Jump to content

Bancuri seci - SA:MP edition

Jodko

Recommended Posts

Toată lumea a văzut/citit/auzit un banc sec, iar unele sunt chiar bune. Am văzut că au revenit în forță pe rețelele de socializare sub formă de comentarii ce nu au legătură cu temă discuției gen: "portocale", "mă gândesc la ce scriu", "mă doare râsul de la atâta burtă", "Vreau să zbor cu bicicletă pe apa" etc.

M-am gândit să aduc acest concept și aici, doar că totul o să aibă legătură cu SA:MP-ul, în special RPG1.

Cine are o idee poate să o posteze după următorul model:

Nick:

Level:

Comentariu:

Alte precizări:

Câteva exemple:

> Cineva mi-a cerut 10k și nu i-am dat.

> Am văzut un civil cu haine de taximetrist care era mafiot și făcea contracte cu hunter.

> Am fost la CNN și am dat anunț că mai vin odată.

Că să nu gândiți degaba :)) o să adaug și un premiu de 10.000$ pe care o să îl primească cel care are cel mai bun comentariu/săptămâna.

Nick: Rough17

Level: 18

Comentariu: Sa te injure unul, sa-l injuri si tu si sa pici tu ala de fraier, cel sanctionat.

Alte precizări: -

Nick: [rTn]Dyablox

Level: 22

Comentariu: Am dat /helpme ca helperu sa-mi impinga motorul de pe casa. Mi-a raspuns : Floricele de pe strada nu vrei sa-ti adun?

Alte precizări: Interesant.

Nick: Xin

Level: 20

Comentariu:

Î: Ce e mic, verde şi se urcă pe pereţi?

R: Un School Instructor ambiţios.

Alte precizări: Această glumă este un pamflet şi trebuie tratată ca atare; îmi cer scuze anticipat pentru eventualele neînţelegeri.

Nick: ReXoNa
Level: 74
Comentariu: - Doua rame femele, una catre cealalta, fata ce face sotul tau?, la care vine raspunsul, bine s-a dus la pescuit.
- Doua clatite, pe una era gem.
- Un om avea doi cai, unul negru si unul alba, ca sa ii deosebeasca la unu i-a taiat coada.
- Cati cai pot fi inhamati la o caruta? Niciunu ca s-a furat caruta.
- Un cetatean avand o broasca pe cap, se duce la doctor.

Intra in cabinetul acestuia si BROASCA zice:
- Ia uitati, D-le doctor, ce mi-a crescut in fund

Alte precizări: SWAG

Nick: Naruto.[banH]

Level: 31

Comentariu: Daca urc intr-o masina si soferul nu stie sa conduca ma gandesc la AUDI_RS8 (sofer de Pitesti) Daca ii spun ca nu stie sa conduca lui AUDI imi raspunde: voi la ADJUD aveti masini?

Alte precizări: Frumos event, chiar am vazut cateva glume bune.

Nick : NeXuS
Level : 15
Comentariu : Kelton merge pe autostrada Los Santos . Aceasta era in constructie iar drumurile erau foarte intortocheate . Deoarece acesta fugea de politie el mergea pe contrasens si toti soferii ii fac reclamatie pe forum . Apoi la News se anunta ca un nebun merge cu masina aiurea pe strada . Il suna sotia , ea stiind ca el era in trecere pe acolo :
- Alo , draga ai grija ca am inteles la News ca un nebun de sofer este pe acolo .
- Fu**ti evanghelia ma*i . Ma faci nebun ?
Alte precizari : E doar caterinca . Kelton nu e nebun* . Scuzati limbajul .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.