Jump to content

Portofoliu Daniela

Daniela
 Share

Recommended Posts

Îmi place foarte mult această semnătură, dacă ai putea să îmi dai un tutorial ar fi minunat, deoarece îmi doresc de foarte mult timp să învăţ să alternez smudge tool cu texturi în acest fel.

Ah, nu am folosit deloc smudge in lucrare. Nu as putea sa fac un tutorial dupa ea pentru ca am folosit o groaza de texturi si nu as putea sa explic cum si de ce le-am pus intr-un mod sau altul :)).

La unele avatare , sau mai bine zis la marea majoritate font-urile alese nus prea bine integrate in imagine, dar in schimb cu semnaturile , smudge si etc m-ai dat gata. Awesome.

Cel putin a 4-a lucrare de pe prima pagina e awesome2x, totusi mi se pare ca am mai vazut-o undeva, e facuta dupa tutorial? Anyway, care imi plac cel mai mult e aia a 4 si

lZMy9.png

Continuie sa lucrezi ca faci o treaba excelenta, eu unul m-am lasat pe tanjeala taree:) nu am mai deschis photoshopul de saptamani ( lenes ).

La unele avatare , sau mai bine zis la marea majoritate font-urile alese nus prea bine integrate in imagine, dar in schimb cu semnaturile , smudge si etc m-ai dat gata. Awesome.

Cel putin a 4-a lucrare de pe prima pagina e awesome2x, totusi mi se pare ca am mai vazut-o undeva, e facuta dupa tutorial? Anyway, care imi plac cel mai mult e aia a 4 si

lZMy9.png

Continuie sa lucrezi ca faci o treaba excelenta, eu unul m-am lasat pe tanjeala taree:) nu am mai deschis photoshopul de saptamani ( lenes ).

Nu urmez tutoriale.

Daca tot postezi creatii de la sectiunea cereri posteaza de pe comunitatea noastra, nu de pe alte comunitati de gamimg. Daca tot doresti sa postezi de pe alte comunitati, incearca sa eviti reclama.

Multumesc de aprecieri.

smth new

u1q6Mrv.png

Îmi place enorm de mult smudge-ul aplicat şi culorile. Renderul este integrat şi poziţionat foarte bine faţă de background. Îmi plac foarte mult acele pete care se văd pe smudge (nu ştiu dacă este vorba despre o textură sau displace, dar arată minunat) şi efectul aplicat pentru întreaga imagine, arată foarte bine.

1. Eu nu cred ca tu faci creatiile astea

2. Efectele strica la unele creatii

:|

3. Pana acuma numai ce e la pag. 2 imi place restu

:-S

4.In continuare sa lucrezi frumos si curat

Bafta Daniela

P.S:Nu lua asta ca pe o critica ci ca pe un sfat de la un prieten bun

;)

Edited by Vinox

1. Eu nu cred ca tu faci creatiile astea

2. Efectele strica la unele creatii

:|

3. Pana acuma numai ce e la pag. 2 imi place restu

:-S

4.In continuare sa lucrezi frumos si curat

Bafta Daniela

P.S:Nu lua asta ca pe o critica ci ca pe un sfat de la un prieten bun

;)

1. Cine te-a mintit in halul asta?

2. Atata timp cat nu imi zici ce anume = 0.

3. Asta este.

4. Multumesc.

P.S.: te cunosc?

Unelele-s geniale, altele au greseli nasoale, 'mi place per total, exerseaza.

Am id-u' tau, nu? facem un collab?

danielle.daria

add in caz ca nu ma ai, eu habar nu am cine mai esti -scuza-mi memoria proasta-, dar da, daca vrei facem un collab :)).

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.