Jump to content

Sistem nou alegere lideri / New leader selection system

Kelton
 Share

Recommended Posts

Dupa parerea mea ce-l mai bine ar fi sa voteze admini, membrii factiuni respective si lideri. Voturile pot fi influentate foarte simplu, un player de level 5 poate vota la intamplare jucatorul care este cel mai inconpatibil pentru aceasta fiunctie, mai bine ramane cum era inainte, sau poate suferi mici modificari.

Nu e bine asa. Mai bine sa voteze doar adminii. Cel mult si helperii. Multi de level mai mic sau care nu au nicio legatura o sa voteze din ura sau la misto. Nu trebuie implementat un asa sistem.

E o decizie slaba. De exemplu sa zicem ca eu vreau lider ( desi am deja) si aleg 2 persoane care sa ia liderul. Una dintre cele doua persoane poate fi mai influienta pe server si astfel va avea sanse mai mari+ ca poate face eventuri prin care sa ii faca pe jucatori sa-l voteze. Cred ca nu este o decizie buna pentru buna functionare a serverului.

În opinia mea, adminii și-au făcut treaba minunat până acum. Nici cu metoda anterioară de alegere (cea care nu cred că a fost pusă în practică și mă refer la alegerea liderilor de către adminii level 6 după analizare) nu ar fi fost rău. Dar având în vedere că funcția de lider face parte din staff consider că stafful și atat trebuie să facă această alegere.

În altă ordine de idei, nimeni niciodată nu poate să conteste decizia luată de mai marii serverului și aici mă refer doar la admini. Și chiar dacă o face, cine o face, o face din invidie, din oftică și așa mai departe.

Orice om greșește intradevăr, dar era vorba de părerea a cca. 10 admini. Nu cred că alegerea unui lider până acum a fost o greseală.

Edited by Caps

Dupa parerea mea, adminii au capacitatea de a alege un leader activ , serios si responsabil. Nu stiu cat de corect este pentru candidati, ca un membru pasnic sa aleaga un mafiot si invers... ( exemplele pot continua) Adminii urmaresc activitatea fiecarui gang si a fiecaruia membru. Nu alegem primar, care reprezinta vocea " poporului " , alegem un lider pentru o factiune. Nu stiu daca in viata reala, cand o firma isi pierde asa zis-ul sef, oamenii din afara decid. La noi este altceva... Consider ca nu este o idee foarte buna, dupa cele argumentate mai sus si spun ca metoda veche este una foarte buna, pentru a alege un viitor reprezentant al unei factiuni.

Daca vor vota jucatorii din factiune iar nu este ok. De exemplu, eu imi aduc toti prietenii mei in factiune si normal eu o sa iau. Ce sanse vor mai avea playeri din afara factiunii, care au facut parte din factiune 7-8 luni - 1 an... nu este normal ca nimeni nu v-a vota pe cei din afara?. Nu ne putem bate joc de munca lor, nu?

Edited by AndreyCiubotariu

De acum alegerea liderilor v-a fii o chestie de popularitate.Pana acum admini isi faceau treaba bine,votau aplicatia iar administratorul dadea raspunsul in functie de voturi.Daca se va face acest update,va fii aceas chestie ca la alegerea Primarului,desi in cazul unui lider e o chestie total diferita,nu poti lasa pe baza codatilor sau playerilor lv5+ alegerea staffului.Daca tot veti baga acest update,sa voteze playeri lv 20-25 +.

O porcarie dupa parerea mea, leaderul trebuie ales cu atentie dupa activitatea, corectitudinea si comportamentul sau, nu dupa playerii on de pe server.

O porcarie dupa parerea mea, leaderul trebuie ales cu atentie dupa activitatea, corectitudinea si comportamentul sau, nu dupa playerii on de pe server.

Voi jucatorii ati inceput cu comentarii ca deciziile noastre nu sunt bune, asadar vrem sa vedem daca ale voastre, a poporului, sunt mai bune.

Mi se pare anormal să faci un sistem nou de alegere a liderilor doar pentru că unii plâng pe forum că de ce a luat Mia. lider şi nu ei. Este evident că cineva care mereu face scandal pe forum după alegerea unui lider, care scrie că merita lider mai mult decât cel ales şi alte prostii, nu va avea şanse prea mari la o funcţie, chiar deloc.

După părerea mea, sistemul acesta a fost făcut pentru a da o lecţie celora despre care am vorbit cu un rând mai sus, urmând ca în viitorul apropiat să se revină la vechiul sistem de alegere a liderilor care este unul foarte bun.

Mulţi n-au înţeles de ce Mia. a primit lider la News Reporters deşi aplicaţiile au fost închise. Aceasta aplicase pentru funcţia de lider Los Santos School Instructors alături de [F4L]Deidara. Din câte am înţeles, Deidara a avut o aplicaţie mai bună sau poate chiar merita mai mult funcţia de lider School Instructor, fapt pentru care a şi primit funcţia. Deoarece Mia făcuse o aplicaţie foarte bună a fost aleasă ca lider al facţiunii News Reporters. Din aplicaţia ei reiese foarte clar faptul că este potrivită pentru a conduce facţiunea News Reporters.

Cam atât am avut de spus. Noapte bună tuturor.

Edited by Alexander Capone

1. DACA AM ALEGE ASA O SA AJUNGA UNUL DE LEVEL 15 LIDER LA DEPARTAMENT ( SI DA SE POATE AM RANK 3 IN LSPD DE EX, AM 2 LUNI NU DAU BUYLEVEL DACA AS DA AS AVEA MAXIM LEVLE 20).

2. TREBUIE SA AI PILE MULTE PE SERVER SI CAND ZIC PILE O ZIC LA PROPRIU CA SA IAU LIDER.

3. AR TREBUII SA VOTEZE DOAR MEMBRII FACTIUNII / SAU TOTI MEMBRII FACTIUNILOR SIMILARE + CEA LA CARE SE CAUTA LIDER.

4. SA VOTEZE PLAYERII DE LEVEL 40 +

5. SAU SA VOTEZE CEI CE AU FOST CEL PUTIN ODATA IN ACEA FACTIUNE / SAU INTR-O FACTIUNE SIMILARA.

DACA INAINTE CAND VOTAU ADMINII SE LUA PE PILE SA ZICEM, ACUM AR FI MAXIM, O SA SE AJUNGA SA SE DEA $$ SI COZONAC PT VOT.....

AM SCRIS CU CAPS ca sa vada toata lumea cat de rau ar fi.

Eu unul eram de acord si cu sistemul vechi. Nu mi se pare o idee prea buna, multi nici nu o sa stie ce voteaza.

De exemplu: Un admin are rank 5 intr-o factiune, pierde / lasa adminul si ramane rank 5. Automat playerii o sa il voteze pe cel care a fost admin si au auzit de el => nu sunt sanse egale.

Un alt exemplu ar fi: Cineva dintr-un clan mai mare (50 de sloturi) este selectat de catre lider. Automat cei din clan il vor vota toti => nu sunt sanse egale.

Cu alte cuvinte va merge mai mult pe pile.

Eu totusi raman la ideea ca cel mai bine era inainte. Sa voteze echipa de admini in topicul respectiv, dar as veni cu propunerea sa poata aplica doar cei din factiunea respectiva. Daca stafful considera ca nimeni din acea factiune nu este capabil pentru a detine aceasta functie, va aduce pe cineva din afara.

@@Kelton, this system Does it Also Include the Foreigned Players? because as you know, most of the english Players cannot Understand RO.

Edited by PuNiSheR ZEW

O sa vina unu cu milioane de dolari si ii cumpara pe saraci, ideal ar fi sa voteze membri factiunilor asemanatoare cu cea la care se alege lider, ce rost are sa voteze si civilii sau celelalte factiuni care nu au tocmai aceiasi ocupatie..?

Mi se pare buna chestia cu Liderul isi alege intre 2-5 playeri ca viitori candidati la lider , mi se pare normal sa ia lider cineva care se afla in factiunea respectiva , nu sa vina un anonim ce a avut un rank 3 anterior sa aplice la lider si sa fie ales ca lider .

Partea a doua cu votul publicului este un pic aiurea , mi s-ar parea normal sa voteze doar cei din factiunea respectiva in care se alege liderul + staff-ul serverului .(Ex: factiunea reprezinta o comunitate restransa, acea comunitate isi alege liderul + conducerea ) .

Dupa parerea mea ce-l mai bine ar fi sa voteze admini, membrii factiuni respective si lideri. Voturile pot fi influentate foarte simplu, un player de level 5 poate vota la intamplare jucatorul care este cel mai inconpatibil pentru aceasta fiunctie, mai bine ramane cum era inainte, sau poate suferi mici modificari.

sunt total deacord cu ce spune skelet, ...adminii / membrii factiunii respective si liderii ar trebui sa voteze...nu vad de ce civilii sau membrii altor factiuni ar decide viitorul altei factiuni.

Nu e o idee buna. Ce treaba are un civil cu alegerea liderului la o factiune, cand habar n-are de situatia de acolo? sau un player dintr-o factiune pasnica cu alegerea liderului la o mafie? Nu cred ca un player de level 5 ar trebui sa aleaga soarta unei factiuni, sincer.

Cel mai bine este ca adminii si/sau membrii factiunii sa aleaga liderul.

Știți cu toții că acum un mare avantaj îl vor avea cei ce au un sistem serios de Refferal față de un player care a muncit mult pentru facțiune, nu?

Oricum, mi-este greu să mizez pe imparțialitate. Adică .. ce știu playerii de level 5 despre trecutul unui anumit candidat?

Sper să fie ok.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.