Jump to content

[B-Zone TV]Prezentare Dacia Duster

0nlycraiova
 Share

Recommended Posts

@:Doo, prezentarile sunt scurte, si fiind vorba despre o prezentare de masina normal ca ies cam la fel, dar nu e copy paste, uitete la toare prezentarile o sa gasesti cel putin jumatate din clip la fel.

ON:Stiti cum sa fac sa nu se mai vada speedometeru de la cam hack?

@:DH01, daca imi dai tu sony vegas editez si cu ala.

ON:Cineva care ma poate ajuta sa iau sony vegas Full cu licenta?Va rog, Movie maker ce cam simplu m-am saturat sa editez cu el :|PM me.Multumesc!

Edited by Alyexx

Frumos! Hai c-am condus bine unde am condus :))

P.S: Am eu Sony Vegas dar nu stiu sa-l instalez, doar sa ti-l dau, eu m-am chinuit mult cand l-am instalat :)) PM daca-l vrei.

Edited by ZoOm xD

@:Doo, prezentarile sunt scurte, si fiind vorba despre o prezentare de masina normal ca ies cam la fel, dar nu e copy paste, uitete la toare prezentarile o sa gasesti cel putin jumatate din clip la fel.

ON:Stiti cum sa fac sa nu se mai vada speedometeru de la cam hack?

@:DH01, daca imi dai tu sony vegas editez si cu ala.

ON:Cineva care ma poate ajuta sa iau sony vegas Full cu licenta?Va rog, Movie maker ce cam simplu m-am saturat sa editez cu el :|PM me.Multumesc!

Din setari, uita-te unde ai "toggle gauges", iti pui un buton si cand intri in joc, il apesi si-o sa apara gauges false.

Cam aiurea, si prezenterea, si modul, adica e facut urat.

Nu-mi place cum ai filmat, cum ai miscat camera, cum incerci sa te tii dupa masina. Daca nu-ti iese, filmeaza de pe loc.

Iar, melodia e total aiurea, n-are nici o treaba cu filmul..

Nimic interesant la prezentarea asta.

Melodia nu se potriveste deloc, la 1:14 apare speedometer-ul ala si strica tot, iar masina arata zici ca e luata din cutiile de cereale ( ca mod, nu ca marca ).

In fine, felicitari pentru munca depusa, dar mai ai de lucrat...

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.