Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Am si eu o curiozitate. Sunt mai prost de felu' meu.

Care este scopul sedintei arms? Sa ni se spuna in fiecare saptamana: vreau sa dati arme si sa postati raportu'?

Daca sedinta arms este un asa mare eveniment incat se lasa cu fw daca lipsesti, macar sa fie anuntata la discutii si la anunturi importante, sa vada si think prostu'. :)

Multumesc colegilor mei cu importantele functii de LIDER arms dealer si SUBLIDER arms dealer.

Iti pot raspunde chiar eu :):

Nu incerca sa fi ironic la adresa mea si a lui Turner, Sedinta Arms se face o data la 5-6 saptamani poate, din pricina simplului fapt ca ne vin membrii noi, carora trebuie sa le explici exact ce au e facut. Mai pe intelesul tau, sa fi Arms Dealer nu inseamna doar sa "dai arme" asa cum sustii tu. La sedinta s-au discutat lucruri destul de importante, in legatura cu organizarea voastra si s-a ales si un Sublider care sa-mi tina locul.

Sedinta Arms s-a anuntat atat in topicul Arms Dealerilor pe care voi ar trebui sa-l frecventati mai des, cat si la Discutii te asigur, si nu o data, de nenumarate ori. Cum restul colegilor tai s-au interesat si au stiut si au fost prezenti, asa puteai fi si tu. Judeci gresit cand spui ca pentru absenta la Sedinta Arms primesti FW, ai primit doar 1 Av la Job, nepostarea raportului tau saptamanal la care nu ai nici-o scuza a dus la FW. Cred ca te-am lamurit...

Noapte buna baieti! Nu inteleg cum de unii pot intelege si isi pot face treaba foarte bine, iar altii nu.

Vorbim maine cand ma trezesc.

Edited by 3n3rgY

Am si eu o curiozitate. Sunt mai prost de felu' meu.

Care este scopul sedintei arms? Sa ni se spuna in fiecare saptamana: vreau sa dati arme si sa postati raportu'?

Daca sedinta arms este un asa mare eveniment incat se lasa cu fw daca lipsesti, macar sa fie anuntata la discutii si la anunturi importante, sa vada si think prostu'. :)

Multumesc colegilor mei cu importantele functii de LIDER arms dealer si SUBLIDER arms dealer.

Ia vezi tu cum zbori cu comentariile astea aiurea. A fost anuntata de nenumarate ori cu 1-2 zile inainte sa se faca, noi ceilalti cum am stiut sa venim? Saptamana asta nu s-a facut, s-a facut saptamana trecuta, eu nu eram sublider => nu exista sublider arms, dar tu fiind cu gura mare... Veziti de treburile tale acolo si daca vrei sa numai fi sanctionat umbla si pe forumul asta ca sa te informezi sa vezi cand sunt activitatile. Energy a procedat corect dupa parerea mea, si eu as fi facut la fel. Si apropo, nu te cunosteam asa, in trecut erai altfel, vezi cu comentariile astea, ieri la waruri, astazi cu arms... esti cam nervos tu asa. Calmeaza-te.

Succes in continuare Kinnnder, mi-a facut placere sa te cunosc.

Neata,care-i treaba pe aici? Think de ce n-ai facut turele alea obligatorii ca sa ti se stearga advertismentul? :\, in fine, aveti grija cum va certati si va injurati pe forum.

Succes in continuare KiNNNder, bafta in departamente, crede-ma, daca o sa stai rutiera ceva timp o sa ti se faca rau sa tot ii filmezi pe aia in orice colt.

Edited by EL Tay

Welcome back sRn! Bafta in continuare Kinderuts!

Tocmai ce am terminat si eu treaba, vorbim in game in cateva minute.

Va astept in game cei care vreti sa dati rob.

aRQeeeq_700b.jpg

E o chestie interesanta si m-am gandit sa v-o impartasesc, desi nu prea e reala.

Eu inca desenez de 5 ani, voi ?

Sunt la un liceu tehnic, pe profil de tehnician desenator, desenez de ceva timp, dar deja nu mai am nevoie de talent ci mai mult de minte, sunt multe calcule...

Evidenta war 12/08/2013

Membrii prezenti

1. GabrielxZ (4/7)

2. NewLife (7/7)

3. Alcolus (7/7)

4. [rTs]Usp (7/7)

5. kabiX (7/7)

6. Naga (7/7)

7. Turner (7/7)

8. Royce (6/7)

9. RazvanyS (6/7)

10. JustThink (7/7)

11. 3n3rGy (6/7)

12. Anndi (7/7)

13. RazvyBest (7/7)

14. Bogdan13nor(7/7)

15. AndreiLolzaa (5/7)

16. Rizea (7/7)

17. Darkutz (7/7)

18. Tohaneanu (7/7)

19. AndreyCiubotariu (7/7)

20. TrNa (7/7)

21. [F4L]Carter (6/7)

22. Intensium (7/7)

23. [sQ]Smuky (7/7)

24. Droped (7/7)

25. [sQ]Dragos (5/7)

26. Bonesaw (7/7)

27. SupranaturaL13 (7/7)

28. GriFFyn (7/7)

29. [bTD]Danny (7/7)

Membrii invoiti

1. Cosmin95 (inactivitate)

2. Hazard (inactivitate)

3. [sQ]Un1kul (1/2)

4. Taylor (1/2)

5. [sQ]Creative (1/2)

6. [sQ]ShoPPs (1/2)

Membrii absenti

1. Nimeni

Felicitari, niciun absent, iar dintre prezenti fiecare a indeplinit cerintele unei evidente. Succes!

Felicitari! Asa sper sa fie de acum, doar vrem sa batem un record.

Felicitari! Asa sper sa fie de acum, doar vrem sa batem un record.

uSp*, te rog :o3.

@Salut, cam acum o ora am venit de afara. Abia astept si waruri de maine sa rupem putin.

Am iesit si eu,maine o sa avem o zi grea la war-uri presimt asta dar spre sa facem fata cu brio.

Noapte buna.

O sa ne descurcam de minune.

Noapte buna sa aveti si vise frumoase!

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic