Jump to content

Paramedics - Legende | Legends

Corneliu
 Share

Recommended Posts

Nume: shobbytza

Factiune: none

Mesajul meu: .. nu pot sa cred :)) sincer va spun.. am fost un sublider cam dur un pic .. stiu ca vedeam pe /f ( cand ei credeau ca sunt afk ) ca spuneau de mine ca sunt rea dar, ca intr-un fel este bine asa pt ca asa ma fac respectata. Poate ca am ajutat un pic factiunea sa se ridice pe timpul cand psihidelick era lider. Oricum va multumesc ca ati pus numele meu in lista >:D<<'> si chiar mi-e dor de F/P -ul nostru :( .. a si, cand dadeam teste iar eram rea :)) si nu iertam pe nimeni, de ce? Pentru ca vroiam sa fie o factiune cu oameni care stiu sa aibe colegi, care stiu sa vorbeasca civilizat si care stiu ce inseamna o prietenie si dincolo de sa:mp.. si mi-a reusit! am avut membri buni, carora le multumesc pt ca au stiut sa ma respecte ( pt ca na.. sunt fata :D ).

Va pup >:D<<'> si sabatori fericite, sau ce a mai ramas din ele!

Nume: shobbytza

Shobbytza era boassa in F/P pe atunci :) imi aduc aminte cand v-ati casatori, si s-a furat mireasa.Eu alergam cu ambulanta sa te gasesc si =SOLDIER=(pe atunci GANG$TA) te plimba cu elicopterul :)... sau cand andrei era fugar, si noi ii aduceam masini noi sa poata fugi mai bine. :) ar fi frumos sa ne regasim iar toti, intr-o factiune, de preferat tot F/P... pentru cine nu stia, inainte era o foarte mare bataie pe ambulante, pentru ca erau doar 3, apoi psihidelick a insistat sa de adauge altele.

Va multumesc celor care m-au invatat sa joc SA:MP(cred ca toti ati invatat sa jucati in F/P) si lui Corneliu ca a refacut acest topic, unde am avut ocazia sa ne regasim toti, si sa purtam o conversatie indirecta dar foarte placuta! F/P ramane mama mea :)

Edited by TuningMaster93

Nume: Rusu

Factiune: None

Mesaj: Vreau sa ii felicit pe toti de pe aceasta lista pentru ca au facut o treaba excelenta atunci cand erau toti :X.Felicitari si lui Corneliu pentru ca a adus aceasta factiune pe picioare si se tine de ea sa o faca cat mai buna . Felicitari si Mult succes in Viata!

Nume: fxskorpion

Factiune: Fire & Medic Department

Mesajul tau: N-am avut ocazia sa-i cunosc dar din moment ce vad ca sunt enumerati aici ,imi dau seama ca erau foarte respectati si ca faceau o treaba foarte buna.Le urez multa bafta in cotinuare!.

Edited by fxskorpion

• Nume: Bambuchea
  • Factiune: Fire & Medic Departament
  • Mesajul tau: Felicitari baieti , meritati sa fiti pe aceasta lista. Prin munca voastra ati ajuns aici si meritati tot respectul nostru.

Edited by Bambuchea

Nume: Andrei_G

Factiune: Fireman&Medic Departament

Mesajul tau: Vreau sa felicit jucatori aflati pe lista pentru tot ce au facut pentru factiune si pentru eforturile depuse pentru a ridica factiunea. Doresc sa va zic ca m-am simt onorat ca am putut discuta cu unii dintre ei si chiar sa fiu in acelasi timp cu ei in factiune.

• Nume: MiXtap3
  • Factiune: Fire&Medic Departament
  • Mesajul tau: Tin sa le urez, Felicitari pentru ca este foarte greu sa ajungi sus, dar si mai greu sa ramai acolo!
  • Corneliu a facut o treaba buna cu aceasta factiune!

• Nume: RoxoR
  • Factiune: Tow Truck Company
  • Mesajul tau: Felicitari tuturor care au ajuns pe aceasta lista. Ati ajuns aici pentru ca ati ajutat factiunea, si datorita voua si lui Corneliu a ajuns atat de activa.

• Nume:LoLLiPoP
  • Factiune: Paterno Family
  • Mesajul tau: Imi aduc aminte cand ia dat Alin lider lui Daniel_Matthews si ii spunea 'nu prea avem parte de lider la medici, toti il lasa foarte repede, sper ca tu sa nu ma dezamagesti ca ceilalti!', eu n-am cuvinte la cat de bine se prezinta acest departament in ultimul timp, pentru mine cel mai bun lider care a fost aici vreodata este Cornel (nu ca ceilalti nu ar fi facut treaba, dar din punctul meu de vedere, lider mai bun si mai potrivit pentru aceasta factiune nu a fost altul). Tine-o tot asa sumo boy, factiunea asta te iubeste :*

Nume : RamoS

Factiune : Civil.

Mesajul tau : Felicitari tuturor celor care se afla pentru aceasta lista pentru munca depusa si tot efortul de a aduce aceasta factiune unde este acum acolo SUS.

Nume : AnDreynh0

Mesajul tau : Ma bucur nespus de mult sa ma aflu pe lista legendelor acestei prestigioase factiuni,si tin sa ii felicit si pe ceilalti membrii aflati pe aceasta lista ! Mult respect si stima lor !

Nume : maxtreme2008 aka boss .

Factiune : Police Departament

Mesajul tau : Felicitari celor care se afla pe aceasta lista, sper ca pe viitor, sa ajung si eu un medic foarte bun, sa ajung pe aceasta lista a legendelor, cei care au facut ceva pentru factiunea aceasta minunata: ALLEN, SnizeL aka Snitii, andreynh0, Sebby, Everzor, de cand joc pe rpg, acestia mi s-au parut cei mai buni medici pana acum, urmeaza sa fiu eu urmatorul :)).

Nume: SpaZz.

Factiune: News Reporter.

Mesajul tau: Felicitari celor ce se afla pe aceasta lista. Meritati cu totii sa fiti pe lista de legende a Fire & Medic Department.

P.S: Allen, eram si eu pe acolo, sper sa ma introduci la loc :D

Edited by SpaZz

Nume : EuGen90

Mesajul tau : Felicitari celor ce se afla pe aceasta lista, meritati din plin ! F & M este factiunea unde am invatat sa joc, si sunt sigur ca nu's singurul cu aceasta parere. Aici am avut onoarea sa joc alaturi persoane cu care m-am inteles excelent, si cu care am legat prietenii ce tin si pana acum. F & M Department ramane factiunea mea de suflet 4 ever.

Edited by I Cosmin I

Nume: Falaus

Factiune: Tattaglia Family

Mesajul tau: Felicitari celor ce se afla pe aceasta lista. Meritati cu totii sa fiti pe lista de legende a Fire & Medic Department.

• Madalin changed the title to Paramedics - Legende | Legends
  • Preot Claudius unlocked this topic