Jump to content

Cum va purtati in timpul orelor de curs ?

F4L emptYmdY
 Share

Recommended Posts

Dupa cum bine spune si titlut, cam care sunt activitatile voastre in timpul orelor ?

La ce ore sunteti mai relaxati si faceti mai multa galagie, la ce ore nu va permiteti luxul asta s.a.m.d ?

ON : Cam la toate materiile fac galagie / misto insa cu simt de raspundere.O materie la care sunt intotdeauna atent, imi fac tema si sunt cel mai bun din clasa(toate astea datorita profesoarei care este o tipa extrem de desteapta, pe langa celelalte calitati) este limba si literatura romana.

*Cine face spam; posteaza de 2 ori sau mai mult; ia la misto subiectul sau alte nereguli va fi sanctionat cu warn-up/suspend.

emptYmdY

Edited by emptYmdY

Dupa cum bine spune si titlut, cam care sunt activitatile voastre in timpul orelor ?

La ce ore sunteti mai relaxati si faceti mai multa galagie, la ce ore nu va permiteti luxul asta s.a.m.d ?

ON : Cam la toate materiile fac galagie / misto insa cu simt de raspundere.O materie la care sunt intotdeauna atent, imi fac tema si sunt cel mai bun din clasa(toate astea datorita profesoarei care este o tipa extrem de desteapta, pe langa celelalte calitati) este limba si literatura romana.

Sunt de acord cu tine, am o profesoara care este foarte de treaba si rade/glumeste cu noi. Spune totul pe fata si nu este ca celelalte profesoare/profesori. Daca avem o problema, nu ne intreaba "De ce?";"Zimi numarul de telefon al mamei/al tatalui.." si asa mai departe...

Daca ar fi sa am 6 ore pe zi numai Limba si Literatura Romana sa fac cu profesoara mea, as sta cu cea mai mare placere. O respect !

+ Si in legatura cu galacia/batjocora, nu prea ma incanta, stau linistit. Doar in pauza daca sare cineva la bataie atunci este actiune, in rest, in ore... cam liniste.

De obicei nu prea facem orele ca nu pot profesori din cauza calagii , dar cateodata stam mai cuminti ca ne obosim si noi.

Depinde de materie și de profesor. La matematică si la materiile mai importante sunt cuminte, iar la cele unde se ia 10 pe prezență îmi permit să fiu mai relaxat, mai gălăcios.

La majoritatea orelor de curs e galagie in clasa , dar sunt si ore care stam extrem de cuminti ;))

ON : Eu personal nu prea sunt clovnul clasei , dar nici un tocilar :)..

Depinde de profesor , la cei rai sunt atent ca daca ma prinde ca vorbesc sunt..iar la ceilalti mai vorbesc putin cu colegu de banca cu cei din spate , din fata.

Raspunsul meu la intrebare

"Cum va purtati in timpul orelor de curs?" ar fi urmatorul:

Deobicei in orele de Biologie/Informatica/Desen/Romana/Engleza sunt cam asa:

Biologie - Sunt cuminte, ascult de profa, dar de fiecare data cand am ocazia, fac glume cu profa si cu colegii. (Am o profa de nota 10. Este foarte tare)

Informatica - Joc Counter-Strike pe calculator.

Desen - Desenez cu creionul pe o foaie apoi o arunc la gunoi si incep alta :))

Romana - Stau in banca si incerc sa ma uit pe geam fara sa ma prinda profa

Engleza - Sunt foarte atent. . . Pentru ca dupa cum a spus si profa candva cand am inceput sa facem cu ea Engleza: "Daca va prind ca faceti urmatoarele lucruri. . . Copiati, mancati, vorbiti, nu sunteti atenti, mazgaliti manualul. . . si multe alte chestii care nu tin de ora, va sinucid cu mana mea!" (La un moment dat am intrebat-o pe profa, cum adica ne sinucide cu mana ei? si raspunsul a fost) "O sa va doriti voi sa fiti morti inainte sa ajung eu la voi" :))

Ora de fizica este ora in care imi permit sa ies din clasa si sa mai tip cateodata, mai ma plimb prin clasa s.a.m.d. Dar la restul orelor sunt cuminte si atent :) Va-sa-zica fizica e ca si o ,,pauza'' pt mine :))

Idem emptymdy.Ma simt relaxat la orele de engleza,religie,germana,tehnologie,biologie.La chimie/fizica fac misto cu colegi..de vorbit in ore..c-am in toate orele inafara de tehnologie si romana,dar in limita bunului simt.Orele la care acord atentie foarte mult sunt orele de limba si literatura romana si orele de tehnologie,ele ma atrag cel mai mult si ma fac sa fiu atent si sa las orice altceva pe mai tarziu.

Edited by HawKer

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.