YouMakeMeHappy Posted February 6, 2013 Share Posted February 6, 2013 Sunt foarte frumoase..m-ai ales cea cu School Instructors,felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvanz96 Posted February 6, 2013 Share Posted February 6, 2013 Felicitari,inca 1+. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redzm Posted February 6, 2013 Author Share Posted February 6, 2013 Sunt foarte frumoase, dar nu prea imi place la Tattaglia , Stracci , DR-Team , PB-Team etc la toate ai pus cremul acela.. puteai la unu mai deschis unu mai in chis dar sunt frumoase.. , si la B-Zone Community luminozitatea nu se intelege " Together ". In rest sunt frumoase Bravo. Daca ala e crem, MrYonutz e dansatoare la bara. E portocaliu inchis toata ziua, pentru ca acele patratele (cum le ziceti voi) sunt defapt niste cuburi, care formeaza o textura din C4D, care era albastra si n-am putut s-o modific mai mult, pentru ca-si pierdea claritatea. Foarte frumoase, felicitari. Sincer sa fiu, raman tot la cele vechi, deoarece le simt mai clare. Oricum, cand pot iti acord un + pentru efortul depus. Cateva sfaturi : - Capul acela este prea aproape de text. - Culorile ( Tattaglia, Stacci ) nu sunt la fel, in game ma refer. La tine sunt la fel culorile. - Cand ai pus alb-ul acela, nu se prea intelege "B-Zone Comunity, Let's play lalala... Nu o lua in nume de rau. Uita-te mai atent... Tattaglia e putin mai deschis, desi de la distanta, cu o privire superficiala, nu se observa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExteeL Posted February 6, 2013 Share Posted February 6, 2013 Se putea si mai bine.Bravo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uSp Posted February 6, 2013 Share Posted February 6, 2013 Imi plac mai mult ca celalte chiar daca nu e prea clar textul. Ai +1 si de la mine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edward Stefann Posted February 6, 2013 Share Posted February 6, 2013 Au iesit mai bine ca cele precedente! (+1). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squiz TTC Posted February 6, 2013 Share Posted February 6, 2013 Superbe , felicitari pentru efort ai un +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KENNEY WAS HERE Posted February 6, 2013 Share Posted February 6, 2013 Foarte frumoase, le-am pus la signature ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Truda TOV Posted February 6, 2013 Share Posted February 6, 2013 foarte frumos, felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sCr97 Posted February 6, 2013 Share Posted February 6, 2013 sunt foarte frumoase, felicitari. imi place ca nu sunt nici mari nici mici, sunt perfecte. Ai un + de la mine si un FELICITARI pentru munca depusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simpleboy Posted February 6, 2013 Share Posted February 6, 2013 (edited) +1 din partea mea,Foarte faine. Edited February 6, 2013 by Simpleboy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pitiku LGZ Posted February 7, 2013 Share Posted February 7, 2013 Sunt frumoase , bravo si felicitari pentru efortul depus . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redzm Posted February 7, 2013 Author Share Posted February 7, 2013 sunt foarte frumoase, felicitari. imi place ca nu sunt nici mari nici mici, sunt perfecte. Ai un + de la mine si un FELICITARI pentru munca depusa. Este o dimensiune standard pentru userbarurile de peste tot, mai ales cele de pe userbars.be, si anume 350x19 pixeli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN Razzor Posted February 7, 2013 Share Posted February 7, 2013 Foarte frumos, si sunt foarte bune sa ti le pui cand vrei sa faci o arhiva a factiunilor in care ai fost.Felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vennom Posted February 7, 2013 Share Posted February 7, 2013 (edited) Sunt foarte frumoase. Mie mi se par mai reusite decat cele vechi, insa fiecare cu parerea lui Edited February 7, 2013 by 0Vennom0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redzm Posted February 7, 2013 Author Share Posted February 7, 2013 Sunt foarte frumoase. Mie mi se par mai reusite decat cele vechi, insa fiecare cu parerea lui Majoritatea din cele vechi s-au pierdut, dar Bobo le-a pus pe Facebook, insă nu la o calitate înaltă. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN doNNNetzZ Posted February 8, 2013 Share Posted February 8, 2013 Nu sunt HQ sau HD? ...imi placeau mai mult cele anterioare. Cum a spus si alpha ca capul e prea aproape de text in rest sunt foarte bune. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L kiNNNder Posted February 8, 2013 Share Posted February 8, 2013 Community e scris alb pe alb... si mi se pare si putin inghesuit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian28 Posted February 8, 2013 Share Posted February 8, 2013 Foarte frumoase, am să le folosesc pe acestea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redzm Posted February 8, 2013 Author Share Posted February 8, 2013 Nu sunt HQ sau HD? ...imi placeau mai mult cele anterioare. Cum a spus si alpha ca capul e prea aproape de text in rest sunt foarte bune. HQ = High Quality - pentru poze HD = High Definition - pentru video Daca nu esti in stare sa faci diferenta, get lost. Da, si mie, doar eu le-am facut, dar nu mai sunt intr-o calitate inalta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAKE BRO Posted February 9, 2013 Share Posted February 9, 2013 Foarte frumoase, multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
istep Posted February 10, 2013 Share Posted February 10, 2013 Dragute, tin sa te felicit pentru munca depusa. +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madytz Posted February 10, 2013 Share Posted February 10, 2013 Sunt foarte frumoase dar parca prea incarcate cu alb acolo la B-Zone Community. Felicitari ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxwell ToV Posted February 10, 2013 Share Posted February 10, 2013 (edited) Sunt cat de cat reusite. Felicitari pentru munca depusa! Ai +1 de la mine. Edited February 10, 2013 by pH Jomes Link to comment Share on other sites More sharing options...
mez Posted February 10, 2013 Share Posted February 10, 2013 Extrem de reusite ! Felicitari pentru munca depusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts