Jump to content

[Portofoliu] .DiamonD

Rowyy
 Share

Recommended Posts

-Acestea sunt cateva dintre lucrarile mele, voi posta odata la o zi sau odata la 2 zile.

-GAiXfr6.png-4vaXReV.png-IlXVTLT.png-elvET9w.png-

-NLqcGQF.png-6EJiH3p.png-OwqXMBM.gif-dD3foCI.png-

-o8GVjua.png-Sb41KET.png-jnKaJ6C.png-eBVUaHx.png-

Logo | Semnaturi -XqQI37z.png- 9s6bBrM.png -

-KT5YzdQ.png -

-E1FeSoA.png-

Ce imi place ala cu Clauddia :), foarte frumoase GG

Edited by Florin SMECERU

Bă borogule, ce ştii tu, el e ca şi designer. Tu te filmezi la war când ai 6-13, n-ai dreptul să comentezi.

Diamond, foarte şmechere, se vede că depui muncă, felicitari, te salută prietenul tău Fabianel.

Ai probleme la textul principal, cat si la cel secundar, daca vrei sa pui cu 04b03 pune-l pe marimea 8 pe none, optional si dropshadow sau dai cu duplicate layer, dropshadow pe textul secundar pune-l 1 0 1 nu 2 0 2, le blurezi prea mult, incearca sa pui si sharpen pe ele, a da cand pui borderu incearca sa il pui la sfarsit ca il strica blurul!!!

#Avatare noi.

-VtJrcXI.png-3TnC4Us.png-WbkuRvF.png

-xSB32t1.png-ljhj9GR.png-kJXGt4b.png

-U0kpPL9.png-ZaoLrVe.png-HlHbdlL.png

#New Logos

-qUT7Dgc.png-S5ahvYB.png-a6MPzni.png-JUjz3jh.png

#Nu mai postati gen : '' Felicitari, frumos '' sau '' Bravo, tare '', Eu astept argumente dezvoltate !

Edited by Captain Diamond

Mai lucreaza la text, e monotonie in tot ce vad, acelasi font, acelasi style aplicat, drop shadow si un color. Cauta si un tutorial pt blur, o sa iti prinda bine, nu e necesar sa il faci pe cel din tutorial, important e sa inveti care sunt pasii pt a aplica un blur pe avatar, setarile ti le faci tu cum crezi. succes

Foarte tari, felicitari!!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.