Jump to content

B-Zone #2 Userbars

Redzm
 Share

Recommended Posts

Sunt foarte frumoase, dar nu prea imi place la Tattaglia , Stracci , DR-Team , PB-Team etc la toate ai pus cremul acela.. puteai la unu mai deschis unu mai in chis dar sunt frumoase.. , si la B-Zone Community luminozitatea nu se intelege " Together ". In rest sunt frumoase Bravo.

Daca ala e crem, MrYonutz e dansatoare la bara. E portocaliu inchis toata ziua, pentru ca acele patratele (cum le ziceti voi) sunt defapt niste cuburi, care formeaza o textura din C4D, care era albastra si n-am putut s-o modific mai mult, pentru ca-si pierdea claritatea.

Foarte frumoase, felicitari.

Sincer sa fiu, raman tot la cele vechi, deoarece le simt mai clare.

Oricum, cand pot iti acord un + pentru efortul depus.

Cateva sfaturi :

- Capul acela este prea aproape de text.

- Culorile ( Tattaglia, Stacci ) nu sunt la fel, in game ma refer. La tine sunt la fel culorile.

- Cand ai pus alb-ul acela, nu se prea intelege "B-Zone Comunity, Let's play lalala...

Nu o lua in nume de rau.

Uita-te mai atent... Tattaglia e putin mai deschis, desi de la distanta, cu o privire superficiala, nu se observa.

sunt foarte frumoase, felicitari.

imi place ca nu sunt nici mari nici mici, sunt perfecte.

Ai un + de la mine si un FELICITARI pentru munca depusa.

Este o dimensiune standard pentru userbarurile de peste tot, mai ales cele de pe userbars.be, si anume 350x19 pixeli.

Sunt foarte frumoase. Mie mi se par mai reusite decat cele vechi, insa fiecare cu parerea lui :-??

Majoritatea din cele vechi s-au pierdut, dar Bobo le-a pus pe Facebook, insă nu la o calitate înaltă.

Nu sunt HQ sau HD? :))...imi placeau mai mult cele anterioare. Cum a spus si alpha ca capul e prea aproape de text in rest sunt foarte bune.

HQ = High Quality - pentru poze

HD = High Definition - pentru video

Daca nu esti in stare sa faci diferenta, get lost.

Da, si mie, doar eu le-am facut, dar nu mai sunt intr-o calitate inalta.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.