Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Succes tuturor în concurs.

Am revenit şi eu de la antrenament acum vreo oră, doar ce am mâncat şi am făcut un duş. Ce faceţi? Văd că merge munca prin joc, mai ales interviurile şi anunţurile rp :) e de bine.

Pot să spun că este "seara surprizelor" astă seară în fotbal. Chelsea au pierdut cu 3-0...Dar e şi normal după ce au luat bătaie de la West Brom. Galatasaray i-au bătut pe cei de la Manchester United cu 1-0, surprize peste surprize.

Eu mă duc la culcare, că sunt destul de obosit şi mâine am antrenament şi vreau să ma odihnesc, noapte bună reporteri.

h1gh, eu am vorbit cu tine şi ti-am zis părerea mea despre ce ai făcut, după atâta muncă să îţi dau demisia, chestii de prost gust, oricum e alegerea ta, succes în continuare dacă ieşi.

Re all si noapte buna celor care s-au culcat.

Sunt extrem de ocupat zilele astea, casa noua - mult de lucru, cred ca intelegeti, dar vreau sa mentin ca ma voi stradui sa ajung la toate evenimentele obligatorii si raportul cred ca reusesc sa-l fac.

Hai ca intru-n ceva minute in SA:MP. In caz ca mai e cineva online, ne vedem :)

Edited by ChrisScott

Salutare, am revenit si eu de la liceu. Din fericire am avut o zi foarte usoara.

Ma pun sa mananc ma uit umpic la TV si intru in game mai imediat :*

Salutare reporteri, am ajuns si eu acasa.

Faction Event: Nu avem un castigator. Va multumim pentru participare, mult noroc data viitoare.

Rezultatul final al meciurilor:

Spartak 0 - 3 Barcelona

Galatasaray 1 - 0 Manchester United

Juventus 3 - 0 Chelsea

CFR Cluj 3 - 1 Braga

Frumos Faction Event, Hogan, pacat ca nu am castigat :)).

In rest ce mai faceti? Eu acuma am venit de la scoala, ma schimb si dupaia ne vedem in game .

Pofta buna, x3n.

Salut, am ajuns şi eu acasă acum câteva minute şi sunt ud din cap până în picioare, plouă afară in continuare de vreo 2-3 ore. Voi, ce faceţi?

Edited by Zww

eu ma pregatesc sa merg la spital sa imi puna ceva la cap ca am capu spart si maine vreau sa merg la scoala...

subiect de discutat:

Ce parere aveti despre jocul MMORPG Metin2 ... RO sau PRIVAT care vreti

Salutare, acuma am venit de la sala. Sunt fericit ca mi-am recuperat contul pe forum :X cu ajutorul lui Bobo.

Mananc si intru in game imediat.

Poftă mare.

Invatati sa postati in acest topic doar daca priveste factiunea sau daca postati o informatie utila vizavi de SA-MP, ca să nu fie nevoie să se pună emptY cu sancţiuni pe noi.

Salut!

Am facut rost de niste timp liber, yay!

Maine: Test la: Romana, mate, chimie, biologie si engleza. WTF?! :|

Ma mir ca nu ne da si la religie, sa fie 6 / 6. Daca ne da, vin acasa si ma spanzur cu icoana de gat.

Hm.. in fine, ma duc inapoi la invatat. Nu uitati, chiar daca am cerere de inactivitate, targurile inca se tin. Check ' Activitati si targuri'.

Multa bafta, vorbim zilele astea!

Edited by F4G DanielBoyd

Salut.... Eu am PC-ul stricat placa de baza e dusa :( Si aia de service nu aveau placi de baza... de cand am PC-ul stricat :((

*Bafta :X

Vei fii demis. Ti-am spus ca iti dau timp pana pe 20 sa iti rezolvi problemele.

eu ma pregatesc sa merg la spital sa imi puna ceva la cap ca am capu spart si maine vreau sa merg la scoala...

subiect de discutat:

Ce parere aveti despre jocul MMORPG Metin2 ... RO sau PRIVAT care vreti

Cum ti-ai spart ma capu'? Te-a enervat unu in SA:MP? :)))))))))

Cat despre Metin, nu am jucat niciodata. Mi se pare un joc idiot.

Buna seara!

Ce mai faceti?

Mi s-a facut dor de voi ... vad ca aveti si pariori pe aici. Dau 1.000.000$ celui care nimereste 3 scoruri exacte la urmatoarele 3 meciuri:

19:00 Anzhi - Udinese

19:00 Hannover - Twente

19:00 PSV - Dnipro

(Puteti zice scorul pana maine la 19:10)

Totusi daca nimeriti doar 2 ..nu va dau nimic :))

empty mai sunt 4 saptamani si aplic din nou :D ... cat am invatat luna asta nu am invatat intr-un an de liceu, sa nu mai zic ca ma bate si prietena la cap sa o ajut si pe ea.... 8-}

Bafta baieti (si fete daca sunt) ! Revin maine cu un post, succes!

NAME : BmwX5

19:00 Anzhi - Udinese = 0-2

19:00 Hannover - Twente = 0-1

19:00 PSV - Dnipro = 3-0

Sper sa ii iau milionul lui Alqaida. Eu abia ce am venit de la scoala. Bafta la toti.

Edited by Vlad09

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic