Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Eu zic sa lasati faza cu demisiile ca nu sunteti copii, daca aveti ceva impotriva faptului ca Ragnar a luat lider, discutati cu el si oferiti-i o sansa.Eu ii voi oferi o sansa pana Sambata, adica poimaine, mai mult nu pot, deja sunt terminat de faptul ca nu putem castiga nimic, daca nu se poate, schimb si ma retrag altundeva, sa vedem ce iese.@, acelasi lucru ii rog si eu.

Acum e o nouă conducere, Ragnar e lider va rog nu mai comentați dacă nu va convine topicul de demisi e deschis nu mai țineți locul degeaba. Stiu e greu acum suntem putini, dar va răsări soarele și la noi. Și știu am rank 4 mulți zic cine sunt eu de mă cred asa important. Atât va zic fiți serioși și activi numai așa putem câștiga orasu'. Noapte bună veți grijă de voi. :))

Salut , de maine vom incepe war-urile vreau activitate maxima , s-a terminat vacanta. Daca voi sunteti nesimtiti sunt si eu. Rank 4+ diseara la attack. O zi buna in continuare !

Edited by Ragnar C

Prin minune am prins si noi attack, chiar 2, unul de la 20:00-20:30 si celalalt de la 21:00-21:30(HQ), suntem 39 in factiune, vreau ca toti sa vina la warr-uri.

Se accepta maxim 3 invoiri. Pentru mai multe uitati-va la ANUNTURI.

Deci pana la urmatorul warr sper ca vad si cei care au fost on la warr dar nu au avut silinta sa intre sa ne ajute sa luam turful. Daca intrati doar sa fiti on si pe turf nu veniti sa ne ajutati se sanctioneaza si asta daca nu stiati, daca intrati in factiune doar asa sa fiti intr-o mafie, dar voi nu ne ajutati la warr-uri, ce mai cautati? Eu vreau ca toti cei care suntem in factiune si ati veniti sa ne ajutati, daca suntem 38 on, 38 sa fiti si pe turf, daca sunteti in jail intrati mai devreme sa iesiti de la jail pana la warr. Inteleg ca a fost primul warr acesta, dar trebuie sa ascultati in totalitate, daca face fiecare de capul lui cum vrea nu facem nimic, deci haideti sa ne punem pe picioare! Va asteptam la warr-ul pe HQ sa intrati TOTI, si sa fiti TOTI pe turf!

Hai noroc baieti si scuzati deranjul. As avea rugamintea sa aruncati un ochi aici

http://forum.b-zone.ro/topic/324658-revenire-la-un-mic-regulament-acordati-seriozitate-raspunsului/?p=4874537

Va rog sa votati cu seriozitate!

Nu dati report, nu deranjez/jignesc pe nimeni. Multumesc!

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic