Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare tuturor! Am cam lipsit din topic-ul acesta (si nu numai) dar l-am urmarit si trebuie sa spun ca sunteti super haiosi baieti :).

In Craiova e frig de ingheata flegma pana jos...tre sa invat la vreo 3 materii. Sper sa aveti o zi la fel de "frumoasa" ca a mea....

Salutare tuturor, acum am ajuns si eu acasa.

Din pacate si astazi avem parte de o vreme mohorata, prin urmare, daca tot n-am ce face ma duc sa-mi scriu tema pentru maine.

Nu, inca scriu de pe tableta.. :((

Stiu ca nu e prea bine ( si il voi sterge ), dar sa sti ca daca ma va suna vreun pusti de 11-12 ani, chiar si mai mari, eu voi face misto ;)

Neata, m-am trezit si eu de ceva vreme si ma duc sa mananc ceva apoi revin pentru a face postari ;)

Multa sanatate va doresc!

Nu trebuie sa faci misto de ei.. sunt doar niste copii.

Ce faceti ua? Eu nu aveam ce face si am zis mai trec pe aici, sper sa nu supar pe nimeni sau sa fiu in plus. In orice caz va salut si va urez multa bafta!!

Bine uaaaaaaaaaa. Vezi ca de azi daca ma mai superi, pun Paterno pe tine fraiere!

*Neata. O sa fiu acasa in cateva ore, azi ies mai devreme, iar faptul ca la mine nu s-a dat inca ora inapoi mai e un avantaj, deci astazi o sa ajung acasa pe la 20:30-21:00!

Salut baieti, ce faceeti? Eu nu sunt prea bine, am racit zdravan.. prevad inca o saptamana de stat acasa. :))

Nu stiti cand intra nabz0r? Nu il vad niciodata ON si nu pot sa imi fac pachetul..

Nu trebuie sa faci misto de ei.. sunt doar niste copii.

Bine uaaaaaaaaaa. Vezi ca de azi daca ma mai superi, pun Paterno pe tine fraiere!

Daca suna pentru glume, fac misto, chiar daca sunt mici ;)

Ce-i cu tine? Incepi cu amenintarile si cu jignirile? :)

Pe ce site te uiti la Dexter?

Pai, trag de pe Filelist. ;) .

Salut! Iar am ramas in urma cu episoadele din Dexter:( .

Ma duc sa ma uit la episodul de ieri.

Aveti grija de voi!

Ce faceti ua? Eu nu aveam ce face si am zis mai trec pe aici, sper sa nu supar pe nimeni sau sa fiu in plus. In orice caz va salut si va urez multa bafta!!

Ce cauti ma aici? Iar ai venit? Iesi afara! Vorba lui mdY, punem Paterno pe tine ;) .

NuT, The News Reporter Family. Tine minte asta.

Edited by F4G DanielBoyd

N'seara baietii !

Ce faceti? Cum o duceti?

Eu doar ce am venit de afara, am fost sa bag cateva bilete la pariuri. Poate imi surade si mie norocul saptamana asta. Sa-mi scot toate "investitiile" in casele de pariuri.

Merg sa fac un dus si intru in game.

Ne auzim in data.

Bafta multa !!

N'seara baietii !

Ce faceti? Cum o duceti?

Eu doar ce am venit de afara, am fost sa bag cateva bilete la pariuri. Poate imi surade si mie norocul saptamana asta. Sa-mi scot toate "investitiile" in casele de pariuri.

Ne auzim in data.

Bafta multa !!

Salutare tuturor. Bratu nu cred ca o sa iti surada norocul. De obicei nu bag la pariuri. Mai bine fumez banii decat sa ii dau la alti.

Bafta tuturor.

N'seara baietii !

Ce faceti? Cum o duceti?

Ne auzim in data.

Bafta multa !!

La ce case de pariuri bagi si in ce liga bagi de obicei?

Cam atat cu veatza de reporter de data asta....

Mi-a parut bine sa vad cum e in factiune cu un regulament schimbat aproape 80%. Mi-a parut bine sa cunosc noi oameni. Mi-a parut bine c-am intrat aici. Sper ca n-am deranjat pe nimeni cu nimic, si daca am facut-o, I'm sorry.

Aveti grija de voi si de factiune. Merita sa ramana sus.

Va pupa Iooooooooooooooooooooooooooon. $aL

Pitic te astept maine sa-mi iei live... si kuku.

:*

La ce case de pariuri bagi si in ce liga bagi de obicei?

Crede-ma, frecventez multe case de pariuri, in special PublicBet si Super Bet.

Imi aleg fel de fel de meciuri, mizez mai mult pe meciurile din Germania, Anglia si Italia pariez. Chiar daca in Italia se fac multe blaturi, in general favoritele castiga cu exceptia Milanului, care e intr-o continua scadere de forma. In Anglia daca te uiti putin peste clasament si peste forma echipei iti dai seama imediat ce pronostic ar fi mai convenabil, iar in Germania sunt meciuri in care nu se produc prea multe surprize, deci este cert ca favoritele vor castiga mereu.

Mi-a parut bine sa vad cum e in factiune cu un regulament schimbat aproape 80%. Mi-a parut bine sa cunosc noi oameni. Mi-a parut bine c-am intrat aici. Sper ca n-am deranjat pe nimeni cu nimic, si daca am facut-o, I'm sorry.

Ne pare rau ca ai plecat si nu cred ca treaba ta se termina aicea. Dar asta este decizia ta....Bafta in continuare....

Te asteptam inapoi.

Salut baieti, ce faceeti? Eu nu sunt prea bine, am racit zdravan.. prevad inca o saptamana de stat acasa. :))

Nu stiti cand intra nabz0r? Nu il vad niciodata ON si nu pot sa imi fac pachetul..

Intra seara de obicei.. dupa 18:00.

Vezi ca nu te-am vazut prin game zilele astea mai deloc.

Neataaaaa. Eu intru mai tarziu in joc.

Ce vreme naspa, ploua :(

Ia cucu. Nu ne intereseaza.

Daca suna pentru glume, fac misto, chiar daca sunt mici ;)

Ce-i cu tine? Incepi cu amenintarile si cu jignirile? :)

Haha, amenintari si jigniri? :))

NuTLine este ca si copilul meu, l-am crescut de la rank 1 pana la rank 5, din aceasta cauza il si las sa posteze aici. Cat despre Paterno Family, era o gluma intre noi.

Pa cuc :*

Crede-ma, frecventez multe case de pariuri, in special PublicBet si Super Bet.

Imi aleg fel de fel de meciuri, mizez mai mult pe meciurile din Germania, Anglia si Italia pariez. Chiar daca in Italia se fac multe blaturi, in general favoritele castiga cu exceptia Milanului, care e intr-o continua scadere de forma. In Anglia daca te uiti putin peste clasament si peste forma echipei iti dai seama imediat ce pronostic ar fi mai convenabil, iar in Germania sunt meciuri in care nu se produc prea multe surprize, deci este cert ca favoritele vor castiga mereu.

Cand jucam la pariuri acum 2-3 ani favoritele erau din Franta, Germania, Anglia si Italia (mai rar). Daca ai bani, joaca cum jucam eu: alege-ti 4 meciuri la sigur cu cote mai mari de 1.80, baga 50 de lei si baga la -1 (presupun ca stii ce inseamna). Cu metoda asta cel mai mult am luat vreo 5 milioane si de obicei, cand bagam 50 de lei, bagand la -1 imi scoteam macar banii inapoi (sau in jurul sumei: 40,50,60, 70 de lei, depinde).

Toata lumea sa citeasca asta: http://forum.b-zone.ro/topic/78866-news-reporter-anunuri-importante/page__st__20

Aceasta saptamana este una de acomodare, imediat dupa sedinta comuna cu Paterno family de duminica seara, sanctiunile si regulile intra in vigoare.

Aveti mare, mare grija cum va comportati si ce faceti.

Salutare reporterilor. Azi iar scoala si vin la 2...Duminica war cu Paterno dar cine se face arms dealer ca nu toti aveti materiale, eu am 140k... poate ne dau cei din Paterno. Oricum mai particip si eu la un war clasic, n-am mai fost la un war clasic de cand era Norby lider Tattaglia...

Buna dimineata, acuma m-am trezit si eu si nu prea am chef de liceu.. (:|.

Dar cine are chef de liceu? Ce bine e in pat la caldurica cand afara ploua....

Si azi dau un test la un modul si am de prezentat un proiect la geografie....

Cred ca stau acasa..

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic