Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Changed my mind.

Asa, ca daca nu, te legam de stalp si te lasam acolo ! :))

Welcome celor noi si multa bafta! Sper sa va acomodati repede cu factiunea si cu ceilalti membrii!

Eu merg la somn....incerc sa ma trezesc mai devreme dimineata, incepe scoala...etc!

Noapte Buna! Ne auzim maine!

ce disperare i`am tras in seara asta la garbage si farm :))

pacat ca n`am pct de rob ...

noapte buna reporteri ! de fapt, buna dimineata :))

Changed my mind.

Stiu ca o sa iau warn up, dar...

Vreau sa te felicit pentru ca ti-ai schimbat parerea. Ai facut un mare bine factiunii. Chiar daca nu mai fac parte din News Reporter, intr-un fel ma bucur pentru membrii factiunii, cu toate ca pe majoritatea nu ii cunosc. Ma bucur pentru ca stiu ce lider esti si tu si ce poti face dintr-o factiune, chiar si cand niste nabi te incurca, si prin nabi ma refer la mine, Greet si astia care tot am intrat si am iesit. Stiu prin ce au trecut membrii, mai ales cei de rank mai mare si cei care sunt de ceva vreme aici. La fel am patit si eu si inca [virgula] cativa care inca mai sunt si acum in NR, atunci cand ai lasat liderul. Credeam ca o sa ia cineva pe care nu-l cunoastem, care n-are nicio treaba cu NR-ul si o sa dea wipe, dar a luat un nab lider, SpiderMan[Vennom]. Stiu de cate ori te-ai suparat pe mine, de cate ai vrut sa lasi liderul si ma simt oarecum vinovat, daca nu complet, o mica parte din vina o am. Ai mai vrut sa lasi o data liderul tot din cauza prostiilor mele, dar am trecut cu bine.

Vreau sa ramaneti uniti, asa cum va stie Ion si sa nu-l mai suparati pe Unk. Atat am avut de spus, va urez mult succes in continuare!

// Nu iei warn up, de data asta... :))

Edited by Unknown X

Neatza, News Reporter! Doar ce m-am trezit, am intrat putin in game, apoi cred ca ies la un fotbal...au trecut saptamani de cand nu am mai fost :))) si chiar ma simt naspa! Ne auzim in game pana plec! Bafta multa!

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic