Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

, vreau sa-mi cer scuze, am exagerat.

Nu este cazul sa stric o prietenie pentru 10k... Dar, pune-te in locul meu... Ti-ai da seama de ce am fost deranjat... Strang din greu si ma intereseaza orice banut... Nu prea-mi place sa fiu pacalit.

Oricum, nu e nicio problema ca nu mi-ai dat acei bani, cel mai mult conteaza prietenia. (Nu se masoara in bani). Da, recunosc, am exagerat foarte mult. Dar, asa sunt eu, mi se pune pata si ii fac rau omului. Incerc sa ma schimb, pentru ca nu ma simt bine absolut deloc (foarte, foarte, FOARTE prost) dupa ce imi bat joc de un om sau stric o prietenie.

Sper sa ma ierti si sa redevenim iar prieteni. Imi retrag toate cuvintele rele... Eram sub "posesia" nervilor, poate si sub posesia raului (diavolului). Poti sa ma faci in toate felurile, pentru ca merit. Sunt un idiot? Da. Sunt un nesimtit? Da. Vreau sa ma schimb... Pwp, Zeref.

Mi-au trecut nervii dupa ce am stat sa ma gandesc mai bine si am realizat foarte multe lucruri.

Vreau sa-mi cer scuze si fata de @CR3ATIVe, deoarece i-am cauzat neplaceri, fiind un idiot si facandu-ti rau tie, . Again, sunt un idiot.

Vreau sa-mi cer scuze fata de toti cei pe care i-am facut sa nu se simta bine...

Zeref, nab, te astept in-game, cand ai timp.

Edited by Cokoshalul

, vreau sa-mi cer scuze, am exagerat.

Nu este cazul sa stric o prietenie pentru 10k... Dar, pune-te in locul meu... Ti-ai da seama de ce am fost deranjat... Strang din greu si ma intereseaza orice banut... Nu prea-mi place sa fiu pacalit.

Oricum, nu e nicio problema ca nu mi-ai dat acei bani, cel mai mult conteaza prietenia. (Nu se masoara in bani). Da, recunosc, am exagerat foarte mult. Dar, asa sunt eu, mi se pune pata si ii fac rau omului. Incerc sa ma schimb, pentru ca nu ma simt bine absolut deloc (foarte, foarte, FOARTE prost) dupa ce imi bat joc de un om sau stric o prietenie.

Sper sa ma ierti si sa redevenim iar prieteni. Imi retrag toate cuvintele rele... Eram sub "posesia" nervilor, poate si sub posesia raului (diavolului). Poti sa ma faci in toate felurile, pentru ca merit. Sunt un idiot? Da. Sunt un nesimtit? Da. Vreau sa ma schimb... Pwp, Zeref.

Mi-au trecut nervii dupa ce am stat sa ma gandesc mai bine si am realizat foarte multe lucruri.

Vreau sa-mi cer scuze si fata de @CR3ATIVe, deoarece i-am cauzat neplaceri, fiind un idiot si facandu-ti rau tie, . Again, sunt un idiot.

Vreau sa-mi cer scuze fata de toti cei pe care i-am facut sa nu se simta bine...

Zeref, nab, te astept in-game, cand ai timp.

Ma bucur ca ai inteles ca ai exagerat.

Ma bucur ca ai inteles ca ai exagerat.

Ma simt foarte prost si acum... Nu stiu cum sa repar chestia asta...

, imi pare foarte rau pentru acel FW si imi pare si mai rau pentru ca m-am bucurat si pentru ca mi-am dorit sa-ti fie rau... Sunt un distrus...

Edited by Cokoshalul

Dacă exagerezi cu d'astea pare că nu te interesează ce spui şi îţi ceri scuze tot la mişto'.

@@BIS aka OldNab, eşti moderator la funny stuff cu un motiv. :))

Ti se pare ca am spus ceva la misto...?

Nu vreau sa pierd nicio prietenie, de ce as face asta la misto?

Nu te baga... :|

Astept si eu sa vad ce noi actualizari s-au adus la server. chiar sunt curios ce modificari au putut face asa de repede.

@, mai mult s-au reparat buguri.

Au adus pentru helperi modificări, dar nu vă zic ce. (ba da, vă zic: pot accepta evenimente)

dar stai... nu inteleg. Si helperii de nivel 1 pot da a ccept? :-?

Se pare că aici se termină şi a patra mea perioadă în NR. Mulţumesc tuturor care aţi fost de treabă şi ţie, CREATIVe, că mi-ai dat şansa să iau live-uri.

O să-mi fie dor de voi, poate cândva, peste multă vreme, o să vin înapoi şi o s-o iau de la început.

Să aveţi o zi cât mai plăcută şi aveţi grijă la ce faceţi pe /news şi pe /live, sunt mulţi post-hunteri (nu, nu vă fac eu post).

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic