Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare colegi! Ce rau imi pare ca nu am fost la simulare...firar el de net X( Eh,asta e nu e un capat de lume,vor mai fi si altele :D Voi ce ati mai facut?

EDIT: Ooooo primul pe pagina! :>

Edited by Laoooooo

Gata mi-a ajuns pe ziua de azi ma odihnesc pentru maine ca am de mucit la greu la scoala=)) trebuie sa stau sa ma plictisesc.

Tareee rau ziua de azi :)>- Nopate buna

Am plecat si eu la culcare, imi pare rau ca n-am mai putut sta dupa simulare, la eventuri, dar am avut o problema si-a trebuit sa inchid. Chiar mi-as fi dorit sa particip si eu, for fun.

Ma duc la film acum, e unul destul de misto pe PROTV. Noapte buna, reporteri!

Ma pun si eu in pat, vreau sa ma odihnesc ptr ca maine de ziua mea sa fiu in cea mai mare forma :)

@AUDI_RS8 de cand te stiu pe tn ti-a placut sa iti faci semnaturi :)) si mereu ai semnaturi interesante

Noapte buna tuturor, eu maine nu cred ca voi intra ptr ca este ziua mea si presimt ca nu o sa am timp deloc :):-H

Am luat primul meu FW de cand sunt in News Reporter pe o greseala stupida facuta de mine....

Mai stau si eu putin si ma duc la TV ..

Daca ai fost neatent, ce sa-ti fac? Macar ti-ai recunoscut greseala, foarte frumos. Stii cum e aia? Greseala recunoscuta e pe jumatate iertata.

Ma pun si eu in pat, vreau sa ma odihnesc ptr ca maine de ziua mea sa fiu in cea mai mare forma :)

@AUDI_RS8 de cand te stiu pe tn ti-a placut sa iti faci semnaturi :)) si mereu ai semnaturi interesante

Noapte buna tuturor, eu maine nu cred ca voi intra ptr ca este ziua mea si presimt ca nu o sa am timp deloc :):-H

Te pui in pat ca maine sa te trezesti intr-o forma de zile mari pentru ca implinesti 19 ani. Deci, iti zic la multi ani si sa ai parte de toate bucuriile, multa sanatate si cel mai important, multa fericire.

Noapte buna baieti, pacat ca nu am intrat la simulare am fost informat ca la 9 e simularea... asta e...

Cine te-a informat prost? O anume persoana sau nu te-ai sinchisit tu sa citesti in topicul unde se anunta evenimentele? Sunt curios...

Edited by Unknown X

@Am o intrebare: Daca sunt singur pe server,si e :00,pot sa incep sa dau singur anunturile ?

Neata si tie, din cate stiu eu, da. Doar sa ai grija sa nu gresesti ceva :).

Neata!

Multumesc tuturor pentru urari!

Eu sun la sc, abea astept sa scap de aici sa sa incepa ziua =))

Noapte bună News Reporter, ţin să vă mulţumesc pentru prezenţa la simulare.

Pe mine ai uitat sa ma treci printre membrii prezenti :)

Edited by ValentinNn

Daca ai fost neatent, ce sa-ti fac? Macar ti-ai recunoscut greseala, foarte frumos. Stii cum e aia? Greseala recunoscuta e pe jumatate iertata.

Te pui in pat ca maine sa te trezesti intr-o forma de zile mari pentru ca implinesti 19 ani. Deci, iti zic la multi ani si sa ai parte de toate bucuriile, multa sanatate si cel mai important, multa fericire.

Cine te-a informat prost? O anume persoana sau nu te-ai sinchisit tu sa citesti in topicul unde se anunta evenimentele? Sunt curios...

Nu o sa se mai repete gereseala asta, pe viitor o sa fiu mai atent!

La multi ani Valentinnnn, sa fi fericit si sa ai parte de multe bucuri!

Buna ziua reporteri! Si astazi am stat la 3 ore la sc.. dintre care una a fost serbare.. la restul a plecat toata cls=))

Maine s-ar putea sa nu ma duc.. dar imi trebuie carnetu' dar vineri orice as face nu merg.

Back de la liceu.

pentru colegii mei reporteri ^^.

Apropo, Mr.Big, ce-ai facut acolo la peisaje, ai incurcat unele chestii. Fugi si editeaza :P.

Mananc si eu ceva si ne vedem in-game!

Edited by everzor

Salutare News Reporter!

La Multi Ani Valentinn!

Ne vedem in game mai tarziu, acum am ceva treaba....

Care e cea mai frumoasa? V1/ V2/ Nici una ? :D

q4rexhkzwknpu1svbcl.png

35q8qz8mf363mn65vu61.png

Edited by iulys30

Buna ziua reporteri !

In primul rand, iti urez la multi ani Valentin, sa ai parte de multa sanatate si fericire !

Intr-adevar, vacanta se apropie cu pasi repezi. Saptamana asta nu prea am facut nimic la scoala. Mai mult am stat cu capul pe banca, iar maine ne vom uita la un film ce l-am inceput astazi.

@Iulys: Imi plac ambele, dar parca mai mult V2, adica cea cu zapada de pe scris. Felicitari pentru efort !

Edited by k1ll3r1

Am iesit putin la o tigara, ne-auzim mai tarziu, reporteri. Spor la activitate pana atunci!

P.S.: Am adaptat semnatura pt sezon :D.

Ever lasa tigarile ca dupa o sa tusesti ca mine:))

Back din orash.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic