Jump to content

Jocurile Olimpice de Vara 2013 - Inscrieri si Informatii

F4L emptYmdY
 Share

Recommended Posts

HoXvC34.png

Intro

Am deosebita placere de a va anunta ca a 3-a editie a Jocurilor Olimpice de pe B-Zone a inceput. In urma cu un an, impreuna cu @@LeBron, am organizat prima Olimpiada care a avut un succes enorm, iar in urma cu 6 luni, impreuna cu @, am organziat Olimpiada de Iarna, care de asemenea a fost un succes.

Aceasta editie va fi organizata tot cu ajutorul lui @, caruia tin sa ii multumesc, cat si celorlalti membri din staff-ul B-Zone RPG 1. Am incercat sa diversificam probele pe cat posibil, cat si sa venim cu idei noi si cat mai distractive pentru toti participantii. Speram sa va bucurati de saptamana in care vor avea loc probele si sa lasati orice sentimente negative la o parte.

De asemenea, doresc sa va amintesc ca acest eveniment este dedicat exclusiv factiunilor care urmeaza sa fie inscrise de liderii lor.

Desfasurare

Ca si datile anterioare, vor exista 10 probe care se vor imparti in 2 probe pe zi. Saptamana 22 - 28 iulie 2013 este cea in care va avea loc evenimentul. Orele nu au fost stabilite inca, dar se va lua o decizie in privinta acestora in scurt timp. Probele, insotite de explicatii, poze si orice alte detalii vor fi postate intr-un topic separat in zilele ce urmeaza.

Ceremonia de deschidere va avea loc luni, 22 iulie 2013, cand este foarte posibil sa se organizeze si prima proba.

Punctarea

Scopul fiecarei factiuni este de a acumula cat mai multe puncte. Aceste puncte se acorda primelor 3 locuri din cadrul fiecarei probe dupa cum urmeaza:

• Locul I: 3 puncte
  • Locul II: 2 puncte
  • Locul III: 1 punct

Premii

Premiile totale se ridica la ~2.300.000$. Acestea vor fi date atat castigatorilor primelor 3 locuri din cadrul fiecarei probe, cat si factiunilor care acumuleaza cele mai multe puncte la sfarsitul Olimpiadei.

Premii acordate castigatorilor primelor 3 locuri la fiecare proba:

• Locul I: 5.000$
  • Locul II: 4.000$
  • Locul III: 3.000$

Premii acordate primelor 3 factiuni cu cel mai mare punctaj:

• Locul I: 1.000.000$
  • Locul II: 700.000$
  • Locul III: 500.000$

Sponsori

Fara sponsori aceasta Olimpiada nu ar fi avut loc, motiv pentru care doresc sa le multumesc enorm celor care ne-au ajutat cu premiile. Acestia sunt:

Regulament

• Este interzis sa veniti / cereti / dati arme la o proba care nu necesita folosirea lor (kick / descalificare).
  • Este interzis sa folositi metode de trisare (aim-bot, dmg hack, c-bug, joypad, etc) la probele cu arme (ban / excludere).
  • Este interzis sa folositi [/repair] la probele care necesita folosirea masinilor (kick / descalificare / depunctare).
  • Este interzis sa folositi chatul public in timpul probelor. Vor fi multi jucatori, lucru care va crea un lag imens, de aceea apelez la bunul vostru simt pe care sper sa il aveti (mute / kick / ban).
  • Este interzis sa contestati deciziile organizatorilor IN TIMPUL unei probe. Daca vreti sa faceti asta, ne puteti trimite un PM DUPA terminarea probei (kick / mute / excludere).
  • Este interzis sa va aduceti prietenii civili la vreo proba. Acest eveniment vizeaza doar factiunile (kick amandoi).
  • Sunteti obligati sa ascultati toate instructiunile oferite pe [/news], [/o], sau [/s] si sa le indepliniti (kick / descalificare).
  • Orice comportament neadecvat, pe langa sanctiunea data de catre admini, va rezulta si in descalificarea si depunctarea FACTIUNII din care membrul respectiv face parte. Pentru mai multe detalii vezi mai jos.
  • Ne luam libertatea de a va sanctiona fara un avertisment in prealabil dat fiind faptul ca toate regulile si detaliile va sunt oferite atat in acest topic, cat si in cel in care vor fi postate probele.

Depunctare

In functie de situatie si gravitatea faptei pe care unul sau mai multi membri o comit, depunctarea (pe langa sanctiunile prezentate mai sus) este dupa cum urmeaza:

• Comportament neadecvat / atitudine negrlijenta / comentarii fara rost / limbaj / mistouri - intre 1 si 3 puncte.
  • Trisarea sau ajutorul primit din afara - 3 puncte / excludere permanenta.
  • Alte situatii - intre 1 si 3 puncte.

Alte precizari

Pe tot parcursul evenimentului [/heal] va fi oferit de catre Paramedics cu 1$.

Comunicarea cu publicul se va face prin live (chatul verde inchis) sau chatul global al adminilor.

Pe langa premiile in bani, se vor acorda si medalii pe forum. Atat medaliile, cat si celelalte aspecte de estetica (inclusiv logourile folosite) sunt furnizate de @, caruita doresc sa ii multumesc.

***Va reamintesc ca acest event este dedicat in exclusivitate factiunilor. Civilii care se prezinta pentru A STRICA in cea mai mica maniera organizarea probelor vor fi pedepsiti cu kick / warn / ban. De asemenea, fiecare factiune are dreptul de a-si aduce sustinatori, insa daca acestia vor deranja probele in cea mai mica masura, atat ei cat si factiunea risca sa fie pedepsiti.***

Inscriere

Acest model de inscriere va fi folosit DOAR de catre LIDERII factiunilor. Va este interzis sa postati in acest topic daca nu sunteti lider / aveti permisiunea liderului de a inscrie factiunea pentru el.

• Nickname:
  • Lider la factiunea:
  • Am luat la cunostinta informatiile de mai sus:
  • Sugestii:
  • Alte precizari:

Copyright

©

@@F4L emptYmdY

&

@

HoXvC34.png

• Nickname: [F4L]Teylo
  • Lider la factiunea: Los Santos Police Department
  • Am luat la cunostinta informatiile de mai sus: Da
  • Sugestii: La sfarsit sa ne adunam toti si sa organizam un concurs de bancuri ceva, sa destindem atmosfera.
  • Alte precizari: Nu conteaza cine castiga, trebuie sa ne distram.

Edited by F4L Teylo

• Nickname: Shobo
  • Lider la factiunea: Los Santos Taxi
  • Sugestii: -
  • Alte precizari: Succes tuturor si distractie placuta

• Nickname: ByFyDo
  • Lider la factiunea: Federal Bureau of Invesigation
  • Am luat la cunostinta informatiile de mai sus: Desigur
  • Alte precizari: Good Luck & Have Fun!

• Nickname: PiCi
  • Lider la factiunea: The Tsar Bratva.
  • Am luat la cunostinta informatiile de mai sus: Desigur.
  • Sugestii:
  • Alte precizari: PiCi este plecat in Italia si-am permisiunea lui ca sa inscriu factiunea in concurs.

• Nickname: NoWay25
  • Lider la factiunea: Red Dragon Triad.
  • Am luat la cunostinta informatiile de mai sus: Da.
  • Sugestii:
  • Alte precizari: -

• Nickname: [OC]Shooter
  • Lider la factiunea: Southern Pimps
  • Alte precizari: Succes tuturor!

• Nickname: Razvan14
  • Lider Sublider la factiunea: San Fierro Police Departament
  • Am luat la cunostinta informatiile de mai sus: Da.
  • Alte precizari: Am postat eu deoarece Seba97 e plecat si revine peste 2 zile

Toate factiunile sunt inscrise.

Din cauza unor probleme tehnice, este posibil ca prima proba sa fie amanata pentru MARTI, 23 iulie 2013. Daca se va intampla asta ramane sa revin cu un alt post.

Va multumesc pentru inscrieri si sper sa va distrati!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.