Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut! Acum am venit si eu de la scoala, intru in joc peste 5 minute.

emptY, sunt trecut absent la sedinta de ieri, dar am fost prezent.

Nu te am in poze. Ai venit pana in 20:45? Daca da, o sa ti-l scot.

*Na activitate in topic-ul asta :)). Bravo tuturor, bravo bmw.

Nu te am in poze. Ai venit pana in 20:45? Daca da, o sa ti-l scot.

*Na activitate in topic-ul asta :)). Bravo tuturor, bravo bmw.

Multumesc. Inca nu posteaza toata lumea.. Maine o sa le spun celor care au putine posturi sa posteze.

Abia ce am venit de la scoala... Gata cu tezele si la mine.

Pf..... ce ti-e si cu matematica asta...

Salut! Vin de la pregatire, maine am teza la mate, astazi am avut la romana.

Ce sa zic, in opinia mea, m-am descurcat. 8 - 9 - 10. Cine stie? :>

Maine, la mate, mda.... nu stiu la mate, vedem. Oricum, de 2 zile invat non-stop, simt ca-mi explodeaza capul, abea astept vineri, scap si eu, ma duc la cinema. Am ajuns la limita, m-am culcat la 3 si m-am sculat la 5 sa incep iarasi cu invatatul. Dupa, scoala 6 ore + pauza de 1/2 ore in care am atipit. Dupa, pregatire, 3 ore. Si, in final, inapoi pe aeroport. :| TOTI DAU VINA PE SISTEMUL ROMANESC. DAU SI EU! DIN CAUZA SISTEMULUI ROMANESC!!!!

* Mi-e foame, azi am mancat o talpa... stiti voi, talpa aia, cu zahar, cacao si multe alte tampenii pe care le mananca elevii fara viata si fara pic de creativitate inainte de o teza / testare. Vorbim peste putin timp In-Game. Salut!

Bun, incepand de maine (28.11.2012) sau chiar din seara asta (27.11.2012) vreau sa incepeti sa organizati emisiuni, toate detaliile le gasiti in topicul "News Reporter - Emisiuni".

Cat despre concursuri, aveti toate detaliile aici:

Concursul de popularitate

Taxa 250.000$, iar premiile vor fi: in 2 playeri, 400.000$ premiul, 100.000$ la reporter. In 3, 500.000$ premiul, 250.000$ la reporter. In 4, 500.000$ premiul, 500.000$ la reporter, doar rank 5+. Va trebui sa va axati pe factiuni, rank-uri / functii detinute, etc, iar, la sfarsitul live-ului se va vota, veti opri live-ul dupa vot, le puteti numara din chatlog iar apoi reveniti cu rezultatele pe [/live].

Concursul de cultura generala

Concurs de cultura generala, va fi sustinut de catre membrii rank 3+, se vor pregati 10-15 intrebari de cultura generala, nu se va exagera in privinta dificultatii acestora. Taxa 250.000$ / intervievat, premiu 400.000$. Se va organiza de maxim 3 ori pe saptamana.

Edited by Krysty xD

Salutare reporter. M-am hotarat sa mai scriu si eu pe aici. Maine se pare ca voi avea inspectie la liceu. Ne asculta la M4 (modul naspa in traducere :))) si vom da un test la romana. Saptamana asta am un program tare interesant: Scoala, meddiatii, teste, teze si de invatat o gramada :|. Bine macar ca Vineri suntem liberi :X

Bun, incepand de maine (28.11.2012) sau chiar din seara asta (27.11.2012) vreau sa incepeti sa organizati emisiuni, toate detaliile le gasiti in topicul "News Reporter - Emisiuni".

Cat despre concursuri, aveti toate detaliile aici:

Concursul de popularitate

Taxa 250.000$, iar premiile vor fi: in 2 playeri, 400.000$ premiul, 100.000$ la reporter. In 3, 500.000$ premiul, 250.000$ la reporter. In 4, 500.000$ premiul, 500.000$ la reporter, doar rank 5+. Va trebui sa va axati pe factiuni, rank-uri / functii detinute, etc, iar, la sfarsitul live-ului se va vota, veti opri live-ul dupa vot, le puteti numara din chatlog iar apoi reveniti cu rezultatele pe [/live].

Concursul de cultura generala

Concurs de cultura generala, va fi sustinut de catre membrii rank 3+, se vor pregati 10-15 intrebari de cultura generala, nu se va exagera in privinta dificultatii acestora. Taxa 250.000$ / intervievat, premiu 400.000$. Se va organiza de maxim 3 ori pe saptamana.

Am luat la cunostinta.. Dar nu mai bine era desemnat un player? Sau un numar minim de emisiuni pe saptamana pentru fiecare membru?

Si eu dau maine teza la Matematica.

Teza la Istorie? X_X, eu am dat la Geografie teza in generala.

Nasoala teza la mate :|

La istorie mai merge, dar tot georgafia e mai usoara. Sa vezi cum e sa dai teza la economie :|

Si eu dau maine teza la Matematica.

Teza la Istorie? X_X, eu am dat la Geografie teza in generala.

Si eu tot la geografie am dat. Mi se pare mai usoara....

Nasoala teza la mate :|

La istorie mai merge, dar tot georgafia e mai usoara. Sa vezi cum e sa dai teza la economie :|

Azi am terminat cu tezele.. A fost ultima.. La mate.

Stiu cum e teza la economie... E document de la NASA. TE uiti ca curca in lemne....

Am luat la cunostinta.. Dar nu mai bine era desemnat un player? Sau un numar minim de emisiuni pe saptamana pentru fiecare membru?

Nu, la un moment dat va veti plictisi de aceeasi emisiune.

*Daca nu vad activitate in topic-ul de emisiuni, o incurcati toti cei de rank 3+.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic