Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

News Reporters - Cereri pachete de anunţuri / Bundle of announcements requests [Service: ON]

BoDoSeLLL
 Share

Recommended Posts

@, de pachetul tău de tip 2 ONLINE se va ocupa reporterul Litza.Alex.

Anunţ: Gangul El Loco Cartel recruteaza membri activi si seriosi cu minim rank 3 anterior! Detalii pe site-ul RPG.

@@TepaN, de pachetul tău de tip 4 on/off se va ocupa reporterul Sobranie.

Anunţ: Astazi, CNN Las Venturas te asteapta sa-ti publici anuntul dorit cu doar $1! Let's play together!

Anunţurile nu pot fi modificate fără acordul meu. Dacă observaţi greşeli, vă rog să-mi trimiteţi un mesaj privat.

Reporterii sunt obligaţi să dea anunţul sub forma postată de mine mai sus şi să respecte tipul de pachet distribuit de mine.

Reporteri, nu uitaţi că trebuie să faceţi poză la fiecare anunţ dat şi să le postaţi la final ca mai apoi să poată fi verificate.

-- Nick: el.marelealcatar
-- Level: 51
-- RPG stats bar (cea mică): El.MareleAlcatar.png
-- Facţiunea din care faci parte: News Reporters
-- Pachetul dorit (tip 1, 2, 3 sau 4): 4
-- Numărul de telefon (dacă este cazul): 322-6222
-- Anunţul: Ofer spre inchiriere Infernus cu hidden. Pentru detalii, [/sms 332-6222] sau check Services, forum.
-- Doreşti ca anunţurile să fie date doar când eşti online?: Da
-- Am citit şi luat la cunoştintă regulile prezentate în primul post al topicului: Da.
-- Alte precizări: De precizar partea cu forumul. Multumesc. [de preferat sa mi-l dau eu]

-- Nick:Mike.Riveera

-- Level:22+

-- RPG stats bar (cea mică): Mike.Riveera.png

-- Facţiunea din care faci parte: Paramedics

-- Numărul de telefon (dacă este cazul): -

-- Anunţul: Vand casa in Las venturas cu id-ul 178 !

-- Doreşti ca anunţurile să fie date doar când eşti online?:Nu

-- Am citit şi luat la cunoştintă regulile prezentate în primul post al topicului:Da

-- Alte precizări:Multumesc anticipat

Retrag.Am gasit cumparator.

Edited by MikeRiveera Legend

- Nick: Kenon.

-- Level: 44.

-- RPG stats bar (cea mică): Kenon..png

-- Pachetul dorit (tip 1, 2, 3 sau 4): 4.

-- Anunţul dorit: Cumpar business productiv buget 3.000.000$

-- Doreşti ca anunţurile să fie date doar când eşti online?: Da.

-- Ai citit şi luat la cunoştintă regulile prezentate în primul post al topicului?: Da

-- Eşti de acord ca tipul pachetului şi anunţul să fie modificate, dacă este cazul?: Da

-- Alte precizări: Multumesc.

-- Nick: TepaN13

-- Level: 73

-- RPG stats bar (cea mică): Tepan13.png

-- Anunţul dorit: Astazi, CNN Las Venturas te asteapta sa-ti publici anuntul cu doar 1$. Let's Play Together!

-- Doreşti ca anunţurile să fie date doar când eşti online?: Nu

-- Ai citit şi luat la cunoştintă regulile prezentate în primul post al topicului?: Da

-- Eşti de acord ca tipul pachetului şi anunţul să fie modificate, dacă este cazul?: Da

-- Alte precizări: Special as vrea ca de pachetul meu sa se ocupe tot Sobranie.

@, ai retras.

@, de pachetul tău de tip 4 ONLINE se va ocupa reporterul GoDLiKe.RK[N0B].

Anunţ: Kenon. cumpara business productiv, acesta are un buget de $3.000.000. Detalii la numarul 982-8982.

@@TepaN, de pachetul tău de tip 4 on/off se va ocupa reporterul Sobranie.

Nu mai ai dreptul la alte cereri timp de o săptămână, mulţumim pentru înţelegere şi pentru utilizarea acestui serviciu.

Anunţ: Astazi, CNN Las Venturas te asteapta sa-ti publici anuntul dorit cu doar $1! Let's play together!

Anunţurile nu pot fi modificate fără acordul meu. Dacă observaţi greşeli, vă rog să-mi trimiteţi un mesaj privat.

Reporterii sunt obligaţi să dea anunţul sub forma postată de mine mai sus şi să respecte tipul de pachet distribuit de mine.

Reporteri, nu uitaţi că trebuie să faceţi poză la fiecare anunţ dat şi să le postaţi la final ca mai apoi să poată fi verificate.

-- Nume: [uS]OldNab

-- Level: 42

-- RPG Bar sau poza cu [/stats]: OldNab.png

-- Facţiunea din care faci parte: Mayor

-- Pachetul dorit (numărul): 4

-- Anunţul: Esti liderul unei factiuni sau al unui clan oficial? Inscrie-ti membrii la B-Olympics pe forum, sectiunea Mayor!

-- Doresc ca anunturile să fie date când sunt online sau offline: Indiferent

-- Am citit şi luat la cunoştintă regulile prezentate în primul post al topicului: Da.

-- Alte precizări: -

-- Anunţul: Ai nivel 5+ si te consideri talentat? Inscrie-te la B-Zone Are Talent pe forumul nostru, la sectiunea Mayor!

-- Anunţul: Primaria cauta sponsori oficiali! Vrei sa fii pe Lista de onoare? Atunci verifica forumul, sectiunea Mayor!

Edited by South OldNab

-- Nick: [uS]OldNab

-- RPG stats bar (cea mică): OldNab.png

-- Anunţul dorit: Esti liderul unei factiuni sau al unui clan oficial? Inscrie-ti membrii la B-Olympics pe forum, sectiunea Mayor!

-- Doreşti ca anunţurile să fie date doar când eşti online?: Nu.

-- Ai citit şi luat la cunoştintă regulile prezentate în primul post al topicului?: Da.

-- Eşti de acord ca tipul pachetului şi anunţul să fie modificate, dacă este cazul?: Da.

-- Nick: [uS]OldNab

-- RPG stats bar (cea mică): OldNab.png

-- Anunţul dorit: Ai nivel 5+ si te consideri talentat? Inscrie-te la B-Zone Are Talent pe forumul nostru, la sectiunea Mayor!

-- Ai citit şi luat la cunoştintă regulile prezentate în primul post al topicului?: Da.

-- Eşti de acord ca tipul pachetului şi anunţul să fie modificate, dacă este cazul?: Da.

@, de primul pachet tip 4 on/off se va ocupa reporterul BiTbo[Y][XBB].

Anunţ: Esti lider de factiune sau de clan oficial? Inscrie-ti membrii la B-Olympics! Detalii pe forum, sectiunea "Mayor".

De al doilea pachet de tip 4 on/off se va ocupa Lord_Kush[TFP].

Anunţ: Ai nivel 5+ si te consideri talentat? Inscrie-te la "B-Zone are talent"! Detalii pe forum, sectiunea "Mayor".

Edited by Xin
Anunţ: Esti lider de factiune sau de clan oficial? Inscrie-ti membrii la B-Olympics! Detalii pe forum, sectiunea "Mayor".

-- Nick: [GF]Kenan

-- Level: 58

-- RPG stats bar (cea mică): Kenan.png

-- Anunţul dorit: ZIP-ul de langa Bank LS te asteapta sa incerci noile skinuri si accesorii la moda, [/findbiz 104]

Edited by Tovarasu Kenan

-- Nick:

-- Level:Mr.Alexutz13

-- RPG stats bar (cea mică):Mr.Alexutz13.png

-- Pachetul dorit (tip 1, 2, 3 sau 4):1.

-- Anunţul dorit:Mr.Alexutz13 cumpara Sultan sau Bullet si detine bugetul de 1.500.000$, [/sms 888-0765].

-- Doreşti ca anunţurile să fie date doar când eşti online?:Da, doar online.

-- Ai citit şi luat la cunoştintă regulile prezentate în primul post al topicului?:Da.

-- Eşti de acord ca tipul pachetului şi anunţul să fie modificate, dacă este cazul?:Desigur.

-- Alte precizări:Vreau ca ala micu AlexStyle20 sa se ocupe de pachet daca se poate, multumesc.

-- Nick: [uSa]Dragos07

-- Level: 49

-- RPG stats bar (cea mică): Signature.

-- Anunţul dorit: Clanul Ultras South Academy recruteaza! Lvl. 30+, 1 an vechime pe server si rank3 anterior. Taxa este de 1e/lunar. Aplicatiile se fac pe webiste!

-- Doreşti ca anunţurile să fie date doar când eşti online?: Nu conteaza.

-- Alte precizări: Sa nu vad anunturi date pe la 2-3 dimineata. Intervalul as vrea sa fie: 10:00-23:00. Multumesc!

Edited by South Dragos07

-- Nick: [uSa]xNdeR
-- RPG stats bar (cea mică):
xnder.png
-- Pachetul dorit (tip 1, 2, 3 sau 4): 4.
-- Anunţul dorit: Ultras South Academy recruteaza noi jucatori! Aplicatiile se fac pe site-ul RPG!
-- Doreşti ca anunţurile să fie date doar când eşti online?:Nu.
-- Ai citit şi luat la cunoştintă regulile prezentate în primul post al topicului?:Da.
-- Eşti de acord ca tipul pachetului şi anunţul să fie modificate, dacă este cazul?:Da.
-- Alte precizări: Sa nu vad anunturi date pe la 2-3 dimineata. Intervalul as vrea sa fie: 10:00-23:00. Multumesc!

@, de pachetul tău de tip 4 on/off se va ocupa reporterul str_razvan.

Anunţ: ZIP-ul cu ID 104 situat langa banca din orasul Los Santos te asteapta sa-ti asortezi hainele cu noua moda de accesorii!

@, de pachetul tău de tip 1 ONLINE se va ocupa AlexStyle20.

Anunţ: Mr.Alexutz13 cumpara Sultan sau Bullet. Acesta detine un buget de $1.500.000, [/sms 888-0765].

@, cerere respinsă. Dacă tu-ţi schimbi semnătura, eu rămân fară bara RPG. Te rog să o pui şi în cerere, data viitoare.

@, de pachetul tău de tip 4 on/off se va ocupa reporterul BiTbo[Y][XBB].

Anunţurile se dau în intervalul 09:00 - 02:00, nu se poate în cel precizat de tine.

Anunţ: Clanul oficial "Ultras South Academy" recruteaza noi jucatori! Aplicatiile se fac pe site-ul RPG.

-- Nick: cowS

-- Level: 73

-- RPG stats bar (little one): cows.png

-- Desired bundle (type 1, 2, 3 or 4): 4

-- Desired announcement: Even if you're not part of [nWo] (official clan), all Foreigners are welcome to talk at the 'Public Discussions' at the [nWo] sub-forum.

-- Do you want the announcements to be given when you are online?: I don't care.

-- Did you read and acknowledge the rules above?: Yes.

-- Do you agree that the bundle type and the announcement will be changed if it's needed?: Yes.

-- Other specifications: I want it done by ronaN, thanks. He knows I requested it.

@, the news is too long. I tried to change it, but any time is too long.

Send me a PM with the message in max 120 characters if you want me to accept it. (+6 characters = [/news ])

Nick: [uS]zeEk.

Level: 138+

RPG stats bar (cea mică): zeEk..png

Pachetul dorit (tip 1, 2, 3 sau 4): 4.

Anunţul dorit: "Eşti începător? Fundaţia Ultras South te susţine. Verifică subforumul Ultras South!

Doreşti ca anunţurile să fie date doar când eşti online?: Indiferent.

Ai citit şi luat la cunoştintă regulile prezentate în primul post al topicului?: Bineinteles.

Eşti de acord ca tipul pachetului şi anunţul să fie modificate, dacă este cazul?: Da, categoric.

Alte precizări: Multumesc.

Nick: [uS]zeEk.

Level: 138+

RPG stats bar (cea mică): zeEk..png

Pachetul dorit (tip 1, 2, 3 sau 4): 4.

Anunţul dorit: "Cunosti bine harta si masinile? Eventul "SoothSayer" te premiaza. Detalii pe forum, sectiunea "events"!"

Doreşti ca anunţurile să fie date doar când eşti online?: Indiferent.

Ai citit şi luat la cunoştintă regulile prezentate în primul post al topicului?: Bineinteles.

Eşti de acord ca tipul pachetului şi anunţul să fie modificate, dacă este cazul?: Da, categoric.

Alte precizări: Multumesc, sper sa am parte de un reporter activ.

Edited by South zeEk

@@South zeEk, de primul anunţ tip 4 on/off se va ocupa reporterul Lord_Kush.

Dacă tot vezi că modific anunţul, te-aş ruga să-l copiezi pe acela, nu să postezi un anunţ "greşit" de fiecare dată, nu mă ajută. Mersi!

Anunţ: Esti incepator? Fundatia Ultras South te sustine! Verifica subforumul Ultras South.

De al doilea anunţ, tot tip 4 on/off se va ocupa [The][black][Mamba].

Anunţ: Cunosti bine harta si masinile? Eventul "SoothSayer" te premiaza! Detalii pe forum, sectiunea "events".

-- Nume: COKE.

-- Level: 58

-- RPG Bar sau poza cu [/stats]: CoKe..png

-- Facţiunea din care faci parte: Green Street Bloods

-- Anunţul: Green Street Bloods recruteaza membri activi si seriosi cu minim rank 3 intr-o factiune anterioara si level 10+. Detalii pe RPG.

Edited by Cokee

-- Nick:Madutzu99[ADM]

-- Level:64

-- RPG stats bar (cea mică):Madutzu99.png

-- Pachetul dorit (tip 1, 2, 3 sau 4):1

-- Anunţul dorit:Celebra vila cu id 30 din Bayside a fost scoasa la vanzare o gasiti pe forum sau /sms 923-2930

-- Doreşti ca anunţurile să fie date doar când eşti online?:DA.

-- Ai citit şi luat la cunoştintă regulile prezentate în primul post al topicului?:Desigur.

-- Eşti de acord ca tipul pachetului şi anunţul să fie modificate, dacă este cazul?:Daca aveti o idee mai buna de ce nu..

-- Alte precizări:Doresc sa ma sune reporterul..

-- Nume: Exxu[CN]

-- Level: 15

-- RPG Bar sau poza cu [/stats]: Exxu.png

-- Facţiunea din care faci parte: El Loco Cartel

-- Anunţul: Gangul El Loco Cartel recruteaza membri activi si seriosi cu minim rank 3 intr-o factiune anterioara si level 10+. Detalii pe RPG.

Edited by Exxu CN

@, cererea ta nu corespunde cu modelul de cerere.

@@Madutzu99 ADM, de pachetul tău tip 1 ONLINE se va ocupa Yozo.

Anunţ: Vila cu ID 30 din zona Bayside, San Fierro, a fost scoasa la vanzare! Detalii pe forum sau la numarul 923-2930.

@, cererea ta nu respectă modelul de postare.

-- Nick: Creedo

-- Level: 37

-- RPG stats bar (cea mică):Creedo.png

-- Pachetul dorit (tip 1, 2, 3 sau 4): 1

-- Anunţul dorit: Tuning SF te asteapta cu vopsea, nos, spoilere si jenti de buna calitate aduse din Germania. vino la [/findbiz 97] Alege intelept!

-- Doreşti ca anunţurile să fie date doar când eşti online?:nu

-- Ai citit şi luat la cunoştintă regulile prezentate în primul post al topicului?: da

-- Eşti de acord ca tipul pachetului şi anunţul să fie modificate, dacă este cazul?: doar daca este o formulare mai buna dar ideea sa ramana aceeasi!

-- Alte precizări: nu

• E l e g a n t changed the title to News Reporters - Cereri pachete de anunţuri / Bundle of announcements requests [Service: ON]
  • TLG Valentinos changed the title to News Reporters - Cereri pachete de anunţuri / Bundle of announcements requests [Service: ON]
  • TLG Valentinos locked this topic
  • TLG Valentinos unlocked this topic