Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ma duc si eu sa ma culc,dar inainte sa fac asta,as vrea sa va arat o propunere pe care am facut-o acum cateva minute.Eu zic ca ar fi destul de folositoare,aruncati si voi o privire aici daca aveti timp :) : http://forum.b-zone.ro/topic/221163-propunere-account-deposit-adeposit/?p=3246938

Mie chiar mi-ar fi folositoare aceasta comanda.

Edited by meeeeeeeeeeeeeeeez

Neata RDT ce faceti?

Bun war-ul de ieri, am luat 4/4 sper sa luam si azi la fel de bine!

Chiar daca coaja mea de calculator nu imi permite sa filmez tot ce fac,tot ce mananc (cum ati vrea voi) etc..am totusi cateva filmulete. Chiar daca claritatea lasa de dorit,se intelege ce trebuie din ele.Se vede in fiecare video ca atunci cand dau un glonte de m4 scade 10 hp,si nici mai mult,nici mai putin.Ai si un video bonus in care se vede ca si tu cand tragi tot 10 hp scazi cu un glonte de m4.
Si o faza mai veche.De cand ma stiu eram acuzat de cod,asa ca m-am decis sa filmez de cand adminul imi cere datele,pana acesta intra in calculatorul meu.Acest lucru il puteti vedea aici,o filmare mai veche,in care se demonstreaza cele spuse de mine ^^.
Am avut mai multe filmulete,insa le-am mai sters cu timpul

Edited by meeeeeeeeeeeeeeeez

Cel mai urat ban ,astazi , mez e unul dintre singurii playeri care nu ar folosi niciodata coduri si nici nu a fost curios sa le incerce , ma rog ce sa zic mai multe dupa ma astept si la sanctiuni pe forum. Sper sa ii dea dreptate kelton si sa primeasca unban.

Deja i-a dat răspunsul şi este unu cu " Bladestar a acţionat corect", bine că ne banează nouă jucători şi în alte ganguri rupi ăia codurile, excelent, mă întreb când o să se uite şi Bladestar pe membri lui =))

PS: Mai mult banul ţi l-au dat că dădusei cu m4 de la 110 metrii :))..

Salutare rdt ce faceti?

Nu am net... ce aiurea.

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic