Jump to content

Hitmen Agency - Alătură-te Agenției | Join the Agency

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nume in joc: eMoZzZiCaTuL

Level: 23

Varsta(reala): 14

Sex (masculin / feminin) : masculin

De cat timp jucati pe server? : 5-6 luni

Factiuni precedente : Cuneo,Stracci,Paterno,News Reporter,National Guard.

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Demisia

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : ~

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca vreau sa fac o cariera aici si sa ajut agentia cu abilitatiile mele.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Cu producerea de asasini platiti si efectuarea contractelor.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins?: Desigur

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul?: Da.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu.

Ai mai fost membru Hitman: Nu

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost): ~

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 6-7 ore/zi

Nickname-uri anterioare: ~

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?: Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click aici te rog !

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce): 1/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce): Nu

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care): Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da

Alte precizari? : Multumesc pentru atentia acordata !

Edited by eMoZzZiCaTuL

Nume in joc: aLLx

Level: 43

Varsta(reala): 15

Sex (masculin / feminin) : Masculin

De cat timp jucati pe server? : Din 12 Ianuarie 2010

Factiuni precedente : Tow Car Company , Fireman / Paramedics , The Paterno Family ,The Barzini Family , The Paterno Family , The Corleone Family , Police Departament , The Barzini Family , The Stracci Family , Federal Bureau of Investigation , Tow Car Company , The Cuneo Family .

Rank-ul ultimei factiuni : 1 ( Trainee )

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Cerere de demisie.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 4 ( Tow Car Company ) si 3 ( The Cuneo Family )

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Doresc să mă alătur acestei agenţii deoarece vreau să satisfac dorinţele oamenilor prin omorârea oamenilor fără ca ei să se murdarească de sange.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Aceasta facţiune se ocupă cu omorârea persoanelor în schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Ai mai fost membru Hitman? : Da.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Cerere.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5 ore / zi.

Nickname-uri anterioare : Taylor.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Apasă.

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Daca se gaseste ca sunt , da.

Alte precizari? : Mulţumesc pentru timpul acordat.

• Nume in joc: Hogan
  • Level: 27
  • Varsta(reala): 17
  • Sex (masculin / feminin) : Masculin
  • De cat timp jucati pe server? : 2 ani
  • Factiuni precedente :
    1. | Taxi Cab Commpany | Rank: 2 | Leader: ZuZu | Durata: 22 zile |
    2. | The Paterno Family | Rank: 3 | Leader: ZaNu | Durata: 42 zile |
  • Rank-ul ultimei factiuni : Rank 3 ( Sgarista )
  • Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am decis sa iau o pauza si nu doream sa tin locul ocupat, asa ca am demisionat.
  • Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : The Paterno Family - Rank 3
  • De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Doresc o factiune serioasa si de durata precum Hitman Agency deoarece nu imi place sa "ma plimb" prin factiuni.
  • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Uciderea unor persoane contra-cost .
  • Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da
  • Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da
  • Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu
  • Ai mai fost membru Hitman : Nu
  • Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : -
  • Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 10 ore
  • Nickname-uri anterioare :
  • Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da
  • Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da
  • Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click
  • Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3
  • Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : -
  • Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu
  • Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: -
  • Alte precizari? : Multumesc si bafta tuturor candidatilor !
Edited by Hogan

Nume in joc: Cosmin95

Level: 16

Varsta(reala): 16 ani

Sex (masculin / feminin) : Masculin.

De cat timp jucati pe server? :Aproape 5 luni din cate imi amintesc.

Factiuni precedente : The Paterno Family, The Barzini Family

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Inactivitate...

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 2 ( The Paterno Family )

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Doresc sa intru in aceasta agentie deoarece este un vis de-al meu sa devin un asasin bun.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Dupa parerea mea aceasta agentie se ocupa de asasinarea oamenilor pentru o anumita suma de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Bineinteles !

Ai mai fost membru Hitman : Nu.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : -

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5 ore

Nickname-uri anterioare : Nu am avut vreun alt nickname in trecut.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Din punctul meu de vedere, da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us/photo/my-images/412/samp060bk.png/

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da.

Alte precizari? : Va multumesc pentru timpul acordat acestei aplicatii.

• Nume in joc: Evvomer
  • Level: 36
  • Varsta(reala): 16 ani
  • De cat timp jucati pe server? : Aproximativ un an.
  • Factiuni precedente : The Cuneo Family (x2) ; The Corleone Family ; National Guard ; School Instructor ; The Cuneo Family
  • Rank-ul ultimei factiuni: Rank 1.(The Cuneo Family)
  • Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Cerere demisie.
  • Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 2 - School Instructor
  • De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este o factiune activa si serioasa.
  • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea unor anumite persoane contra-cost.
  • Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.
  • Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.
  • Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu.
  • Ai mai fost membru Hitman : Nu.
  • Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : -
  • Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5 ore(depinde de zi/scoala), în weekend-uri mai stau câteodata si toata noaptea.
  • Nickname-uri anterioare : -
  • Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.
  • Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.
  • Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click !
  • Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3
  • Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da. (3 zile - /ad aiurea)
  • Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu.
  • Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da.
  • Alte precizari? : Multumesc anticipat!

Edited by GoldwyN

90265910847313327799.png

Nume in joc: Yash_Keder

Level: 22

Varsta(reala): 17

De cat timp jucati pe server? : 1 an+

Factiuni precedente : Taxi Cab Company, The Stracci Family, The Barzini Family, H.A, Police Departament, The Tattaglia Family, The Cuneo Family.

Rank-ul ultimei factiuni : 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Pentru a intra in H.A

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 5 -> The Barzini Family, 2 -> H.A

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Aici imi este locul

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea unor oameni in schimbul unei sume de bani

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Desigur

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu, niciodata

Ai mai fost membru Hitman : Da

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Moment de plictiseala avand 3luni+

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4,5

Nickname-uri anterioare : -

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Check

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, o gluma adresata unui prieten, bineinteles nu intr-o zona publica, Oasis crezand ca ‘’ gluma ‘’ era pe bune

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Daca este nevoie, da

Alte precizari? : Nu am

Acceptati pentru teste: Radu_Truda,iulys,AUDI_RS8,Alex,L.E.X,KenWood,kNr,Just_Cause,Jason,mysterioo,syl01,aLLx

Daca nu va prezentati la teste in maximum 24 de ore sunteti picati.

Contactati un rank 4+ pentru teste sau asteptati pana devine disponibil unul dintre acestia

Doar 7 agenti vor ramane cu norma intreaga.

Nume in joc: Dreamcool

Level: 25 , aproape 500/105 rp

Varsta(reala): 15 ani

De cat timp jucati pe server? : Aproape 2 ani

Factiuni precedente : News Reporter-x2 ,Fireman/Paramedics ,National Guard -x3,Stracci family,Tattaglia,Cuneo Family -x2

Rank-ul ultimei factiuni : rank 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :Demisia

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 3 National Guard

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este o factiune serioasa,imi place foarte mult treaba de assasin,si acesta este visul meu de cand m-am reapucat de Sa;mp

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : H:A se ocupa cu assasinarea anumitor persoane contra-cost

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Sigur

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu

Ai mai fost membru Hitman : Nu

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6 ore

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://s9.postimage....f/sa_mp_050.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 2/3 nu mai stiu exact pentru ce. aveam level mic cand le-am luat.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) -

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : -

Alte precizari? : Respect!

Edited by dreamcool

Nume in joc: BaldaSSarE

Level: 34

Varsta(reala): 18 ani

De cat timp jucati pe server? : 1 an jumate

Factiuni precedente : Cuneo,Stracci,Paterno,Corleone,Tattaglia,F.B.I,News Reporter,National Guard.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Mi-am depus demisia.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 3 (Tattaglia).

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Am ratat fiecare ocazie de a intra in aceasta factiune,ma atrage foarte mult prin modul in care isi desfasoara activitatea.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Indeplinirea contractelor.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-7 ore/zi

Nickname-uri anterioare : Freddie

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://www.picz.ro/i...6532d4d5a2c3350

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 , am uitat motivul.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : 3 warns.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: -

Alte precizari? : Nu am.

Edited by Baldassare

Nume in joc: aLex_mireL

Level: 25

De cat timp jucati pe server? : 9 luni

Factiuni precedente : Taxi Cab Company - rank 4 , Barzini Family x2 - rank 1 si 3 , Fireman/Paramedic - rank 3 , Stracci Family - rank 1 si Tattaglia Family - rank2

Rank-ul ultimei factiuni : Barzini Family rank 3

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Doream alta factiune [Departamente sau Factiuni pasnice]

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Taxi Cab Company - rank 4

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece vreau sa incerc sa fiu agent si ca`mi place sa "fugaresc oameni"

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu omorarea persoanelor cu /contract

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4+

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: /stats

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da , s`a gresit ip`ul

Alte precizari? : Multumesc !!

Edited by AlexMirel

Nume in joc: Nokia92

Level: 22

De cat timp jucati pe server? : De 6 luni

Factiuni precedente: Fireman/Paramedic, News Reporter, The Barzini Family, The Corleone Family, Tow Car Company, The Barzini Family

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Lider-ul a demis cateva persoane, si eu eram intre ei.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : The Corleone Familly Rank 2, Tow Car Company Rank 3

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Este o factiune pentru jucatori seriosi, un lider stabil si membri cu un comportament adecvat.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Hitman Agency se ocupa cu omorarea playerilor (contracte) pentru bani

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu am avut

Ai mai fost membru Hitman : -

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Cand revine srv-ul fac ss.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 3-6 ore

Nickname-uri anterioare : Nu am avut

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Absolut.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://shareimage.ro/images/0fsmjqvt009q2df2b62p.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :1/3, am avut bind pe /ad.(nu stiam ca este interzis)

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu,nu am fost

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :Nu sunt

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:Da

Alte precizari? : Multumesc si bafta tuturor candidatilor.

Edited by Nokia92

Nume in joc: Maniak

Level: 21

Varsta(reala): 16 ani.

De cat timp jucati pe server? : 1 an si 6 luni

Factiuni precedente : News Reporter (Leader : Addyn - Rank 3) | The Corleone Family (Leader : ZebY - Rank 1) | The Stracci Family (Leader : Kaiac/Spawn - Rank 1) | The Barzini Family (Leader : [F4L]Oasis - Rank 1) | F.B.I (Leader Robotiquis - Rank 1) | Hitman Agency (Leader : Woozie - Rank 1) | F.B.I (Leader : Robotiquis - Rank 1) | The Barzini Family (Leader : [F4L]Oasis - Rank 1) | The Cuneo Family (Leader : Delux23 - Rank 1) | The Tattaglia Family (Leader : Toreno - Rank 2)

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 2 - Soldato

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Wipe

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 3 - News Reporter

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : In primul rand pentru ca aici am cativa prieteni vechi, unii chiar foarte vechi, in al doilea rand pentru ca sunt un fan al jocuriloe Hitman (in special : Hitman Blood Money), in al treilea rand pentru ca aceasta factiune cere activitate si eu fiind activ vreau sa fac ceva, nu sa stau pe /sleep sau sa ma plimb cu masina toata ziua etc.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu indeplinirea contractelor.

Ai mai fost membru Hitman : Da.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu mi-a placut cum am fost tratat de un membru anume (care momentan nu este membru Hitman).

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5+

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/awgz1ugor/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 2, Cand m-am lasat de SA:MP i-am dat fratelui meu mai mic in varsta de 10 ani contul. El vazand ca pe serverele de Roleplay iti poti face gang, a vrut si el sa isi faca gang, asa ca a fost avertizat de doua ori pana i-am explicat ca nu e voie.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da, dar nu e cazul.

Alte precizari? : Multumesc pentru atentia acordata.

Edited by Maniak

• Nume in joc: p4ul
  • Level: Detin level 17.
  • Varsta(reala): 16 ani.
  • De cat timp jucati pe server? : Joc pe server de aproximativ 1 an.
  • Factiuni precedente :

1. Taxi Cab Company lider Mastertrap21 , rank 2
  2. The Paterno Family lider Ecs7asy , rank 2
  3. Fireman/Paramedic lider ALLEN rank 1

• Rank-ul ultimei factiuni : Rank 2 [Trainee] in Taxi Cab Company
  • Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Dorinta de schimbare..inactivitatea liderului..
  • Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 2 [ Taxi Cab Company si The Paterno Family ]
  • De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca vad ca este o factiune foarte serioasa imi dorest de foarte mult timp sa intru in Hitman Agency si sper sa stau aici mult si bine . De asemenea imi doresc sa imi fac noi prieteni si bani.
  • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Prin asasinarea celor cu contract.
  • Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins?: Desigur , am citit tot.
  • Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul?: Da ,desigur.
  • Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu am avut niciodata.
  • Ai mai fost membru Hitman: Nu am mai fost.
  • Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost): -
  • Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: Joc SA:MP aproximativ 6-7 ore pe zi . ( mai mult in weekend)
  • Nickname-uri anterioare: Nu am avut nick-uri anterioare.
  • Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?: Da .
  • Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Desigur.
  • Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: stats skill detective
  • Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce): Am 2 / 3 pentru ca am vandut arme in Safe Zone.
  • Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce): Nu am mai fost niciodata banat.
  • Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care): Nu sunt .
  • Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Daca as fi desigur.
  • Alte precizari? : SS-ul la detective e cred ca de la level 8 sau cam asa ceva , cand va merge server-ul voi da edit daca este cazul cu un nou screenshot. Ce sa mai spun imi place foarte mult acest server..si sper sa intru in aceasta factiune.

Alte skilluri la joburi secundare: Mecanic 5 Fishing 5 Boxing 2 Drugs dealer 5

In rest...sunt activ si pe server si pe forum , sunt foarte serios si sper sa fiu acceptat si sa stau o perioada foarte lunga in Hitman Agency.

Multumesc.

Edited by p4uLL

Nume in joc: CLouD

Level: 15

De cat timp jucati pe server? : aproape 1 an

Factiuni precedente : F/P, News Reporter, Police Departament, Paterno

Rank-ul ultimei factiuni : 2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Wipe

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 3 News Reporter

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru a ajuta atat membrii cat si factiunea cu aptitudinile mele.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Hitman A, se ocupa cu asasinarea unor playeri, in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins?: Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul?: Da

Ai mai fost membru Hitman: Nu

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost): ~

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 5

Nickname-uri anterioare: ~

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?: Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us/photo/my-images/703/samp112p.png/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce): 0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce): Nu

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care): Nu

Alte precizari? : Multumesc !

Nume in joc: Marco.

Level: 27

De cat timp jucati pe server? : Peste 2 ani.

Factiuni precedente : The Corleone Family, National Guard , The Barzini Family etc.

Rank-ul ultimei factiuni : 1 (Picciotto)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Cerere demisie.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Subleader Hitman Agency.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi place foarte mult sa asasinez, iar aici ma simt bine.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea oamenilor cu contract pe "cap"

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur!

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da!

Ai mai fost membru Hitman : Da.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am mai avut timp suficient pentru a juca SA:MP , dar acum m-am intors la joc.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Depinde de zi, 3 ore+.

Nickname-uri anterioare : _T0nY_ , Mr.tony..

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da!

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i44.tinypic.com/1551nv7.png

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : In trecut pentru "Moneyhack" cand era stricat AdmBot'ul.

Alte precizari? : Multumesc!

Edited by ConversE

Nume in joc: [mR].Robby

Level: 26

De cat timp jucati pe server? : 1 an

Factiuni precedente : The Stracci Family (x2) , The Cuneo Family (x2) , Taxi Cab Company , The Paterno Family

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am vrut sa incerc ceva nou .

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : The Stracci Family - Rank 2

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca este o factiune frumoasa , activa cu membri seriosi si prietenosi !

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Kill

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 8-9 ore

Nickname-uri anterioare : Roby_killer

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv : http://i.imgur.com/TwlGO.png

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList? : Da

Alte precizari? : Multumesc !

Edited by mR Robby

Nume in joc: CharLie.

Level: 16 (500/68)

Varsta(reala): 17.

De cat timp jucati pe server? : Aproximativ 2 ani, cu o pauza de 4luni.

Factiuni precedente :

- Fireman/Paramedic, Lider psihidelick, rank 1.

- Fireman/Paramedic, Lider SnizeL, rank 1.

- The Tattaglia Family, Lider Dj.Croco, vaN, rank 1.

- The Stracci Family, Lider [F4L]Blade, rank 1.

- The Corleone Family, Lider Razvan14, rank 1.

- The Paterno Family, Lider ZaNu, rank 1.

- The Stracci Family, Lider Ciccio, rank 1.

- The Paterno Family, Lider ZaNu, rank 2.

- News Reporter, Lider UnknownX, rank 1.

- News Reporter, Lider UnknownX, rank 2.

- The Barzini Family, lider unK., rank 1.

Rank-ul ultimei factiuni : 2.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : M-am lasat de SA-MP.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 2 (News Reporter / Paterno Family).

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Incerc de mult sa intru in aceasta factiune. Imi place cu ce se ocupa. Vreau sa intru intr-o factiune in care sa fiu mai ,, retras ,,.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea persoanelor, in schimbul unei sume de bani.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) :

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Destule.

Nickname-uri anterioare : N-am avut.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Cand revine serverul.

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, 3/3 warns.

Alte precizari? :

Edited by Boogy

Nume in joc: MarveL

Level: 44.

Sex (masculin / feminin) : M.

De cat timp jucati pe server?: de prin vara lui 2010

Factiuni precedente : Cam toate..inafara de Taxi, FBI, P.D, Corleone.

Rank-ul ultimei factiuni : 6.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am intampinat niste greutati in viata reala, iar functia mea de sublider necesita mult timp.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 6 - Tattaglia.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi doresc sa revin.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Este o agentie super secreta ce se ocupa cu spionajul si este platita doar ca sa omoare. Sunt niste oameni misteriosi carora le place sa omoare silentios tintele vii.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : bineinteles, da.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: nu cred...

Ai mai fost membru Hitman : da

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : m-am dus sa-mi ajut un prieten.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : n-am un program anume, fixat, de la 2-3 ore in sus, dar depinde.

Nickname-uri anterioare : :-?

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : cu siguranta, da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: da, cred.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/4onkr1e7b/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3, facusem drive-by ca sofer, neintentionat.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : nu, n-am fost.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : -

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: da, sunt.

Alte precizari? : sper sa aduc un plus de distractie si voie buna.

Edited by MarveL

Nume in joc:This_Life

Level:26

Varsta(reala):16

Sex (masculin / feminin) :Masculin.

De cat timp jucati pe server? :9Luni cu aproximatie.

Factiuni precedente :Fireman/Paramedic(Rank 1), School Instructor(Rank 2), Paterno(x2) (Rank 1 si Rank 1), Corleone(Rank 1), Tataglia(Rank 2).

Rank-ul ultimei factiuni :2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :Toreno, liderul mafiei, a hotarat sa dea wipe.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :2 In School Instructor si Tataglia.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? :Pentru ca imi place mult cu ce se ocupa.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu assasinarea playerilor, in schimbul unor sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :Da.

Ai mai fost membru Hitman :Nu.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am mai fost.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? :4-5 ore.

Nickname-uri anterioare :Nu am avut.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? :Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Voi reveni cu un edit, cand va fi server on. http://imageshack.us/photo/my-images/856/samp116m.png/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :1/3 Pentru drive-by, dar este de acum mult timp.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) :Da, pentru 3 warnuri si atunci cand contu mi-a fost spart.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :Nu sunt.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:Daca va fi cazul sa fiu pus pe vreun blacklist, voi fi de acord.

Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat!

Edited by ThisLife

Name in game: Unbreakable

Level: +16

Age (real): 19

Sex (male / female): male

How long play on a server? : 4 months

Previous factions: nothing

Rank the last factor: /

Why you left / were you dismissed the former faction: /

The highest rank was in any faction (faction Specify):/

Why you want to join the agency? : I want to join this agency because I'm proffesional killer , I can kill any ID by using /contract and I'm not afraid of jail or anyone else . Mission accomplished !

What you consider that this agency deals? : This agency try to avoid DM of civillian by take care of revenge and kill ID's safety and with quit silence

You know you read the rules Hitman Agency and at least once Info Agency orders and skins? : Yes

You understand that we are an agency of assassins seriousness and jokes and nonsense and have no purpose? : Yes

You had a history of one or more members Hitman Agency?: No

Have you ever been a member Hitman: No

Exit reason / dismissal of Hitman (in case you've been): I'll never quit !

How many hours per day given to this game, no afk? : 6 to 8 hours

Previous nicknames: /

Consider that you have the ability to fulfill a contract without any problems? : Yes

You have the ability to write grammatically correct? Yes

Picture of / stats (civil + binding occur / time when it is done) and detective skills to:

http://imageshack.us/photo/my-images/713/samp066hg.png/

Warn'uri many of the game? (specify why): 0/3

Have you ever been banned from any particular reason? (states and why): No

You're on BlackList'ul of factors? (specify which): No

Are you willing to pay to be removed from the Blacklist possible?: Yes

Other specifications? : If you hire me , I'll accomplish assasination in any way, Hope you accept (Multimesc)

Edited by Unbreakable

• Nume in joc: Caps
  • Level: 32
  • Varsta(reala): 17
  • Sex (masculin / feminin) : Masculin.
  • De cat timp jucati pe server? : 1 an, cu o pauza recenta.
  • Factiuni precedente : News Reporter, Paterno Family,Police Departament,Paterno Family,Barzini Family,News Reporter.
  • Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1
  • Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am fost inactiv.
  • Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : News Reporter- rank 6, Paterno Family - rank 5,4
  • De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Este cea mai serioasa factiune, membrii de elita, unde daca iti vezi de treaba nu ai probleme cu nimeni.
  • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Omorarea oamenilor pentru o suma de bani.
  • Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.
  • Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Sigur.
  • Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu, niciodata.
  • Ai mai fost membru Hitman : Nu.
  • Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am fost.
  • Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 3-4 ore, precizez ca pot juca dimineata si seara in special.
  • Nickname-uri anterioare : CapsStar
  • Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Consider, ramane de vazut.
  • Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da.
  • Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us/photo/my-images/525/samp004zp.png/
  • Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3.
  • Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu am fost.
  • Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu.
  • Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da...
  • Alte precizari? : O seara buna.

Edited by Caps

Nume in joc: CoSm1n

Level: 32

Varsta(reala): 15 ani.

De cat timp jucati pe server? : Din 05.February.2010

Factiuni precedente : Police Departament, Federal Bureau of Investigation, National Guard, The Tattaglia Family, The Paterno Family, The Barzini Family, Tow Car Company, Taxi Cab Company, School Instructor, News Reporter si Fireman/Paramedic

Rank-ul ultimei factiuni : Intern.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am avut pc-ul stricat si miam dat demisia pentru a elibera locul.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : News Reporter - 5.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : In tot acest timp in care am jucat pe B-Zone, Hitman Agency mi sa parut o factiune unita, serioasa si activa.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Aceasta agentie se ocupa cu omorarea playerilor in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da le stiu.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am fost membru hitman.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-7 ore.

Nickname-uri anterioare : RoB3rT96, Mr.Nike, RedJoker, CoSm1n.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img46.imagesh...1/samp013va.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : Nu am niciun warn in joc.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu am fost banat niciodata.

Alte precizari? : Sper sa fiu acceptat.

Nume in joc: DaRK__HuNTeR

Level: 24

Varsta(reala): 18

De cat timp jucati pe server? : 5-6 luni

Factiuni precedente : FBI, PD, Barzini, Corleone, Cuneo, NG, NR, F/P

Rank-ul ultimei factiuni : 2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Demisie

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 3 F/P

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Este o factiune foarte frumoasa, ma inteleg bine cu toti membri acesteaia si cu liderul si vreau sa fac parte din aceasta.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Aceasta agentie se ocupa cu contracte ascunse .

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: nU

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-7 depinde de zi

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? dA

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us.../samp072qc.png/

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : 3 warn si odata pt limbaj dar acum mam cumintit...

Alte precizari? : Va multumesc !

Edited by DaRK HuNTeR01

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.