Jump to content

Rules Update 4.0

Kelton
 Share

Recommended Posts

S-a hotărât să actualizăm unele reguli care erau mai vechi, respectiv să adăugăm unele reguli care lipseau. Regulamentul complet poate fi vizualizat intrând aici.

Dacă mai aveți idei despre reguli care ar trebui să fie prezente atunci așteptăm sugestiile voastre în acest topic.

Administrația B-Zone

We have decided to update some rules that were old, respectively to add some rules that were missing. The full set of rules can be seen by going here.

If you have ideas about rules that should be present then we wait for your suggestions in this topic.

The B-Zone Administration

Au fost adaugate anumite reguli si au fost imbunatatite si explicare regulile pe care cei newbie nu ii intelegeau, dar totusi.

Parerea mea este ca la level 20+ sa primeasca doar 120 de minute ajail pentru comportament non-rp este putin.

Am inteles ca ati scazut durata de a sta la jail cand ai wanted la jumate, in loc de 6k secunde cu wanted 6 acum stai doar 3k secunde...

Dar totusi, mi se pare mult prea mica sanctiunea pentru comportament non-rp, la level 20 ar trebui sa ai un habar de joc si sa nu mai abuzezi... Parerea mea.

Deasta nici nu le pune pentru ca poate va obositi si voi sa il cititi odata cap coada si retineti ceva de acolo.

Plus ca cine stie regulamentul, va observa foarte usor modificarile. Pe la reguli suplimentare sunt cateva adaugari.

Totusi, o intrebare legata de testele teamviewer in privinta acestei reguli:

Suntem total împotriva jucătorilor care trișează așadar chiar dacă aveți codurile/modurile în calculator și nu le-ați folosit pe serverele noastre tot veți fi sancționați.

Ce inseamna, mai exact, moduri interzise? Spre exemplu, este normal ca eu sa am versiunea veche a damage informerului in calculator, care in momentul de fata este interzis din cauza acelui triunghi verde. Asta nu inseamna ca-l folosesc. Unde m-ar incadra asta?

Te-ar încadra in ban list.

Fain ca se mai reactualizează regulamentul.

Comportamentul non rp - /q când îți fura mașina sa fie 120 Min, restul safir cum a fost. Ar fi mai bun așa.

Plus ca cine stie regulamentul, va observa foarte usor modificarile. Pe la reguli suplimentare sunt cateva adaugari.

Totusi, o intrebare legata de testele teamviewer in privinta acestei reguli:

Ce inseamna, mai exact, moduri interzise? Spre exemplu, este normal ca eu sa am versiunea veche a damage informerului in calculator, care in momentul de fata este interzis din cauza acelui triunghi verde. Asta nu inseamna ca-l folosesc. Unde m-ar incadra asta?

Le incarci pe un server de Cloud.

Edited by Vinnie

Nu mi se pare corect ca daca am moduri in PC sa fiu sancționat pentru ele, mai întâi sa ne demonstrați ca le-am folosit, este mai ok.

Doar moduri interzise. Majoritatea dintre noi n-ar avea ce face cu ele. Eu, personal, le folosesc in scopuri informative. Dar meh, cand ma joc pe server, o sa le fac disparute.

Mie nu m-i se pare corect sa fim banati pentru anumite moduri pe care nu le folosim pe RPG1,RPG2 sau RPG3.

Nu mi se pare corect , ai fi putit folosi un s0beit pe un server strain sa te distrezi apoi vii la waruri pe RPG1/2/3 si iei ban.

Voi va plangeti? Eu sunt cel care trebuie sa-si caute PC-ul de resturi, ca peste tot am imprastiat modurile :(.

Oricum asa se practica si pana acum, pentru ca am inteles de la altii care au fost luati la teste de dinaintea actualizarii regulamentului ca au fost cautati de s0b. Doar ca acum este scris negru pe alb.

Voi va plangeti? Eu sunt cel care trebuie sa-si caute PC-ul de resturi, ca peste tot am imprastiat modurile :(.

Oricum asa se practica si pana acum, pentru ca am inteles de la altii care au fost luati la teste de dinaintea actualizarii regulamentului ca au fost cautati de s0b. Doar ca acum este scris negru pe alb.

La cate moduri ai tu le-ar trebui adminilor ani intregi sa le analizeze :))

Chiar daca nu are legatura cu regulamentul serverului, ma lamureste cineva daca e voie DM pe alt gangster?

Aici scrie ca DM-ul intre mafioti este permis, dar in limita bunului simt, tot aici scrie ca DM-ul intre gangsteri este strct interzis

- atacul în exteriorul Zonelor Sigure este permis după cum urmează: mersul după blacklist, apărarea față de un atacator, atacarea altor gangsteri în limitele bunului simț.

-- este strict interzis să atacați alți gangsteri, și nu numai, la ședințe, evenimente, antrenamente, licitații sau alte acțiuni importante.

Ar trebui modificat si asta :D

#Interesant update-ul

Edited by Sniper89

- este strict interzis să atacați alți gangsteri, și nu numai, la ședințe, evenimente, antrenamente, licitații sau alte acțiuni importante. Ar trebui modificat si asta

Citeste ce e cu galben. Exista niste virgule acolo.

1. Retardat nu e tot jignire? :|

2. Insultele, limbajul vulgar de orice tip sau amenințări grave adresate unui jucător/facțiune (Exemplu: ”Retardat”, ”FMM”, ”MM”, ”s**i p**a”, ”du-te-n... mă-tii”, etc.)

2. De ce nu se dau exemple de ameninţări? Sper că nu iau ban pentru că îi zic cuiva "Ai grijă că îţi fur pisica şi te bat cu ea", dar el nu are aşa ceva... :))

3. VII. Coduri, moduri, buguri și reclamă

• Coduri:

Nu permitem așa ceva și sancționăm cu ban 30 de zile de la prima abatere.

Cum adică? Nu permiteţi folosirea codurilor, dar banaţi 30 zile? E ca şi cum i-aţi lăsa să îşi bată joc de server, iar adminii să se chinuie să strângă dovezi. BAN PERMANENT DIRECT, fără 30 zile. Serios acum..uitaţi-vă pe RPG 1 & 2, câţi au coade. Aaa, şi staţi puţin, să vedeţi măcel pe RPG 3. :)

4. Modurile care-ți aduc un avantaj destul de mare față de restul jucătorilor sunt interzise, joypad inclusiv, și se sancționează de la kick până la ban 30 de zile în funcție de modul folosit.

a) Scoateţi "JOYPAD", nu mai merge folosit.

b) Eu când eram pe RPG 2 şi aveam radardics.ini, am fost dat afară pe motiv că aveam un mod ilegal, şi anume, acel radar, că, vai doamne, vedea eu turfu` mai mare..

5) Bug Abuse:

Abuzul de anumite buguri ale jocului sau serverului se sancționează de la kick, warn până la ban 30 de zile în funcție de gravitatea bugului.
Blocarea unei taste sau folosirea altor metode pentru a nu primi kick când ești AFK fără sleep se consideră bug abuse.

A) Să nu mai fie permis statu` în maşină, când nu este şofer.

B) Am văzut că s-a dat o dată ban o zi, acum, iar nu se mai dă??

6) Suntem total împotriva jucătorilor care trișează așadar chiar dacă aveți codurile/modurile în calculator și nu le-ați folosit pe serverele noastre tot veți fi sancționați.

De ce să primească careva ban pentru folosire de coduri pe alt server? Există programe care să arate când a fost acel "program" activat.

7) Cine foloseşte cod, ban permanent pe cont SAU să primesacă interdicţie pe toate conturile.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Când am văzut topicul m-am gândit ca poate va venit mintea la cap si a-ti băgat ban permanent pt codati dar se pare ca nu,dupa părerea mea asta e cea mai mare prostie pe care ati putut s-o faceti in legatura cu regulamentul,mâine poi mâine le legalizati doar sa aveti playeri pe server,in concluzie VREM BAN PERMANENT PENTRU CODATI/MODURI INTERZISE.

Nu mi se pare normal dacă am un mod interzis pe desktop sau în folderul Downloads să fiu banat pentru chestia asta, este calculatorul meu şi ţin ce doresc în el, dacă nu ma-ţi prins folosind acele moduri de ce să fiu banat? Mi se pare o aberaţie.

Nu mi se pare corect daca intru pe un cont o singura data, iar dupa cateva zile proprietarul contului baga codul si sa ia ban, dupa sa iau si eu.Mi se pare o prostie...Daca as intra de mai multe ori sa primesc ban, dar daca omu' intra O SINGURA DATA pe cont ia ban ? ! Sper sa se schimbe regula asta.

Edited by FRRRisCa

Le incarci pe un server de Cloud.

tumblr_n3ykofWl2S1r5mbvpo1_500.gif

Eu propun sa schimbati stafful, mai ales adminii care joaca de 5 ani, timp de 23 de ore zilnic si nu au acumulat inca suficienta experienta in a face diferenta dintre playerii codati si cei corecti.

De asemenea scripterii serverului sa lucreze la un sistem anticheat server sided(folosind structura interna a SA-MP) pentru a detecta cheaturile avansate.

Se plange lumea de codati si voi ce faceti? Adaugati obiecte, pickupuri si gardulete. C'mon.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.