Jump to content

Aţi cauzat vreodată un accident?


BIS aka OldNab
 Share

Aţi cauzat vreodată un accident?  

70 members have voted

 1. 1. Aţi cauzat vreodată un accident? (sondaj)

  • Da
   17
  • Nu
   53


Recommended Posts

Niciodată.

 

Sunt maniac după viteză, iubesc drifting-ul, am o mașină făcută special pentru așa ceva, pentru astfel de evenimente. Îmi place să conduc tare, însă conduc cu cap. Imi place să fac derapaje controlate (sau cum vă place vouă să spuneți, drift-uri) însă când mă apucă cheful să fac astfel de lucruri, prefer să mă duc într-un loc retras unde nu e circulație și nu sunt mașini parcate, special pentru a evita astfel de evenimente, nu se știe niciodată când pot pierde controlul masinii, nu vreau ca pe prostia mea să aibe și alte persoane de suferit.

Link to comment
Share on other sites

Cu masina nu, cu scuterul da, cand puteai sa l conduci fara permis. M am izbit intr o masina parcata, asa durere cred ca nici dupa cazi de la etaju 3 nu simti. Plus ca am ramas cu o prob nu foarte grava la glezna si una la umar in sensul ca mi pocnesc oasele foarte tare ceea ce nu i ok, dar merge. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.