Jump to content

Ediția 5 pentru sugestii sa-mp a fost deschisă. Postați sugestiile aici

Recrutăm designeri audio și video. Puteți aplica aici

 

Dark Night

Discord Manager
 • Content Count

  3440
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Dark Night last won the day on June 21

Dark Night had the most liked content!

Community Reputation

594 Fantastic

About Dark Night

 • Rank
  Discord Assistant Manager

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Real name
  Radu
 • RPG1 Nickname
  Dark_Night
 • RPG2 Nickname
  Dark_Night

Contact Methods

 • Discord
  Dark_Night#3367

Recent Profile Visitors

12484 profile views
 1. Să îndemne mult și bine în luma aia paralelă a lui. Oamenii acum abia își permit să-și plătească dările, d-apăi să joace golf...
 2. Dark Night

  Mema în sine este bună, dar în același timp îmi pare rau de tine
 3. Mișto clipul cu amintiri, m-am regăsit și eu în unele faze, dar n-ai pus poza când au fost 1001/1000 de jucători la parada făcută de mine cu departamentele in 2019 :))

  1. Nic

   Nic

   mersi :) cu ala am alt videoclip pe canal, am zis ca nu mai umplu video ul asta, is destule 8 minute 

 4. Dark Night

  La mulți ani RPG2 Acum aproximativ 6 ani, pe RPG2 mă apucasem de SAMP și încă îmi aduc aminte cum stăteam cu un băiat pe Skype să îmi explice ce pot să fac pe server Trucker era la ordinea zilei și așa am tinut-o o perioadă. Până să intru în prima facțiune, SFSI, deja mă descurcam de unul singur și aveam și eu habar de unele lucruri și sisteme de pe server. Jeez ce amintiri... Păcat că acum nu mai sunt așa multi playeri pe el, însă cine știe, poate poate pe viitor se mai schimbă numerele. Vă iert de data asta că ați luat logo-ul de la B-Quiz de pe Discord B-Zone dar data viitoare mă supăr
 5. Dark Night

  Fraudă sau nu, cu Barna sau Cioloș președinte al partidului în 2024 eu unul nu îi văd bine.
 6. Dark Night

  Bună asta
 7. Bine ar fi sa nu mai publice declaratiile ei pe canal, sunt destui care ii posteaza aberatiile.
 8. Dark Night

  Nu mă mai joc eu samp dar totusi voi pune și eu niște sugestii. Propun modificarea sistemului PUBG în așa fel încât să fie sub formă de eveniment special organizat de adminii care au SEO. În momentul de față sistemul ăsta este mort, abia joacă lumea pe acolo din an în paști, așa dacă e rulat sub formă de comandă și cu un premiu mare, o să își dea jucătorii interesul în a juca. Hărțile și evenimentele de la B-Olympics să fie și acestea sub formă de evenimente speciale organizate de adminii care au SEO. Acestea un mod de joc mișto și consider că trebuie să le joace cu toții într-un număr mai mare, nu 2-4 din fiecare clan/facțiune, fie că nu e olimpiada sau jucătorii nu se află în facțiuni/clanuri să participe la acestea.
 9. Dark Night

  Salutare, Ai primit ban pe data de 10.04.2021 deoarece ai pus un GIF Crasher, prin urmare ai încălcat termenii și condițiile Discord. Termenii și condițiile platformei discord interzic distribuirea de fișiere, date, imagini ș.a.m.d. care pot împiedica funcționarea aplicației sau care pot exploata computerele altor utilizatori (https://imgur.com/a/Qpsq53R). În cazul tău, prin distribuirea acelui link, ai făcut ca toți care intrau pe serverul nostru să primească restart la discord fără niciun motiv, ceea ce duce la încălcarea termenii și condițiilor platformei discord. (https://discord.com/terms -> RULES OF CONDUCT AND USAGE). În plus, citez din regulamentul serverului următoarea frază: Incalcarea Termenilor si Conditiilor ale platformei Discord (ToS Discord) duce implicit la sanctiunea de Ban perament, fara drept de unban. Drept urmare, banul a fost acordat în mod corect și nu vei primi unban. Toate cele bune!
 10. Normal ca nu-i deloc ingrijoratoare in conditiile in care el a pornit criza asta
 11. Dark Night

  Cerere retrasă!
 12. Dark Night

  Ai primit unban, să nu se mai întâmple în viitor!
 13. Salut, sugestia ta este respinsă! Pentru spam avem o regulă, iar utilizatorii care provoacă așa ceva sunt sancționați. Extras din regulanent: Dacă ai alte sugestii, te așteptăm cu un nou topic!
 14. Dark Night

  Let the "fun" begin...
 15. Dark Night

  Nu e bug. Ai bail-uri gratis, iti apar pe /stats.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.