Jump to content

Remember LorDyX

BTD Capone

Recommended Posts

LorDyX, unul din cei mai buni prieteni ai mei...

Sincer, imi pare nespus de rau ca pleci..Faci o greseala mare!

Imi aduc aminte ca dupa ce s-a intamplat ce s-a intamplat, am vorbit cu tine aproximativ 20 minute si iti tot ziceam sa nu pleci, dar tu mi-ai explicat ce si cum...

Bafta prietene...Nu o sa te uit pentru ce ai facut pe server.

Un om cu un caracter mare !

EDIT: Mr KnnZ, + si de la mine.

Lordyx ,chiar ma lasi singur? Nu imi vine sa cred ,cine ma mai ajuta la wanted/robberi ??!!! Vreau sa vorbim pe skype cat de curand!! Bafta Ramai cel mai bun prieten al meu!!

Ah lordyx , deja cand ma gandesc ce amintiri :> , cand ai cumparat contu de la [F4L]Radiozu cu 100 lei :X si a stat radiozu beat o zi intreaga din bani aia ... Cum ai aparut tu asa cu level 32 de odata .. oho ce amintiri ...

Mai ti minte cand ti'am zis sa nu faci prosti ca vei primi ban ? Oho ce amintiri.

Gata ma ca nu suntem la imormantare daca ar trebui sa facem post pentru fiecare asa ce am face ?.

Adevarat nu a facut Dm asta e adevarat.Apropo in pagina asta lordyx a postat de pe alt cont.Asa ca nu s-a stins nimeni.

nu`i nimic Lordyx ... asta a fost ... esti la fel ca mine ... pe tine te-au cunoscut playeri ... si eu am jucat ... nu ma mai stie nimeni ... uh ai fost bun ti sa adus si omagiu ... ;) bravo !

R E M E M B E R L O R D Y X

A da Salut lordyx.Narcisism X_X

Ah lordyx , deja cand ma gandesc ce amintiri :> , cand ai cumparat contu de la [F4L]Radiozu cu 100 lei :X si a stat radiozu beat o zi intreaga din bani aia ... Cum ai aparut tu asa cu level 32 de odata .. oho ce amintiri ...

Mai ti minte cand ti'am zis sa nu faci prosti ca vei primi ban ? Oho ce amintiri.

Gata ma ca nu suntem la imormantare daca ar trebui sa facem post pentru fiecare asa ce am face ?.

Adevarat nu a facut Dm asta e adevarat.Apropo in pagina asta lordyx a postat de pe alt cont.Asa ca nu s-a stins nimeni.

Bun deci ma balon .

1. Sunt o persoana diferita de LorDyX

2. El este din Tg.Mures

3. Eu din Buzau

4. Nu ne cunosti pe niciunul ;)

Balon, Balon. :) Tu nu ma cunosti, tu nu sti ce am facut si cum am jucat eu pe B-Zone. Este adevarat, am cumparat contul de la RadioZu, iar el a stat toata seara la bal, si a baut de bani aceea. Da, dar sa sti, ma cunosc foarte multi de pe B-Zone si daca as vrea sa ma intorc, sa o iau de la 0, as intra oriunde, oricand as vrea eu. Incepi tu cu povesti, ca eu si CoSm1n suntem aceeasi persoana. Dupa cum spunea si MotorHead01, el stie povestea si nu e singurul care o stie. Tu sti jumatatea ei, pentru ca pur si simplu, nu te intereseaza. Tu urmareai doar ca eu sa iau ban, desi eu nu ti-am facut nimic rau tie, doar ca vad ca nu ai ce face.Am cumparat contul de la radiozu, insa eu am jucat 3-4 luni pe el si am o reputatie foarte buna si asta pentru ca stiu sa ma comport, nu ca tine, ca jumate din a ta, se datoreaza faptului ca ai admin ;). Nu suntem la inmormantare, dar uite ca pentru mine cineva a facut ceva frumos, arata-mi inca un Topic, facut recent pe aceasta tema.

Dupa cum a spus si CoSm1n, nu suntem aceeasi persoana, nu ne cunosti asa ca nu are rost sa te implici nu? De unde esti asa sigur ca suntem aceeasi persoana? Nu ai de unde, pentru ca nu ma cunosti. Cei care ma cunosc, stiu foarte bine cine sunt, si ce am facut pentru B-Zone. Asa ca nu mai veni cu povesti. Si sa nu uiti:

Dupa cum a spus si ZaNu, Eu mereu voi avea un loc pe B-Zone, indiferent daca vei fi tu acolo, sau nu.

Guest BmXMagazinN

Esti inteligent rau...

Am avut si eu onoarea de a vorbi cu tine...:) Pacat....De ce ai plecat?

eu nu am plecat sunt rolexxx doar ca mi sa ars pc de 2luni si acum scriu de pe un netbook :|

Ai putea sa iti aduci si tu aminte cum a fost LorDyX BUN,eu nu cred ca daca cumperi un cont inseamna ca nu stii nimic.Sau chiar daca nu sti I-N-V-E-T-I.

Chiar nu te inteleg.Si daca stau putin sa ma gandesc chiar il jignesti cu lucrurile pe care le-ai spus.

Cand a cumparat contul el a vea unul de ~28.Nu stia sa:mp ?Gata ... postati in continuare cei apropiati ...

Tin minte ca a mai fost un topic facut aproape pe aceeasi tema.Adus lui d3l3t3r.

As dori ca toti cei doresc sa posteze , sa posteze aici , si nu as vrea sa se incinga o cearta intre cei ce posteaza aici.Fiecare cu parerea lui.

Si balon chiar nu te inteleg...

Pff ce sa zic o pierdere mare... R.I.P omule ... ai fost un om incredibil chiar dak nu team cunoscut niciodata ...

Bai fratilor , asta n-a murit . "R.I.P" .

Na,nu l-am cunoscut eu pe lordyx , da' cand va aud : "mare player domne.ce sa ne mai.."oricum nu ma bag,daca nu l-am cunoscut , dar totusi au mai fost playeri foarte buni carora nu li s-au facut un astfel de topic ...

Balon, Balon. :) Tu nu ma cunosti, tu nu sti ce am facut si cum am jucat eu pe B-Zone. Este adevarat, am cumparat contul de la RadioZu, iar el a stat toata seara la bal, si a baut de bani aceea. Da, dar sa sti, ma cunosc foarte multi de pe B-Zone si daca as vrea sa ma intorc, sa o iau de la 0, as intra oriunde, oricand as vrea eu. Incepi tu cu povesti, ca eu si CoSm1n suntem aceeasi persoana. Dupa cum spunea si MotorHead01, el stie povestea si nu e singurul care o stie. Tu sti jumatatea ei, pentru ca pur si simplu, nu te intereseaza. Tu urmareai doar ca eu sa iau ban, desi eu nu ti-am facut nimic rau tie, doar ca vad ca nu ai ce face.Am cumparat contul de la radiozu, insa eu am jucat 3-4 luni pe el si am o reputatie foarte buna si asta pentru ca stiu sa ma comport, nu ca tine, ca jumate din a ta, se datoreaza faptului ca ai admin ;). Nu suntem la inmormantare, dar uite ca pentru mine cineva a facut ceva frumos, arata-mi inca un Topic, facut recent pe aceasta tema.

Dupa cum a spus si CoSm1n, nu suntem aceeasi persoana, nu ne cunosti asa ca nu are rost sa te implici nu? De unde esti asa sigur ca suntem aceeasi persoana? Nu ai de unde, pentru ca nu ma cunosti. Cei care ma cunosc, stiu foarte bine cine sunt, si ce am facut pentru B-Zone. Asa ca nu mai veni cu povesti. Si sa nu uiti:

Dupa cum a spus si ZaNu, Eu mereu voi avea un loc pe B-Zone, indiferent daca vei fi tu acolo, sau nu.

Ai primit ban pe motivu Cont clona ( Cosm1n) intelegi ? Si nu , nu am urmarit sa iei ban , nu am avut nu am si nici nu o sa am nimic cu tine.Eu ti'am zis clar atunci in samp ,ai inceput sa urli degeaba ca vrei lider ...

Si nu mai baga adminu in treaba asta , voi credeti ca daca aveti admin gata Respect Up . Nu e adevarat , de ex cand nu aveam adminu nu ma injura nimeni , e acum trebuie sa apara un destept in care sa injure , sa intre cu nume vulgare ... Si nu mai fi asa narcisist sa te lauzi cat respect aveai , nu ti se pare Jenant si total aiurea ?

@Knnz nu intelegi , dar sunt playeri care se chinuie pe munca lor sa isi "Castige respectu" cum ziceti voi , de la 0 aia merita un topic dasta , nu cineva care da bani reali pentru un joc.

Gata inchide subiectu ca nu are rost.Tu cu gura ta mi'ai zis "Daca intru si joc pe fostu meu cont Cosm1n am sanse la lider ?" Deci ?

Ai putea sa iti aduci si tu aminte cum a fost LorDyX BUN,eu nu cred ca daca cumperi un cont inseamna ca nu stii nimic.Sau chiar daca nu sti I-N-V-E-T-I.

Chiar nu te inteleg.Si daca stau putin sa ma gandesc chiar il jignesti cu lucrurile pe care le-ai spus.

Cand a cumparat contul el a vea unul de ~28.Nu stia sa:mp ?Gata ... postati in continuare cei apropiati ...

Tin minte ca a mai fost un topic facut aproape pe aceeasi tema.Adus lui d3l3t3r.

As dori ca toti cei doresc sa posteze , sa posteze aici , si nu as vrea sa se incinga o cearta intre cei ce posteaza aici.Fiecare cu parerea lui.

Si balon chiar nu te inteleg...

Apropo , asta era parerea mea , daca pleaca crezi ca numai pareri bune trebuie sa fie ? Gata ati facut topic " Mama ce bun a fost " "Mama e periculost" , la asta va asteptati ? Hmm inseamna ca ati facut topicu sa va laudati.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.