuni ca ceilalti candidati ai mei, eu spun lucruri pe care le voi intemeia, sunt un om cinstit care isi vede de "lungul nasului" si care ii place sa se distreze foarte mult, unii dintre noi mai avem si defecte, nu exista om care sa nu aiba defecte, daca chiar vreti sa devin primar, Votati Campi0nul08! Ce intenționez să fac pentru jucători: Vreau sa ajut playerii cu mai multe evente de tip "deagle" pentru a se antrena si ei pentru viitoarele lor factiuni, eventuri de 100.000$, bani de licente, bani de buzunar, chiar daca nu am eu bani in /stats, dar am masini pe care le voi vinde, voi face eventuri zilnic, program: Luni-Vineri: Ora 13:00- Event special de 50.000$ Ora: 16:00- Event deagle pentru incepatori de level 5-15 Ora 19:00- Ajutor playeri cu level-ul 2-10 Ora 21:00- Event special de 100.000$ Sambata-Duminica: Ora 09:00- Event race cu masini de 50.000$ Ora 11:00- Event special de 50.000$ Ora 15:00- Event deagle mafii de la rank 4+. Ora 18:00- Event deagle civili (orice level) Ora 21:00- Discutii cu playerii in fata primariei pentru nelamuriri. Ora 23:00- Event special. In ce consta acest event special? Acest event special este unul cu teleporturi etc.. sa gasiti adminul "x" si sa va teleporteze la zona "y", in care acest event este de fapt unul cu deagle/m4/mp5! Si va trebui sa va omorati ca la un war, si ultimul ramas castiga. In ce consta "discutii cu playerii"? Pentru inceput vom vorbi despre probleme playerilor mai ales de bugetul lor, vom vorbi despre ce eventuri veti mai dori, vom vorbi despre aproape orice si vom ajunge la un comun acord! ATENTIE, eu nu sunt ca OldNab sa dau copy la aceasi aplicatie, cu aceleasi eventuri zilnice si plictisitoare! Eu daca promit ceva eu chiar fac, am vazut multe posturi in "report" la Mayor despre OldNab, daca vreti un Mayor de incredere si cinstit votati-ma! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandru xD aka valoare Posted May 31, 2015 Share Posted May 31, 2015 Nick:Alexandru.xD Level:5 Vârstă (reală):14 anii. Sex (real):Masculin Vechime pe server:2 saptamani cred. Poză cu /stats:http://i.imgur.com/wEWjGlu.png?1 Motivul pentru care doresc să fiu Primar:Pentru ca sa ajut playeri sa fac eventuri, Sa impart taxa si sa ajut cu tot ce pot serverul. Ce intenționez să fac pentru jucători:intenţionez sa ajut playeri cu banii si sa fac multe eventuri.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VreauBanPeForum Posted May 31, 2015 Share Posted May 31, 2015 Nick:[GF]RobertLevel:74Vârstă (reală):15Sex (real):Masculin.Vechime pe server:4 ani si ceva luni.Poză cu /stats: http://imgur.com/RG5Km09Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Observ ca de la [GF]Vlad incoace nimeni nu a mai ridicat primaria la acel nivel, doresc sa o readuc undeva sus.Ce intenționez să fac pentru jucători:N-o sa prezint un program intreg, n-o sa fiu un primar perfectionist, activitatile o sa fie funny in mare parte, organizate cu ajutorul clanului Gangsters Family. Totul o sa fie spontan, exceptie facand evenimentele cu premii de peste 500.000$, care vor avea o data stabila. Haideti sa votam experienta si realizarile, nu doar ad-urile date de cei mituiti pe 5k. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted May 31, 2015 Author Share Posted May 31, 2015 Candidați RPG1 Mayor RubY.OldNabDyabloxCampi0nul08Robert 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DooKid Posted May 31, 2015 Share Posted May 31, 2015 Primarul pe luna Iunie - OldNab. Felicitari. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted June 29, 2015 Author Share Posted June 29, 2015 Aplicațiile sunt acum deschise. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skipper Posted June 29, 2015 Share Posted June 29, 2015 Nick: Skipper Level: 82 Vârstă (reală): 17Sex (real): MasculinVechime pe server: 1 an şi 8 luniPoză cu /stats: ClickMotivul pentru care doresc să fiu Primar: Doresc să obţin această funcţie pentru ajutorarea playerilor de level mic cu banii proprii, pentru a organiza evenimente speciale cu premii pe măsură, activităţi pentru absolut toate facţiunile paşnice, gangurile, departamentele şi nu în ultimul rând pentru clanuri, să organizez olimpiade între facţiuni, între clanuri şi multe altele, mereu pe primul loc trebuie să fie activitatea, distracţia, seriozitatea şi nu în ultimul rând ca playerii să aibă un ambient cât mai plăcut pentru ei. Desigur că şi premiile de la evenimente, activităţi contează şi vor fii unele pe măsură, dar totul este ca playerii serverului să se bucure de ele şi să participe la ele. Cine mă cunoaşte ştie ce fel de persoană sunt şi are încredere în mine, funcţia de Mayor este foarte importantă dedicată serverului şi nu cred că a fii Mayor trebuie să împarţi taxe şi să faci câteva evenimente pe zii, a fii Mayor înseamnă a merita această funcţie, a face un ambient plăcut tuturor playerilor, vreau ca toate facţiunile să fie un colectiv cât mai apropiat una de cealaltă şi a bucura playerii cu taxele împărţite, cu evenimentele şi activităţile creeate, cu olimpiadele între facţiunile paşnice, ganguri, departamente şi clanuri, a le oferii tuturor playerilor dornici de un loc de muncă în a se angaja la primărie şi a le oferii un job cu un salariu pe măsură, ca toată lumea să fie şi să se simtă perfect şi că joacă cu cel mai mare drag. Ce intentionez sa fac pentru jucatori? : Cum am menţionat şi mai sus, scopul pentru care doresc să devin Primar este să organizez multe evenimente, activităţi, împărţirea taxelor, olimpiade între facţiuni, ganguri, departamente şi clanuri, premiile vor fii pe măsură şi nu în ultimul rând ca playerii să fie fericiţi şi a le creea un ambient cât mai plăcut, angajarea playerilor dornici la primărie în a le oferii un job şi un salariu pe măsură şi multe altele, ştiu cum este să ai level mic, să nu ai fonduri necesare, să munceşti mult pentru a câştiga o sumă de bani, de asta doresc să ajut şi să mă implic. Am mai avut un mandat, şi anume mandatul pe luna Octombrie, urmat de cel pe luna Martie, am organizat atunci B-Clan's Olympics, evenimente şi multe altele, de asemenea, acum îmi doresc să organizez B-Clan's Olympics EDITION II şi olimpiade între facţiuni şi departamente. Voi organiza plimbări cu playerii de level 2-7, le voi arăta toate locaţiile importante de pe acest server, de la hq-urile facţiunilor până la unele business-uri renumite şi multe altele. Vă mulţumesc tuturor celor care aţi citit această aplicaţie, nu vă voi dezamăgii! 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HG Strandy Posted June 29, 2015 Share Posted June 29, 2015 (edited) Scuza-ti Aveam lag si s-a scris de doua ori. Edited June 29, 2015 by Ultras East Strandy 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HG Strandy Posted June 29, 2015 Share Posted June 29, 2015 (edited) Level:54Vârstă (reală):23Sex (real):Masculin.Vechime pe server:3 ani si ceva pe contul asta dar, pe alte conturi joc din 2009.Poză cu /stats: http://i.imgur.com/L5GtAbr.jpgpoza cu stats. poza cu vehiclele mele http://i.imgur.com/cC33wnW.jpgMotivul pentru care doresc să fiu Primar: Consider ca pot oferii sfaturi si ajutor Financiar incepatorilor Ce intentionez sa fac pentru jucatori: In primul rand voi face foarte multe evenimente cu gold si premii foarte mare. Premile nu vor fii subt 100 gold si subt 50 k. La cateva zile o sa fac o excursie cu autobuzul cu mai multi incepatori / playeri de pe samp. Iar, la urma le voi oferii cadouri.Ce consta in cadouri? Masini pana in 100 k, bani. O sa organizez Curse cu masini . Voi face LMS. Duele cu deagle la paintball. Voi da zilnic inafara de bani care sunt la /charity voi da din buzunarul meu larg prin transfer. Voi da gold. O sa vedeti voi mai multe. Haideti sa votam cei care se ocupa cu adevarat de aceasta functie si cu putere financiara mare. Edited June 29, 2015 by Ultras East Strandy 27 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CosmarulLuiPunnnct Posted June 29, 2015 Share Posted June 29, 2015 (edited) Retrag. Imi cer scuze domnilor pentru deranj. Ma axez pe contul .FaStH. Inca o data, imi cer scuze. Edited June 30, 2015 by FaStH ak zJay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vinnie Posted July 1, 2015 Share Posted July 1, 2015 Candidați RPG1 Mayor: Skipper, Strandy. Ro: Primarul se va vota astazi la ora 19:00. En: The mayor will be elected today at 19:00. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vinnie Posted July 1, 2015 Share Posted July 1, 2015 Primarul lunii Iulie este Strandy! http://i.imgur.com/pNflkG2.jpg 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts