Dark Night Posted August 12, 2019 Share Posted August 12, 2019 RPG4 cu RPG2? Not baaad at all ❤️ Sa fie într-un ceas bun aceasta fuziune. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaNNy ToV Posted August 12, 2019 Share Posted August 12, 2019 V-ati implicat destul de mult in treaba asta, sa speram ca ajungeti la rezultatul dorit fara probleme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaban Posted August 12, 2019 Share Posted August 12, 2019 Chestia cu biz-urile si casele e aiurea. Daca de exemplu un jucator de pe RPG3-4 joaca din 2014, iar celalalt care detine biz-ul/casa de pe RPG1/2 joaca din 2018, ii ramane casa celui care nu a muncit pentru biz/casa atata timp. As propune regandirea acestei parti, daca e mai convenabila optiunea acutala propusa de voi atunci asa sa fie. In rest, cu liderii zic ca-i bine. Daca liderii decid ca sa coopereze unul cu altul, numa bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBBEN ToV Posted August 12, 2019 Share Posted August 12, 2019 15 hours ago, Irina said: Pe rpg3 sunt 3 persoane in VDT, toti r1, na ce mai zicem aici Eu m-as bucura 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irina Posted August 12, 2019 Share Posted August 12, 2019 2 minutes ago, ROBBEN ToV said: Eu m-as bucura Nu zic ca nu ma bucur, raman cu factiunea mea ❤️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipriian OLTEANCLAN Posted August 12, 2019 Share Posted August 12, 2019 Și la casele cu script ce se va întâmpla? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TFG Adebayor Posted August 12, 2019 Share Posted August 12, 2019 @Kelton inteleg ca vom fi despagubiti, dar mie nu imi covine sa-mi pierd gold-ul aiurea pe care l-am bagat pentru interior la casa, pentru gold-ul ala eu am donat niste bani pe shop... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BatMan RPG1 Posted August 12, 2019 Share Posted August 12, 2019 5 minutes ago, Irina said: Nu zic ca nu ma bucur, raman cu factiunea mea ❤️ Se alege și aici lider nou o să ai și tu un partener. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irina Posted August 12, 2019 Share Posted August 12, 2019 Just now, G8Mihai said: Se alege și aici lider nou o să ai și tu un partener. sunt bine asa, multumesc oricum Link to comment Share on other sites More sharing options...
zL Father Posted August 12, 2019 Share Posted August 12, 2019 1 hour ago, eB DeNisJr said: Salutare @Kelton! Sunt foarte deacord cu FUZIUNEA, dar parca @EmmerichHKTare dreptate, eu asi prefera ca la inceput, sa fie doar un lider in fiecare factiune. Doi lideri intr-o factiune nu prea au ce face, ca daca unu dintre ei face toata treaba, celalant nu se invata sau nu primeste sactiuni daca greseste. Nu mi se pare foarte corect chestia asta cu doi lider, dar acuma este decizia ta, faci cum doresti. Asta a fost doar un exemplu, dar cum am mai zis, faci cum vrei. Repet, mi se pare foarte smechera chestia cu FUZIUNEA, deabea o astept. Exact, treaba cu 2 lideri nu prea merge, zic eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted August 12, 2019 Share Posted August 12, 2019 Hai cu fuziunea Link to comment Share on other sites More sharing options...
GhostOFKiev Posted August 12, 2019 Share Posted August 12, 2019 Abia astept sa imi iau pereti sa dau pereti si dupa sa iau ban si aia nu Hai cu fuziunea! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zL Father Posted August 12, 2019 Share Posted August 12, 2019 5 minutes ago, AIM wicked x said: Abia astept sa imi iau pereti sa dau pereti si dupa sa iau ban si aia nu Hai cu fuziunea! Frumos spus 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DontTouchMyHair Posted August 12, 2019 Share Posted August 12, 2019 Sa fie intr-un ceas bun! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eB DaNiElSaN Posted August 12, 2019 Share Posted August 12, 2019 My time has come 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Z O D Posted August 12, 2019 Share Posted August 12, 2019 Great, Looking Forward To Fusion 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DontTouchMyHair Posted August 12, 2019 Share Posted August 12, 2019 Care joaca pe Rpg1/Rpg3? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW Coudy Posted August 12, 2019 Share Posted August 12, 2019 Nici mie nu îmi e încă foarte clar cu numele. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zL Father Posted August 12, 2019 Share Posted August 12, 2019 2 minutes ago, Merscham said: Care joaca pe Rpg1/Rpg3? Nimeni, de aia se face Fuziune, ca nimeni nu joaca pe 1 si 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Z O D Posted August 12, 2019 Share Posted August 12, 2019 It Would Be Awesome to Merge with RPG 1 Because More Staff Will Mean More Hacker Banned, Most of the Aimbotters which is like 60% of The Gangsters Are Already banned from RPG 1 / RPG 2 And They Reside in RPG 3 Because it has the lowest number of staff and they easily get away using hacks, So Now They all will be caught now And Everyone can play peacefully Great Day 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flavius 217 Posted August 12, 2019 Share Posted August 12, 2019 1 hour ago, KaReV said: Mda, am avut si lider... Hai ca ai avut daca e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wyvernyx Posted August 12, 2019 Share Posted August 12, 2019 @KeltonAr fi bine sa faceti si rapoartele optionale in saptamana cu fuziunea. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
scarface Posted August 12, 2019 Share Posted August 12, 2019 Degeaba daca nu dai unban la toti.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eminescu RPG2 Posted August 12, 2019 Share Posted August 12, 2019 (edited) @Kelton Salut Kelton în legătură cu sistemul de refferal, ce o sa se întâmple cu el? Nu ar fi mai bine ca toate facțiunile care rămân fără lider sa stea fara până se face fuziunea și așa rămâne un singur lider? De exemplu facțiunea HA RPG2 rămâne fără lider iar după fuziune vine la conducere liderul HA RPG4 și așa rămâne un singur lider. Edited August 12, 2019 by Eminescu RPG2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARCiP Old Razor Posted August 12, 2019 Share Posted August 12, 2019 Si pana la urma unban ul va fi cu 75 la sută redus ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts