Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Cum consideraţi acest job? / What do you think about this job?

Share

Hoţ de buzunare / Pickpocketer  

697 members have voted

1. 1. Doriţi acest job în joc? / Do you want to see this job in the game?

Recommended Posts

Originala ideea, dar totusi, pe cat ca suntem o tara destul de ciudata si in top la furt, mai promovam asta si in joc? Macar de aici sa invete cate ceva pozitiv.

Imi zic si eu parerea, dar ar putea totusi si prin alte cai... sa fie original si sa ia bani frumosi, gen sa pui o frizerie (chiar daca exista in single player) aici ar fi bine venit si cu cat are mai multi clienti isi face reclama sa ia gold sau nu (ramane la alegerea voastra), sau ati putea alege altceva gen sa lucreze la birouri, chestii ce le fac si in realitate, avocatii sa aiba intradevar o functie si in joc, nu doar accept, asa gasesti si un judecator. Idei mai am si mai sunt si sunt sigura ca mai sunt persoane care au idei stralucite. Nu spun ca asta nu e, dar totusi furt? Zic si eu. :)

Pace!

Este o idee originală și în acelaști timp, benefică. Dacă se va implementa acest job, jucătorii vor mai scăpa de monotonie. Plus că dacă se primește wanted, membrii departamentelor vor fi mai solicitați.

O idee bună , dar am câteva propuneri.

1.Cand victima este aproape de un PD/ Fbi / NG , hoțul sa nu aiba dreptul de a o jefui.

2. Wanted 2 cu drept pentru hotii care jefuiesc un civil si wanted 3 fara drept daca victima este in PD / Fbi / Ng sau sa nu poata fura de la acestia.

3. O victima sa poata fi furata doar 1 , maxim 2 ori / ora. Daca ma fura 10 x 1 ora =5-10k...dau faliment.

4.Adaugarea unui obiect , gen Spray lacrimogen in 24/7-uri prin care victima sa poata riposta si sa nu fie furata. Atunci cand hoțul se apuca de "ciordit" , victima sa aiba la dispozitie 3 sec. sa foloseasca spray-ul daca are asa ceva. Spray-ul sa fie valabil doar 1 zi , dupa care trebuie sa cumperi altul. Eu doar v-am dat o idee , voi o puteti gandi mai amanuntit si sa o implementati.

5. Victimele sa aiba lvl 15+ pentru a putea fi jefuite.

P.S. : +1, daca sunteti de acord cu propunerile mele.

Edited by LORD sNekS

Meh. Pentru cei ce zic "idee noua" si "ceva unic", nu-i deloc asa. E o idee buna, in oarecare masura. Cineva fara cont premium si cu skill 1 la un anumit job face aproximativ 400$ / ora, presupunand prin absurd ca victima este asaltata doar de hoti cu skill 5 acesta va ramane fara banii facuti in 50 de minute. Nu spuneti de banca, un trucker nu face opriri sa depoziteze banii.

@, va fi cu drept de predare.

In cazul acesta propun ca la skill 1 si 2 sa se primeasca W1, la 3 si 4 W2, iar la 5 W3.

La skill 5 primesti 1k, nu poti sa iei tot W1.

Propun si ca la skill5 sa nu se poata da mereu call 112. De ce? Acel player are "skill" si nu ar trebui sa fie prins mereu cand incearca sa ciordeasca.

Este o idee desavarsita. Aceast job va sporii activitatea playerilor si le v-a oferii un nou stimulent de joc, chiar imi place cum suna. Pe langa toate acestea, departamentele vor avea o sarcina noua, si aceea find cea de a face fata numarului mare de hoti. Dar, as avea si o mica completare, sa ne putem apara de hoti, astfel incat, daca un hot ne v-a fura, sa ne putem "razbuna" omorandu-l, tot odata, primind un bonus cuprins intre 10$-50$ pentru pedepsirea hotului, iar acesta, sa ajunga la inchisoare. Spre exemplu, "Agripina(623) ti-a furat, 35$, recupereaza-ti banii !" si te duci, o omori, ea intra la inchisoare pentru furt iar tu iti recuperezi banii. Ceva mai Role Play...Ar fi genial daca s-ar putea adauga si prilejul pentru persoanele care au acest job sa poata purta skin-uri speciale, spre exemplu:

Pentru baieti:

Skill 1 Skill 2 & 3 Skill 4 Skill 5

Skin_79.pngSkin_78.pngSkin_134.pngSkin_168.png

Pentru fete:

All skill

Skin_131.png

Edited by Tovarasa BeeTee

Merge, dar ar fi mai bine sa va concentrati pe clanuri momentan, parerea mea..faza cu /spray necesita mai multa atentie in momentul de fata, pentru ca astfel o sa fie mai active clanurile..dar totusi, sa scapam de tiristi, ar merge inca un job:)

As fi de-acord doar daca s-ar adauga si o metoda sa dai "counter" la pickpocket.

De exemplu ca sa furi de la cineva trebuie sa fi pe langa el vreo 5 secunde, iar in alea 5 secunde victima sa poata folosi o comanda pentru a opri furtul.

E cam aiurea sa ti se fure direct de sub nas, mai ales cand poti sa vezi asta.

În cazul în care acest job va intra oficial pe lista noastră de sugestii acceptate, el nu va lua locul propunerilor ce au în acest moment prioritate. Acest sondaj are doar rolul de a ne ajuta să înţelegem opinia jucătorilor cu privire la acest job, şi nu de a ne lua gândul de la sistemele ce sunt deja în dezvoltare sau care urmează a fi implementate.

Sa nu putem fi jefuiti cand suntem pe sleep. las contu afk si vine unu si ma lasa fara bani

În cazul în care acest job va intra oficial pe lista noastră de sugestii acceptate, el nu va lua locul propunerilor ce au în acest moment prioritate. Acest sondaj are doar rolul de a ne ajuta să înţelegem opinia jucătorilor cu privire la acest job, şi nu de a ne lua gândul de la sistemele ce sunt deja în dezvoltare sau care urmează a fi implementate.

Este foarte bine ca ai spus asta, multi s-au gandit ca gata, lasati clanurile si numai lucrati la sistemul de spray, cu anti cheat-ul lafel, cu propunerile alea magnifice care asteapta laf.... Asa e bibe, faceti-le pe ale ca sunt importante, pot trai playerii fara job-ul asta, dar cu DM-ul dintre ganguri NU si lafel si la waruri. Asteptam cu nerabdare sa scapam de codati, stim ca intr-o buna zi o sa-l faceti si o sa ne fie bine :))

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.