Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

🚖San Fierro Taxi - Discuții / Discussions✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

http://forum.b-zone.ro/topic/326069-propunere-taxi/. +1 cine vrea să se schimbe regula. Eu zic că ar fi ok să se schimbe.

Eu zic sa retragi acel post, pentru ca propunerea ta nu tine de serverul b-zone ci de factiunea SF TAXI, aici trebuie sa vorbeste cu Fly in legatura acea regula.Sau poti face tu o propune in acest topic :http://forum.b-zone.ro/topic/123629-san-fierro-taxi-sugestii-suggestions/

@, acea propunere pe care ai facuto nu tine de server sau de site-ul rpg. Jobul mechanic nu se va scoate momentan, poate pe viitor.

@@Taxi Driver Essex, foarte bine spus :D.

Edited by florynn fly

@, în acest topic postaează numai cei ce sunt în SF Taxi. Poti primi report, atât de la mine sau de la membrii factiunii. Măcar nu este o propunere interesantă.

Edited by florynn fly

@, Deci tu ai avut 20/20 de comenzi pe aceea saptamana dar tu ai luat rank 4 pe data de 13.02.2016 la ora 19:50 drept urmare aveai raport de rank 3 adica 75 de comenzi, daca luai luni, marti sau miercuri aveai raport de rank 4 in aceea saptamana. Cine ia rank up joi sau dupa joi are acelasi raport pentru rank-ul care il avea inainte. Si am inteles de la Florin ca ai fost invoit.

Edited by Roberte

@, Deci tu ai avut 20/20 de comenzi pe aceea saptamana dar tu ai luat rank 4 pe data de 13.02.2016 la ora 19:50 drept urmare aveai raport de rank 3 adica 75 de comenzi, daca luai luni, marti sau miercuri aveai raport de rank 4 in aceea saptamana. Cine ia rank up joi sau dupa joi are acelasi raport pentru rank-ul care il avea inainte. Si am inteles de la Florin ca ai fost invoit.

In fine, eu tin minte ca am intrebat un rank mare despre chestia asta si mi-a zis ca am trecut la raport de rank 4, acum o lasam asa, dar am fost informat prost :)) .

Salut sunt blackaim din LS Taxi si nu stiu sigur daca am sau nu voie sa postez aici, am facut o sugestie referitoare la taxi daca credeti ca e de ajutor sugestia mea sprijinitio cu un +1 pentru sanse mai mari ca sa fie acceptata. http://forum.b-zone.ro/topic/326858-imobilizare-player-service-taxi/

Edited by GF balckaim

Salut sunt blackaim din LS Taxi si nu stiu sigur daca am sau nu voie sa postez aici, am facut o sugestie referitoare la taxi daca credeti ca e de ajutor sugestia mea sprijinitio cu un +1 pentru sanse mai mari ca sa fie acceptata. http://forum.b-zone.ro/topic/326858-imobilizare-player-service-taxi/

Bai blackaim ar fi bine sa accepte... totusi este enervant sa tot fugi dupa clineti si dupa sa iti zica ca nu mai are nevoie... este pierdere de timp :) Spor la + uri. :*

Salut! Vreau sa va spun ca eu m-am plictisit si ca vreau sa ma distrez.Poate facem un event ceva in seara asta. Apropo pe 6 martie ziua mea, faceti cheta ca vreau un monster.

@, nu mai posta aici daca nu esti membru din acesta factiune. Nu pare ok acea propunere a ta. Nu este role play. Tie iti place sa fi blocat daca apelezi la taxi?, eu zic ca nu.

Ce parare aveti despre aceasta propunere: http://forum.b-zone.ro/topic/326314-propunerii-taxi/

@, nu mai posta aici daca nu esti membru din acesta factiune. Nu pare ok acea propunere a ta. Nu este role play. Tie iti place sa fi blocat daca apelezi la taxi?, eu zic ca nu.

Ce parare aveti despre aceasta propunere: http://forum.b-zone.ro/topic/326314-propunerii-taxi/

Foarte bune propunerile, mai ales aia care ti-ar face dintr-o masina personala, taxi.

Asta cu masina personala nu o sa se adauge niciodata, va asigur eu

I se mai spune lu asta si Oracolul din Balcesti. Aveti voi un feeling asa de a ghicii in trifoi fara foi si in floci de maimuta.

On4wRmk.jpg

Salut! Grija cand postati ca luati FW in game si nu stiti de unde :)) timpu de astepare din ce stiu e de 30 min, iar fiecare fraza tre sa fie lunga nu ,,buna ce faceti" ca dupa ne inchide topicul. [-X[-X[-X . Cum mai merge treaba la voi? Tot cu munca tot cu munca a? AraGaz hai in ADM ca mai e un loc liber...

@DuDaa, gata frate am inteles pe viitor nu o sa se mai intample, si o sa incerc sa fiu cat mai concret in raspunsul dat pentru intrebarea pusa de voi sau orice altceva, multumesc ca mi-ai zis. O zi faina sa ai sau de ce nu, sa aveti!

Salut băieți, am văzut ca pe 5.03.2016 avem activitate cu prezenta obligatorie organizată de un membru rank 4,dar pe forum am citit ca membrii rank 3+ pot organiza activitati fără prezenta obligatorie. Deja nu mai înțeleg...

Salut băieți, am văzut ca pe 5.03.2016 avem activitate cu prezenta obligatorie organizată de un membru rank 4,dar pe forum am citit ca membrii rank 3+ pot organiza activitati fără prezenta obligatorie. Deja nu mai înțeleg...

Citeste mai atent. Acolo scrie "Membrii de rank 4+ pot organiza activitati cu prezenta obligatorie", iar acolo unde scrie ca "Membrii de rank 3+ pot organiza evenimente cu prezenta neobligatorie", se refera strict la cei de rank 3 (Cred =)) ) Edited by K e n Z y VIP

• WRC changed the title to 🚖San Fierro Taxi - Discuții / Discussions✍️
  • aky9 unpinned this topic