Jump to content

El Loco Cartel - Discuții / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Păi mă băieți, eu fac bine, tocmai ce am dat rob și am spart puțin capu' la niște curcani. Pe când voi nu faceți prea bine, faceți prea multe post-uri inutile, încercați să compuneți ceva mai bine elaborat și cu un scop, nu așa aiurea "mai bag și eu un post la discuții".

Nu vreau să avem iar discuțile închise, așa că postați cu cap! :)

Astăzi este ultima zi de pauză, de Luni o luam iar din loc, sper sa ne descurcam cel puțin la fel de bine ca săptămâna trecută! =:)

Edited by Zarzare

Ehh am si eu o realizare pe plan virtual si nu pot sa o pastrez doar pentru mine trebuie sa o impartasesc cu dragii mei colegi, am ajuns la primul meu milion si dupa cum bine stiti multi dintre voi deja mi-am achizitionat un Jester. Poate pentru multi e un lucru infim insa pentru mine inseamna ceva, nu am pretentia la felicitari asta ca sa nu va sinchisiti sa o faceti. (Laughing)

Azi ma gandesc serios sa ies undeva la o terasa cu Miruna mea, avand in vedere ca de luni iar incepe scoala, am ore dupa amiaza si seara cand ajung acasa numai bine fac un dush ciupesc ceva de prin bucatarie si dupa ma concentrez asupra war-urilor.

P.S: Ascultai ce spune zarzare, el e baiat bun, pamantul e rau ca-l tine. Seriozitatea lui e una constructiva si formativa, stiti si voi vorba aia daca ai un Zarzar pastreaza-l, daca nu planteaza-l. Sper sa nu te superi Zarzarica, te-as intreba daca tii la gluma, dar cu siguranta cunosti replica - raspuns. (Laughing twice)

Neata tuturor si bafta la scoala! Sper ca diseara vom fi cel putin 30 la war si vom reusi sa luam niste turf-uri (daca ne da marele Crazy atac).

Acum voi intra si eu in game si vom discuta, s@l.

Deci, dupa cum am spus si la Southern, o sa am o inactivitate de 2 saptamani poate 3.

Am tezele + examene de la ECDL si teste...

Am o luna foarte incarcata.

Dupa ce dau ultima teza adica cea din 25 cum ajung acasa sunt ON :*

Salutare "El Loco Cartel", azi vom avea war-uri si sper sa ne descurcam la fel de bine ca si saptamana trecuta, sa facem un SAN FIERO Porocaliu. Ne vedem la war sper sa fiti pregatiti !

Am avut o zi frumoasa El Loco Cartel, sper s-o tinem tot asa si sa facem tot sf-ul Portocaliu. Noapte buna la toti si bafta maine la job/scoala. :-J

Foarte tare a fost azi baieti, daca o tinem tot asa intr-o luna o sa avem tot San Fierro portocaliu... bafta maine la scoala si la munca. ne auzim maine numai bine.

Noapte bună băieți, sunt mândru de voi, astăzi am reușit să facem un lucru mare, și anume să obținem 8 turfs, exact atâtea câte a avut acest gang maxim la deschiderea San Fierro. De asemenea vreau să vă felicit pentru prezența mare la wars (39 pe members) și la mai mare! :bz

P.S. Să nu îi uităm și pe rivali, felicitări și lor pentru aceste war-uri și pentru că nu au mai făcut atât de multe abuzuri! :)>-