Jump to content

Sistem nou alegere lideri / New leader selection system

Kelton
 Share

Recommended Posts

Se pare că v-am atras atenția :). Sistemul nu este unul definitiv, evident. Unii, cei care gândesc, știu asta.

Momentan însă o să rămână așa, să vă puteți da seama de diferențe și ce se întâmplă în democrație, dreptul la vot, la exprimare și așa mai departe.

E buna ideea, dar as veni cu o completare: sa voteze doar adminii liderii si membri factiunii respective, doar atat, nu si civilii care nu au nici o legatura !

@@Kelton,

O scurta intrebare: Vor putea fii alesi drept canditatie doar membri ai factiunii respective sau si fosti membri cu rank-uri importante ( 4/5/6 )?

@@Kelton,

O scurta intrebare: Vor putea fii alesi drept canditatie doar membri ai factiunii respective sau si fosti membri cu rank-uri importante ( 4/5/6 )?

Membrii care sunt in factiune de Rank 3+. Daca nu se gasesc membrii buni in factiune vor fi alesi candidati din alte factiuni similare.

@@Vinnie,

Inteleg, dar mi s-ar pare corect sa poata fii propusi si fosti membri de rank 5 ai acelei factiuni care totusi au facut ceva pentrua ceea factiune.

@@Vinnie,

Inteleg, dar mi s-ar pare corect sa poata fii propusi si fosti membri de rank 5 ai acelei factiuni care totusi au facut ceva pentrua ceea factiune.

Acest update tocmai asta urmareste, sa nu mai vina la conducerea factiunii oameni din afara doar in cazurile in care chiar nu este alta alternativa.

@@Vinnie,

Daca iti doresti lider nu pleci din factiune si ai rabdare sa ajungi lider. Daca ai plecat din factiune inseamna ca te-ai plictisit de aceasta.

Bine si daca Edward statea in Taxi LV 2 ani sa iasa ribe ?

Dupa parerea mea e ok aceasta varianta insa cred ca ar trebuii ridicat putin nivelul minim pentru a vota .

De ce ? Nu cred ca playeri cu nivel cuprins intre 5-20 au idee ce inseamna aia leader si vor vota "anapoda" zic eu ...

Se pare că v-am atras atenția :). Sistemul nu este unul definitiv, evident. Unii, cei care gândesc, știu asta.

Momentan însă o să rămână așa, să vă puteți da seama de diferențe și ce se întâmplă în democrație, dreptul la vot, la exprimare și așa mai departe.

Nu poti sa compari ideea de democratie cu o comunitate de jocuri, unde media de varsta este undeva pe la 15 ani, unde majoritatea persoanelor nu sunt formate, care nu disting un bine fata de un rau, care nu inteleg si nici nu gandesc 'outside the box', care nu pot vedea ce-i mai bine sau nu pe termen lung, care pur si simplu nu au rabdare sa-si atinga obiectivul.

@, asa a fost in trecut, unde liderul avea dreptul sa propuna o singura persoana, adminii veneau cu propunerile lor si apoi se alegea liderul. Din ce cred eu, am lipsit in perioada aceea, s-a ajuns la o situatie similara acesteia unde lumea era oarecum revoltata ca nu aveau toti aceleasi sanse la lider, asadar, s-au introdus aplicatiile.

Edited by NUSUNTRASTA

@@Kelton, de ce nu lași lideri sa aleagă candidați, iar voi adminii să-i votați?

Ți-a dat Rasta explicația. Mulți jucători nu ieșeau în evidență în acest mod și s-a decis să îi lăsăm pe toți să facă aplicație, astfel că au avut mai mulți șansă nu doar cei care-i propunea liderul sau adminii.

@@Kelton, Eu spun sa ramana metoda in care doar adminii 6 sa voteze, daca lasi aceasta metoda, chiar si pentru o perioada scurta, se vor da cateva functii de lider total aiurea, ceea ce va nemultumi si va revolta si mai tare jucatorii.

@@Kelton,Din punctul meu de vedere,o idee total aiurea...Ce legatura are un incepator de lvl 1,cu alegerea unui lider de factiune?Membrii factiunii si staff-ul ar fii trebuit sa aiba drept la vot,deoarece pe jucatori nu ii afecteaza direct liderul cum afecteaza membrii factiunii respective.

Totusi, nu inteleg ce e agitatia asta asa pe voi. Decizia a fost facuta, iar ca idee, si pana acum au existat cazuri in care liderii alesi de admini nu au rezistat pana in 2 luni. Sunt unii care au cedat chiar mai rapid, undeva la o perioada de 7-14 zile, iar altii care rezista de 2 ani. Sunt oameni si oameni. Orice lider ales de catre 'popor', daca nu va fi capabil de aceasta functie, nu va rezista. Simple as that.

PS: Nu stiu daca v-ati dat seama, dar topicul asta a fost lasat deschis intentionat, fara sa ne puna vreo intrebare sau sa ne ceara o opinie din primul post in privinta acestei schimbari. E un topic din categoria "let's just sit and watch the world burn", asa ca veniti cu argumente si contra-argumente cam... degeaba. Spor la +1, ofc (ca si mine :D).

Edited by NUSUNTRASTA

Totusi, nu inteleg ce e agitatia asta asa pe voi. Decizia a fost facuta, iar ca idee, si pana acum au existat cazuri in care liderii alesi de admini nu au rezistat pana in 2 luni. Sunt unii care au cedat chiar mai rapid, undeva la o perioada de 7-14 zile, iar altii care rezista de 2 ani. Sunt oameni si oameni. Orice lider ales de catre 'popor', daca nu va fi capabil de aceasta functie, nu va rezista. Simple as that.

PS: Nu stiu daca v-ati dat seama, dar topicul asta a fost lasat deschis intentionat, fara sa ne puna vreo intrebare sau sa ne ceara o opinie din primul post in privinta acestei schimbari. E un topic din categoria "let's just sit and watch the world burn", asa ca veniti cu argumente si contra-argumente cam... degeaba. Spor la +1, ofc (ca si mine :D).

Credeam ca-s singurul care posteaza pentru +1 :v

In fine, chiar asa e... decizia e deja luata :))

Sunt de aceeasi parere ca multi alti.Un player de level 5-20 sa zicem habar nu are cine sunt membri acelei factiuni si de cat timp sau ce rang au sa voteze?

In primul rand nu au o treaba cu respectiva factiune si asa v-a iesi un lider la intamplare.

Eu zic sa se revina la vechiul model unde vor raspunde doar adminii lv 6 sau cum era acum maxim 6 luni cand adminii votau in secret noul lider de factiune.Asa ar fi cel mai corect.Asa cum a zis si colegul meu de factiune v-a aparea santajul mita si multe altele rezultand un mare dezastru pentru server mai ales.Mai ganditiva odata.

Multumesc anticipat.

Edited by Major LukaRo

Mi se pare o idee nepotrivită. Au zis mulţi de ce, deci nu ma mai repet, însă vechiul sistem cu aplicaţii ai in cared doar adminii votau era perfect, iar şansele erau egale.

De exemplu: Văru' Undoo are reffereali" fără număr" , deci ia lider in orice facţiune in care a fost. Civilii de nivel 5 ce treabă au ei cu asta? Abia află cum intră în maşină, da' să mai şi voteze un lider la o facţiune.

Poate că vreţi aa abordaţi un stil democrat, însă nu pe SA:MP.

Mai există şi multe alte motive pentru care acest sistem nu e eficient, dar aceste motive sau spus, in acest topic de 'n' ori, deci nu ma mai repet.

O zi bună în continuare, B-Zone!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.