Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ce ai de făcut când primeşti post

Bun... din experienţele mele din NR, vă pot da nişte sfaturi celor care aţi primit post şi ştiţi că veţi fi sancţionaţi. Sper să vă ajute.

1. Vorbiţi frumos cu respectivul, rugaţi-l să retragă cât mai civilizat.

2. Dacă nu merge varianta 1, vedeţi dacă acceptă o sumă de bani pentru a retrage postul.

3. Dacă nici 3 nu merge, încercaţi să-i contactaţi prietenii / membrii clanului / facţiunii din care face parte.

4. Dacă niciuna din cele trei variante de mai sus nu merge, vorbiţi cu un rang mai mare (4+) să discute cu tipul, poate aşa rezolvaţi.

5. Dacă nici măcar aşa nu merge, vorbiţi cu mine, mă ştiu cu ceva lume, am scos mulţi oameni din belele (nu vreau să mă laud).

Dacă v-a ajutat postul, nu ezitaţi să daţi +1. Nu vă resemnaţi când primiţi post. Dacă unul îţi face post, sigur vrea ceva. Ori atenţie, ori linguşeală, ori bani. Cel mai bine e să verificaţi de 3 ori înainte să daţi un /news (în special la A.G.). Folosiţi /timestamp pentru a vă asigura că au trecut două minute de la ultimul /news sau /live. Totul se poate rezolva pe cale amiabilă sau bănoasă, băgaţi la căpăţână.

2. Dacă nu merge varianta 1, vedeţi dacă acceptă o sumă de bani pentru a retrage postul.

Esti destept, dar daca cineva iti cere 50k si tu nu ai. Cel mai bine este sa ii dai 10k lui Creative si el iti va da doar AV.

BOS DE PAGINA.

Edited by Zuzi Zeref

Salutare tuturor! Cum mai sunteti ?

@, nu mai fa posturi aiurea, daca postezi aici fa-o cu cap, ai facut 5 posturi pe aceeasi tema, adica cand e sedinta si etc. Te-as ruga sa postezi doar daca ai ceva important, puteai sa-l intrebi si in joc pe creative cand va da salariile + ca e logica ca le da dupa ce corecteaza rapoartele.

@ Ce nu intelegi? Spune-mi poate te pot lamuri eu.

@ Vreau si eu un plus. Check signature. :))

Edited by Tuckson

-- Nume: Oscuro[CN]
-- Rank: 4
-- Vechime (perioada exactă petrecută în facţiune): 4 luni

-- De ce doreşti să pleci din News Reporters?:Plec sublider in Southern Pimps

-- Alte precizări: Mulțumesc lui Creative pentru sansa acordata, vreau sa le multumesc absolut tuturor colegilor pentru tot ceea ce au facut fiecare in parte pentru mine. Aici m-am simtit ca si acasa, nicaieri nu am mai fost primit cu asa mare caldura, regret enorm ca voi pleca de aici. Daca cineva a tinut pica pe mine imi cer scuze fata de el. Vreau sa plec de aici cu inima impacata, si daca voi mai avea sansa de a intra iar aici sper sa dau tot de membrii cu bunul simt si prietenosi cum sunteti acum. Va multumesc din suflet tuturor, sper sa ne mai vedem. Va salut si va respect! Aveti grija de voi, va pup :*

Îmi pare sincer rău că pleci, dar mă bucur că te duci "la mai bine".

Am pus între ghilimele deoarece, chiar dacă rank-ul de subleader este foarte important, acesta vine cu foarte multe responsabilităţi şi bătai de cap, iar pe lângă toate acestea se adaugă şi nervii din mafie.

În orice caz, sper să te văd chiar şi cu o treaptă mai sus în viitor şi îţi urez mult succes în continuare!

Te salut!

@@CR3ATIVe Da, da aia cu salariile suna foarte bine. Dar parca mai bine suna niste up-uri. :)) Sunt de acord cu Zeref aici. Ar fi nevoie de niste rankup-uri urgent, cat mai repede chiar. Indubitabil.

Welcome tuturor persoanelor intrate zilele astea in News Reporters sedere cat mai lunga. Sper sa ne intelegem!

Care este perioada maxima de inactivitate pe care o poate pune cineva cand face cecere de inactivitate?

Edited by Tuckson

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic