Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bun venit celor noi, sper sa va acomodati repede. Interesanta sedinta din seara asta, din pacate cam cu multi nervi la inceput :-W. Multumim, UnkX, pt prime, chiar nu m asteptam :). Sarbatori fericite si tie si sa ai parte de cea mai activa factiune de pe server :P.

Noapte buna, ne-auzim maine!

Salut! Imi cer scuze inca o data fiindca nu am fost la sedinta, deoarece am piciorul in ghips, iar dintr-o data m-au apucat niste dureri ingrozitoare si a trebuit sa merg la spital. Everzor, te rog sa-mi trimiti prin PM, daca poti ce s-a intamplat in mare la sedinta.

Edited by DonGiovanni

Noapte buna News Reporter!

Azi am facut peste 200 K :X fara acele rollback-uri...

Evg mai colindam si maine :))!

Noapte buna News Reporter!

Azi am facut peste 200 K :X fara acele rollback-uri...

Evg mai colindam si maine :))!

Colegii mei , eu v-am salutat , mi-am depus demisia . Vreau sa stiti ca m-am simtit extraordinar in Nr , mai bine ca oriunde . Everzor , snugst3rr , audi_rs8 , Mrrn , UnknownX , Gabi , Ale. tineti-o tot asa , sunteti niste oameni extraordinari , seriosi , de treaba . Va felicit pentru ce ati realizat ( ma refer la unk si mrrn ) . Sper ca in viitor sa ma reintorc aici unde imi este locul ! Va salut si va urez bafta in continuare !

P.S : Numai purtati pica unii pe altii si fiti cat mai uniti

Va pupa aLeXy29

urat ... cand aveam si eu chef de disperare server down, ca azi n`am fost la PC deloc :))

noapte buna.

Edited by CiprianGroza

Bafta Alexy, ai fost un coleg extraordinar, bafta in continuare si poate o sa mai fim colegi...

Nu imi merge sv si sa vedeti faza intra unu cu un id gabb.gabriel si cica am pierdut la rollback 26 mil ca a vazut in consola si imi cerea pass la Samp :))))

Aveti grija!! poate ii daiti ..

Am iesit, nb News Reporter.

Bafta Alexy29 ai fost un coleg bun, care a stat in banca lui. ;)

Bafta Ale. imi pare rau ca pleci :|

Astazi am implinit 1 luna in News Reporter, sper sa stau cat mai mult. :X

La rollback mi-a luat doar banii de live, in rest nimic.

Multumesc UnknownX pt cadou.

Neata! Ce Dumnezeu se petrece, ca deja nu mai inteleg nimic.. cand a picat, cand a fost rollback, de cate ore / ori, din ce cauza, e deschis serverul acum (pt ca mie imi apare in lista de servere, dar nu ma pot conecta pe el), astept niste raspunsuri si eu, sa fiu pus la curent.

Multumesc!

*Edit: Multa bafta in continuare aLeXy si Ale., ati fost extraordinari amandoi cat timp am avut ocazia sa va cunosc :). Si Sarbatori fericite amandurora!

Edited by everzor

Neata! Ce Dumnezeu se petrece, ca deja nu mai inteleg nimic.. cand a picat, cand a fost rollback, de cate ore / ori, din ce cauza, e deschis serverul acum (pt ca mie imi apare in lista de servere, dar nu ma pot conecta pe el), astept niste raspunsuri si eu, sa fiu pus la curent.

Multumesc!

La fel mi se intampla si mie. nu stiu din ce cauza...

Buna dimineata tuturor ! Server-ul e "down" ca sa zic asa. S-a mai intamplat asa si aseara, cred ca o sa-si revina in curand. (banuiesc ca-i trebuie un restart)

Cat despre aLeXy si Ale., va urez succes in continuare orice veti face si imi pare rau ca ati demisionat, sunteti foarte buni si ati stiut ce-ati facut in News Reporter.

Daca server-ul e off, cred ca ma duc sa mai joc Mafia II pana revine.

Edited by k1ll3r1

Buna dimineata baieti in primul rand vreau sa va urez "Sarbatori fericite" sa va bucurati de aceste zile.

Imi pare rau de fosti nostri colegi dar daca au hotarat asta inseamna ca stiu ei mai bine

Astazi voi in game mai tarziu.Bafta!

Neatza tuturor, ca un raspuns la nelamurirea voastra, serverul este on, dar are un lag imens, si nu va puteti conecta. Sper sa il rezolve pana la pranz.

Am pleca dupa un cadou, ne auzim pe la pranz.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic