Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Portofoliu- UTZ Design

AIM MIonut
 Share

Recommended Posts

lol? Ai 28 de pagini la portofoliu, iar textul tau arata jalnic.

Mi-am dat seama din clipa in care ai rezolvat o cerere. Diferenta dintre acel avatar si creatiile de aici este prea mare.

Nu stiu sa aliniez 2 texte pe un avatar? Esti penibil.

Ce zici de pozitionarea textului tau in colturi sau pe margine? ayy lmao

http://i.imgur.com/0aJEWrD.png?1

As dori sa te invit sa creezi sau sa faci un rework.

As dori sa reusesti macar sa "colorezi" un exemplu ( http://imgur.com/mbQF2qc), incearca sa faci si tu ceva mai diferit inafara de avatare si semnaturi, incearca sa-ti faci un renume, sa fii cautat la fel ca Ionut.

Ah scuze, tu nu poti, inteleg

As dori sa te invit sa creezi sau sa faci un rework.

As dori sa reusesti macar sa "colorezi" un exemplu ( http://imgur.com/mbQF2qc), incearca sa faci si tu ceva mai diferit inafara de avatare si semnaturi, incearca sa-ti faci un renume, sa fii cautat la fel ca Ionut.

Ah scuze, tu nu poti, inteleg

Să înțeleg că cel de pe portofoliul tău tot un rework este? ayy lmao

Ultras Victory IONUTz- multumesc.

EktroSilent- nu ii mai dati importanta, vad ca multi i-au cazut prada criticilor, posibil ca e ultima lui sansa sa se faca remarcat , comentand pe portofoliile altora, caci din portofoliul lui nu vad nimic remarcabil.

Dragon- da, am 28 de pagini, da, am un text jalnic. Ma bucur pentru succesul tau subevaluat, vad ca esti mai apreciat.

Imi e imposibil sa ma cobor la nivelul tau, m-as injosi prea mult, din orice reply, bagi mana tot mai adanc, in .... da, stiu tu in ce.

Pana termini 3 ani de facultate pe profilul Designului Industrial, primesti oferta de a preda bazele designului grafic intr-o universitate bugetata, ai un portofoliu online cu lucrari comerciale, un market online, obti fonduri pentru a iti deschide propriul studio de design..., ramai in banca ta, consulta-ti youtube-ul si continua-ti treaba cu avatarele.

Succes!

de precizat, orice alt reply de tip spam, ce nu are legatura cu portofoliul, primeste automat report!

lol? Ai 28 de pagini la portofoliu, iar textul tau arata jalnic.

Mi-am dat seama din clipa in care ai rezolvat o cerere. Diferenta dintre acel avatar si creatiile de aici este prea mare.

Nu stiu sa aliniez 2 texte pe un avatar? Esti penibil.

Ce zici de pozitionarea textului tau in colturi sau pe margine? ayy lmao

http://i.imgur.com/0aJEWrD.png?1

In locul tau nu vorbeam. El este printre singurii de pe aici care stiu sa faca si altceva inafara de avatare. Tu doar iei niste avatare, pui cateva efecte, un text si aia e. Esti cu mult sub MIonut, care chiar se remarca printre toti "disainarii" astia de pe b-zone.

BdDr- ma bucur ca se mai regasesc persoane care inteleg cum sta treaba chiar daca nu sunt din bransa. Multumesc pentru sustinere.

iTupeuAMERICANU- multumesc. Depinde de tipul de lucrare, nu execut lucrari extracomunitare, detalii pm pentru cele extracomunitare.

Valad-multumesc, am detinut functia de designer, am renuntat deoarece sunt alte lucruri prioritare. Plus de asta, nu este rentabil...si multi dintre designerii actuali...si cei ce vor urma sa detina functia pe forum nu o sa inteleaga treaba asta. Nu este o munca grea, dar un raport in masa, necesita destul de mult timp, timp in care la sfarsit de luna cand se trage linia, esti platit doar cu 2-3$. Poate ca multi dintre designerii actuali, se ocupa de sectiunea aceasta doar din placere, altii probabil inca nu au experienta necesara, dar sunt si care au multa experienta si nu isi dau seama de potentialul pe care il au, acela de a produce cu adevarat bani din designul grafic.

Este doar un sfat, cei care aveti experienta necesara, inclinati-va catre designul grafic comercial, din care puteti crea un venit. Nu va mai lrositi timpul pentru 2-3 euro pe luna, atat timp cat puteti face 30-40euro pe zi...sau macar saptamanal, zic eu ca e o diferenta.

Starp nWo-thank you, mister !

Incearca sa faci lucrarile mai simetrice, ma refer la logouri.

a9dadc229b2e45fe8bb97bcf92d48bb1.png

Uite cum ar veni centrul, si cat de dereglate sunt la tine. M-am luat dupa centrul ilustratiei de vreme ce dupa aia ai pus si textul. Ori faci jumate din forma, si ii dai "mirror" ca sa fie egale, ori iti pui guidelineuri. De ex in partea de jos se vede mult prea rau. Cel putin mie mi-a distras atentia imediat.

Ala cu virus gaming a iesit ok dupa mine, totusi la coltul din dreapta sus se observa ca nu e asemanator cu ala din stanga, dar nu asa tare.

La bannere cred ca stii si tu ca mai ai de exersat. Dupa celelalte lucrari imi dau seama ca faci un design mai clean, dar la bannere nu prea ti-a iesit. Nu mai folosi formele alea de jos, sunt cam prea overrated dupa parerea mea. Plus ca faci bannerele toate exact la fel. Sunt mult prea simple si plictisitoare vizual, iar backgroundul e prea simplu. Baga niste forme pe spate. Subtile, dar sa se observe. Si pozitionarea, la ala cu virus gaming logoul e prea mic, si totusi el este cel ce ar trebui sa iasa in evidenta. Linkurile de social media incearca sa le pozitionezi mereu mai spre mijloc. La ala cu wolves sunt mult prea indepartate. Poti sa bagi surse de lumina la bannere cum ai bagat pe wallpaperuri si avatare, ca da bine dupa parerea mea.

In fine, nu stiu daca o sa-mi iei sfaturile in seama, dar daca le iei, bafta. Vad ca lucrarile clean iti ies destul de bine. Macar tu ai ales sa faci si altceva inafara de avatare si ce se mai practica pe forumuri.

Edited by TwentySkroll

TwentySkroll- iti multumesc pentru sfaturi, orice imi poate conferi un plus iau in considerare.

Cel cu wallbang wolves este doar un concept, dar am decis sa il fac public si pe acest. Imi recunosc greselile, badge-ul l-am trasat repejor cu pen tool-ul si...cum ai spus si tu nu m-am folosit nici de guidline, nici de mirror / offset sau ce termeni aveti voi pe versiunile de Ps sau Ai. Textul si ilustratia stiu sigur ca sunt aliniate deoarece le-am centrat. Cel mai mult m-a interesat conceptul deoarece clientul nu mi-a oferit un briefcase. A doua versiune...si cea finala am sa ti-o trimit pe PM si am sa o postez zilele urmatoare si pe portofoliu.

La cel cu virus gaming am facut exact cum ai spus la celalalt, este facut jumatate cu pen tool, duplicat si am folosit mirror, dar la sfarsit am dat putin warp in coltul din dreapta, dar nu cred ca este deranjant.

Bannerele sunt niste PSD-uri mai vechi, recunosc ca nu imi apartine templateul, dar am adus modificari in proportii de 75%, am pastrat doar borderele.

Inca studiez sa zic asa, stilul acesta, dar fiind printre primele 5 lucrari de genul acesta sunt multumit .Multumesc inca odata pentru sfaturi, mult succes si tie !

South Ming-multumesc, am sa incerc sa postez mai des atunci, sa nu va las fara oxigen ! :)) Edited by AIM MIonut

TwentySkroll- iti multumesc pentru sfaturi, orice imi poate conferi un plus iau in considerare.

Cel cu wallbang wolves este doar un concept, dar am decis sa il fac public si pe acest. Imi recunosc greselile, badge-ul l-am trasat repejor cu pen tool-ul si...cum ai spus si tu nu m-am folosit nici de guidline, nici de mirror / offset sau ce termeni aveti voi pe versiunile de Ps sau Ai. Textul si ilustratia stiu sigur ca sunt aliniate deoarece le-am centrat. Cel mai mult m-a interesat conceptul deoarece clientul nu mi-a oferit un briefcase. A doua versiune...si cea finala am sa ti-o trimit pe PM si am sa o postez zilele urmatoare si pe portofoliu.

La cel cu virus gaming am facut exact cum ai spus la celalalt, este facut jumatate cu pen tool, duplicat si am folosit mirror, dar la sfarsit am dat putin warp in coltul din dreapta, dar nu cred ca este deranjant.

Bannerele sunt niste PSD-uri mai vechi, recunosc ca nu imi apartine templateul, dar am adus modificari in proportii de 75%, am pastrat doar borderele.

Inca studiez sa zic asa, stilul acesta, dar fiind printre primele 5 lucrari de genul acesta sunt multumit .Multumesc inca odata pentru sfaturi, mult succes si tie !

South Ming-multumesc, am sa incerc sa postez mai des atunci, sa nu va las fara oxigen ! :))

Daca vrei, poti sa-mi dai add pe skype : TwentySkroll sau la una dintre adresele din semnatura. Probabil as putea sa-ti mai dau niste sfaturi de vreme ce abia spui ca te-ai apucat de genul asta. Bafta!

Cateva lucrari noi (logo-uri / avatare / bannere / channel art-uri - pt.echipe)

____________________________________________________________________________________________________

#pack VirusGaming

09b4574115.png

mUiK9eb.jpg

5Twt2f9.jpg

VSOHVSa.jpg

H3YT6Z4.jpg

YZEhRVU.png

________________________________________________________________________________________________________________-

#pack WallbangWolves

WOkHmws.jpg

gLvGrP0.jpg

E1E4h45.png

BFTfO83.png

lQo5PqX.jpg

Ai folosit si Illustrator sau doar photoshop? Sunt superbe...

In continuare, imi mentin o parere extraordinar de buna despre tine si lucrarile tale in Photoshop dar mereu este loc pentru mai bine, incearca dupa cum a spus si TwentyScroll, sa faci logo-urile simetrice si sa depui mai multa atentie atunci cand le realizezi.

// KW

#tinand cont ca multi ati cerut sa postez si avatare in ultima vreme, mi-am facut putin timp liber si pentru asta, deci

banuiesc ca aveti de unde alege. Sunt din toate categoriile, free to use si personalizabile:

_______________________________________________________________________________________________

0IRovZC.pngpWCbqeW.pngbQcpKm2.pngFtJ53tl.pngz5Dw9Tp.png

Fo1YgUD.pngmRBaw9T.pngLqggS6K.pngnrpvgUF.pngUJoc5tX.png

WLsks4z.pngcFeJeai.pngUX7bmTH.pngMoLIZDj.pngSQ9t8RH.png

vxIMJTR.pngigeyQrG.png9mXkCxD.pngVOEospS.pngTYiuWS4.png

qSqvEem.pngd1eb2g2.png6B4EoKn.pnguOayra7.pngzcNFmuH.png

5CHqnuN.pnghhRfsQA.pngTOe7xk7.pngUOB5BLW.pngRpfh0IL.png

ztzFVwK.pngIU2m80l.pngFYZNend.pngZl0DZRp.pngFjKnyDs.png

lGW67RQ.pnglgcldVN.pngtq5naiT.pngbohgE0P.pngoph9Kru.png

e7ywNQJ.pngY6z1GNr.pngsjV9d5n.pngVRanEOV.pngQpD6aLH.png

A9DHb7I.pngSVIUd4S.pngzEDfHZV.pngZCHNn4n.pngA8bAGoE.png

xZF79Ma.pngVQ3xmhx.pngnJyaLlu.pngFy7Wyr1.pngrLAlAea.png

fR9JWRW.pngffmdJge.pngEG5CuUf.pngl7pHOaw.pngADQ70pq.png

Wch8VqX.pngG8kXVQV.pngAzWSFZw.png421cjtx.pngUzewLtp.png

fd03Au7.pngTme6RYA.pngXLCFuuA.pngDSUO6EH.png71aIv5O.png

BkGFeEC.pngKXcBktr.pngnE53Dba.pngElfSPnx.pngE7i9Olw.png

gSDznT2.pngPKqEocA.pngr9c8TOG.pngSfw3wTp.pngm4WGkhM.png

NYEjgM5.pngEYPcaUh.pngApOfrSa.pngeS8vE7v.pngwkOhU1O.png

IF4bWIc.pngX9QkB6X.pngS73WNWk.pngOvEB5Bm.pngamE2NkA.png

u3H8jZG.pngOg9h3ng.pngzcJF30g.pngVRfIJH0.pngE0Ez9ja.png

5rnyiUP.pngpfPEuLJ.pngXiHoh9R.pngpDHB1mN.pngqGK0PpH.png

_______________________________________________________________________________________________

UTZdesign 2016 ALL RIGHTS RESERVED

In semn de respect v-as ruga sa nu va insusiti lucrarile prin portofoliile voastre.I

mi puteti cere stockul dorit pe un PM si va ajut cu cea mai mare placere.

Unele sunt atât de întunecate că abia poți distinge ce se află acolo.

Presupun că puteai face mult mai mult decât să aplici un simplu blur.

// +1 pentru efortul depus.

Dragon - imi asum stilul de lucru, sunt convins ca nu toate arata bine si nici nu oblig pe nimeni sa ii placa stilul acesta, dar totusi...te contrazici singur, sunt prea intunecate...si totusi am folosit doar un simplu blur, nu stiam ca blurul functioneaza pe post de action si confera la randul lui contrast, vibrance, exposure etc. Plus de asta nu toate stockurile au fost realizate pe timp de zi banuiesc.

bowS ZEW- multumesc

nu stiam ca blurul functioneaza pe post de action si confera la randul lui contrast, vibrance, exposure etc.

Din ce-ai spus aici reiese că l-ai aplicat manual pe fiecare avatar și nu i-ai oferit adjustările necesare fiecărei lucrări în parte.

Nu eu sunt cel care se contrazice singur, ci tu! :)

Nu mă lua drept un hater, doar aveam așteptări mai mari de la tine.

Edited by Dragon

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.