Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Portofoliu- UTZ Design

AIM MIonut
 Share

Recommended Posts

• .Levy. locked this topic

#Postere

q9aCmqT.png

TrwXXvC.png

Wx613Ix.png

#responsive hover

Jno1ihy.jpg

CuP5LFl.jpg

#opening poster

wXj1J2w.jpg

azr91PP.png

pQM57Dr.png

#square flyer - verso

RyLygDG.png

WYivUFJ.png

#website layout v1 

CTk0s72.jpg

#website layout v2

8Jl5ZQW.jpg

#website layout ( still working at )

xLK5TvX.jpg

Foarte frumoase si profesionale.

Imi place foarte mult creativitatea de la "The Different View", iar numele proiectului se potriveste cu numele tau, deoarece vezi fiecare lucrare diferit, fiecare are unicitatea ei.

---

In ultima lucrare s-ar potrivi o imagine pe background, peste care sa fie aceste culori (Imaginea sa se vada aproximativ vreo 15-20%)

Succes in continuare, imi place foarte mult cum lucrezi.

On 02.06.2017 at 0:25 AM, DerecK said:

Omul își promovează talentul în Photoshop prin ceva ce trebuie. Doar din niște avatare/semnături pentru forum nu-ți arăți decât 1% din cunoștințele tale în design, asta în cazul în care știi să lucrezi cu adevărat în photoshop și știi cu ce se mănâncă design-ul, nu ca și marea parte a "designerilor" de pe comunitate. Dacă cineva chiar apreciază arta, preferă cea ce postează el acum decât niște avatare.

Anyway, poți găsii avatare făcute de către el pe pagina anterioară.

Edited by Adrian28

On 6/1/2017 at 9:20 PM, IuliSVJ aka Hadish said:

uneori mai dai mici fail-uri, dar o duci bine.

Dacă nu știti să vă dați cu părerea despre așa ceva, nu o mai faceți. Aveți destule categorii ale forumului să faceți un post amărât.

Edited by Cristina

6 minutes ago, Cristina said:

Dacă nu știti să vă dați cu părerea despre așa ceva, nu o mai faceți. Aveți destule categorii alte forumului să faceți un post amărât.

Nu inteleg la ce te bagi tu in seama care nu stii sa pui un text secundar pe None... Sincer. Nu toate lucrarile lui i-au iesit bine, daca tu nu te pricepi si vezi totul frumos e problema ta, trebuia sa nu te bagi in seama macar.

ON: Imi plac acele lucrari cu textul in decupat, sunt chiar reusite, daca ai candva timp sa mi le explici si mie ar fi frumos. Keep Work

Edited by IuliSVJ aka Hadish

On 01.06.2017 at 9:20 PM, IuliSVJ aka Hadish said:

uneori mai dai mici fail-uri

5 minutes ago, IuliSVJ aka Hadish said:

Nu toate lucrarile lui i-au iesit bine

Omul este la un nivel la care dacă-și postează o lucrare n-o face doar pentru că a muncit la ea chiar dacă nu i-a ieșit cine știe ce însă o postează că a pierdut timpul cu ea și speră că "designerii" buni ca tine să nu observe părțile rele, postează ceva ce știe că e terminat și arată bine. Aici e vorba și de gustul fiecăruia, sunt unele persoane mai experimentate în design care au un nivel mai ridicat de analizat o lucrare și sunt persoane care habar n-au de ce s-a întâmplat în proces și e normal să nu le placă și să nu vadă cine știe ce în ea.

9 minutes ago, IuliSVJ aka Hadish said:

Imi plac acele lucrari cu textul in decupat, sunt chiar reusite, daca ai candva timp sa mi le explici si mie

Eraser Tool.

30 minutes ago, IuliSVJ aka Hadish said:

Nu inteleg la ce te bagi tu in seama care nu stii sa pui un text secundar pe None... Sincer. Nu toate lucrarile lui i-au iesit bine, daca tu nu te pricepi si vezi totul frumos e problema ta, trebuia sa nu te bagi in seama macar.

ON: Imi plac acele lucrari cu textul in decupat, sunt chiar reusite, daca ai candva timp sa mi le explici si mie ar fi frumos. Keep Work

https://forum.b-zone.ro/forum/167-battles/

Te aștept pe aici.

10 minutes ago, Cristina said:

toti cand va simtiti atacati ii cereti battle persoanei respective si acolo va puneti prietenii sa va voteze si chiar daca nu le cereti tot pe voi o sa va voteze ca va cunosc stilul de lucru, credeti ca demonstrati ceva asa? :)))) vai de voi

on: imi place ca faci ceva diferit fata de ceilalti "designeri" ai comunitatii care nici un avatar nu stiu face, se vede ca au ceva vechime, continua si sa nu te lasi

Edited by vTuDoR

Hadish Nu toate fonturile secundare trebuie sa fie pe "none" si wendy, ca asta e fontul tau secundar predominant, bravo, dar las-o asa... M-am uitat in portofoliul tau si nu inteleg cum iti permiti sa critici astfel de persoane ... Mai intai invata tu sa creezi astfel de creatii, reprodu aceeasi lucrare si mai vorbim, daca e asa usor sau fa ceva nou de la 0, pe langa ca trebuie sa stii design trebuie sa ai si o imaginatie pe care o imbini cu stilul de lucru, pe care se pare ca nu o ai, cel putin nu inca sau nu ai dat dovada de ea... Nu e frumos sa critici persoanele peste nivelul tau de lucru, la fel si in cazul Cristinei, daca ai ceva personal cu dansa te consideri mai bun decat ea, provoac-o prietene, nu fi necioplit si nu vreau sa vad mai departe ca vei comenta aici pe tema ... Ai ceva de discutat personal, dai un PM, sper sa dai o dovada de bun simt si de omenie incat sa intelegi ce ti-am spus eu aici si sa nu continui sa te certi cu mine sau alte persoane pe aici, pentru ca tu-ti faci rau cu mana ta. Ti-am spus, nu ai facut nimic unic si nu poti spune ca esti mai bun ca altii, pentru ca nici tu nu ai facut cele mai bune alegeri in font-uri, nu ai o vechime in spate sau peste 1000 de lucrari sa-mi spui ca nu am dreptate... Fiecare mai da rateuri pe lucrari, dar e una sa fie "fail", referindu-ma la o lucrare spurcata si e altceva sa fie un rezultat diferit de cel pe care ti-l doreai.

@vTuDoR Haide sa nu cream aici o cearta si sa se aleaga cu dusmanie intre noi dupa ... Nu esti nici macar pe aproape cu ceea ce ai spus si normal ca provoci persoana respectiva la battle, daca chiar se considera mai buna, sa o dovedeasca, pentru ca vorbele nu arata nimic in stilul de lucru... Si-ti garantez ca voturile sunt cinstite, pentru ca nu am nimic de castigat din toate certurile astea, doar vrea sa ne facem intelesi cu totii ca nu e chiar asa ... Voi inchide topicul pentru a evita off-topic, pentru ca se cam cearta lumea si nu e frumos din partea nimanui.

Edited by MSiLevy

3 minutes ago, vTuDoR said:

toti cand va simtiti atacati ii cereti battle persoanei respective si acolo va puneti prietenii sa va voteze si chiar daca nu le cereti tot pe voi o sa va voteze ca va cunosc stilul de lucru, credeti ca demonstrati ceva asa? :)))) vai de voi

on: imi place ca faci ceva diferit fata de ceilalti "designeri" ai comunitatii care nici un avatar nu stiu face, se vede ca au ceva vechime, continua si sa nu te lasi

Te crezi așa bun în design și îți faci cereri pe aici pe la noi. Bravo, băi!

Și cu asta am încheiat.

Citește explicația lui Levy de mai sus să vă mai luminați și voi puțin.

• .Levy. locked this topic

Aaa, da. Nu stiu cu ce sa incep. Multumesc tuturor, atat pentru aprecieri, cat si pentru criticile constructive sau mai putin constructive.

DerecK -sunt avatare pe pagini anterioare, ma gandeam sa postez ceva mai diferit tinand cont ca postez destul de rar din lipsa de timp, plus ca vedeti o cantitate mare de avatare si in alte portofolii. Multumesc pentru apreciere.

Da, sunt de acord, dau si failuri, in principiu un design bun trebuie sa treaca de 4-5 ori prin feedback pentru un rezultat final de calitate, cum exista presiune, uneori, graba sau neatentia ma face sa gresesc.

Legat de lucrarea cu textul decupat, am sa va explic pe scurt. Stock-ul trebuie duplicat si asezat deasupra layerului care contine text, decupati partea dorita cu laso tool, sau pen tool, care va e mai comod, mai apoi, release clipping mask, asta e tot, eventual sa folositi un brush de culoare inchisa, cu opacitate sub text pentru a parea zona umbrita.

vTuDoR la partea cu votatul te inseli grav. Nu am sa ma las, sunt genul de persoana care face doar ce ii place si..da, designul grafic imi place, grav. Multumesc pentru aprecieri / critici.

O sa imi sustin in continuare parerea, in comparatie cu alte comunitati, b-zone are un nivel mai scazut in sectiunea de design...si ma refer per total, nu la un grup restrans. Mai frumos ar fii sa progresati impreuna in loc sa va atacati pe unde prindeti, un proiect unde fiecare invata, de la fiecare, sa va adaptati skill-urile de design la trendul impus anual. Daca sunteti pasionati de design, cititi, urmariti alti designeri, expozitii, culegeti ce e mai bun de la fiecare si sa impuneti voi un trend.

Daca aveti 15 minute, va recomand sa cititi ceva care sa va inspire : http://99u.com/articles/55323/erik-spiekermann-no-free-pitches

Duminica placuta tuturor.

#SA FIE PACEEEEEEEEEEEE

Pace in lume :))@Claudiu sa ne conduca :)) .

Din punctul meu de vedere (nu am mai lucrat in PS de 2 ani si nici nu o sa mai incerc) , asta se numeste portofoliu adevarat, un avatar si o semnatura nu inseamna atat de mult . Felicitari.

23 hours ago, Elena said:

Pace in lume :))@Claudiu sa ne conduca :)) .

Din punctul meu de vedere (nu am mai lucrat in PS de 2 ani si nici nu o sa mai incerc) , asta se numeste portofoliu adevarat, un avatar si o semnatura nu inseamna atat de mult . Felicitari.

merci mult.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.