Jump to content

Interviu #38 - RzR.MariuS - RPG HA Leader

Skipper
 Share

Recommended Posts

e9vl13s.png

Skipper: Salut. Îţi multumesc pentru că mi-ai acceptat invitaţia, Marius! În primul rând, ne poţi spune câte ceva despre tine? (Nume, oraş, vârsta, etc.)?

RzR.MariuS: Salut, Skipper, mulţumesc de invitaţie. Numele meu este Similea Marius, am 22 de ani şi sunt din Bucureşti.

Skipper: Cum se desfăşoară o zi din viaţa ta?

RzR.MariuS: Exceptând zilele în care sunt la muncă, o zi din viaţa mea se desfaşoară probabil în acelaşi mod ca şi al celorlalţi tineri. Timpul liber mi-l petrec alături de prieteni, fie în oraş la un film sau la o terasă, fie doar prin plimbări şi depănând amintiri. Bineînţeles, un grătar este oricând binevenit.
Skipper: Ai un job? dacă da, care este acela?
RzR.MariuS: Da, am un job, acela de Ospatăr în cadrul restaurantului Il Palazzo de la Palatul Mogoşoaia.

Skipper: Cum au fost primele zile alături de comunitatea B-Zone?

RzR.MariuS: Primele zile pe această comunitate nu au fost deloc uşoare, având în vedere că nu ştiam prea multe despre joc. Dar, lăsând la o parte asta, primele lucruri învăţate şi primii prieteni virtuali nu au întârziat să apară, pentru că încetul cu încetul dedicam tot mai mult timp liber jocului.
Skipper: Ce părere ai despre Bobo, fondatorul comunităţii B-Zone?
RzR.MariuS: Pot spune că am o părere bună despre Bobo, deoarece datorită lui jucăm şi astăzi pe aceste servere. Mai mult, datorită lui avem atâtea amintiri şi am cunoscut atât de multe persoane care din simpli playeri virtuali ne-au devenit prieteni buni sau chiar mai mult de atât.

Skipper: Care este părerea ta ce priveşte partea tehnică legată de forum care este făcută de către DaniSteptu?

RzR.MariuS: Părerea mea în ceea ce priveşte munca lui Dani este una bună. Consider că lucrurile sunt aşezate exact aşa cum ar trebui, nu am nimic de reproşat. Oricum, vechimea şi experienţa pe care le are în spate sunt rezultatul a ceea ce se găseşte astăzi pe acest forum.
Skipper: În prezent eşti la cârma agenţiei de asasini, ce ne poţi spune despre această muncă de lider pe care o ai de făcut?
RzR.MariuS: Având o vechime considerabilă ca şi Lider, deja nu îmi mai privesc atribuţiile ca pe o muncă ce trebuie facută, ci mai degrabă ca pe nişte lucruri obişnuite făcute din plăcere. Asta nu înseamnă că nu am destule lucruri de făcut, doar că am mai multă siguranţă şi simt o oarecare relaxare faţă de primele zile la conducere.
Skipper: Te-ai gândit vreodată să renunţi la funcţia de lider?
RzR.MariuS: Sincer să fiu, nu m-am gândit la asta. Este o funcţie pe care mi-am dorit-o foarte mult şi mi-am propus că nu o să renunţ la ea, până în momentul în care imi va fi scoasă de către conducere.
Skipper: Cum a fost perioada petrecută pe serverul RPG2 în calitate de Admin?
RzR.MariuS: Mi-am dorit să deţin funcţia de Admin pe RPG 2, însă am renunţat la scurt timp deoarece acolo nu mă simţeam la fel ca pe RPG 1. Am preferat să mă întorc pe server-ul principal sau mai bine spus, să renunţ complet la RPG 2, asta pentru că o funcţie aici m-ar fi bucurat mai tare decât o functie pe server-ul RPG 2. Am preferat să-mi continui "cariera" în Agenţie, decât pe cea de Admin acolo.
Skipper: Urmează câteva întrebări din partea publicului, eşti de acord?
RzR.MariuS: Da, sunt de acord.
Skipper: Care au fost jucătorii care te-au sprijinit cel mai mult după preluarea Agenției, dar nu numai?
RzR.MariuS: După preluarea Agenţiei dar nu numai, una dintre persoanele care m-au sprijinit cel mai mult a fost Vincenzo, cel pe care l-am ales şi ca prim Sublider. Pe lângă acesta, m-am bucurat şi de ajutorul altora şi aici ma refer cei care erau deja in Hitmen şi cei din clanul condus de mine şi Vincenzo. Nu voi da exemple, nu este cazul.
Skipper: Care sunt criteriile după care promovezi membrii?
RzR.MariuS: Criteriile nu sunt exagerate, sunt aceleaşi ca în orice altă facţiune serioasă, însă aici se pune foarte mare accent pe seriozitate, activitate, comportament şi nu în ultimul rând pe vechime.
Skipper: Cum ți se pare noul update făcut Agenției?
RzR.MariuS: Noul update mi se pare foarte util, de mult era cazul să se implementeze aceste lucruri.
Skipper: Dacă într-o zi ai renunța, pe cine te bazezi să preia titlul de "Director"?
RzR.MariuS: Consider că fiecare membru care a ajuns la rank 5 îşi merită şansa de a ajunge la conducerea Agenţiei. Nu vă pot da un nume exact, deoarece nu este doar o singură persoană care merită această funcţie, ci mai multe.
Skipper: Care sunt Agenții care te-au impresionat cel mai mult până în momentul de față?
RzR.MariuS: Voi da doar câteva exemple, am mai multe nume în cap, dar îi voi menţiona doar pe cei care încă fac parte din facţiune. Vincenzo, Suzeta, Zer01, Draco, Senz0r, Exit, Adytzu, Rebootsrl, John_Oanca, Bigzila, Radu, Maxtreme2008.
Skipper: Poți face o listă cu cei mai selecți Agenți de până acum?
RzR.MariuS: Voi incerca, sper să îmi pot aduce aminte cele mai importante nume. Shurubel, Gabb04, Alin_Maest, Bill_Bonano, Woozie, Radu, sRn, Florin_Hbk, Vincenzo, Allen, Bigzila, Senz0r. Pe acestia îi am în minte acum.
Skipper: Cum erau vremurile de atunci şi cum sunt acum, în prezent?
RzR.MariuS: Faţă de acum, atunci toată lumea juca de placere, playerii nu erau atât de duşmănoşi cum sunt astăzi, toţi se ajutau între ei şi astfel toată lumea era mulţumită. Fiecare îşi vedea de treaba lui, nu căuta să facă rău altuia. Pentru a deţine o funcţie nu trebuia să îndeplineşti atâtea cerinţe ca acum, ci doar să fi activ şi să ai o vechime destul de mare în spate. De menţionat faptul că cei dornici să deţină funcţia de Lider la o anumită facţiune îşi exprimau dorinţa pe [/report], în urma unui anunţ făcut pe [/o] de către membrii staff-ului. Altă diferenţă, war-urile se desfăşurau într-un mod total diferit, fără a avea ceva de câştigat ci doar pentru distracţie. De aici reiese şi faptul că playerii nu aveau motive să trişeze, să folosească hack-uri. Pe atunci, ban-urile acordate pentru coduri erau permanente, playerii ştiau "de frică" deoarece nu exista metoda cumpărării unban-ului.
Skipper: Observ că deţii funcţia de Helper, te vezi peste o perioadă în funcţia de Admin?
RzR.MariuS: Da, de ce nu, orice player îşi doreşte această funcţie. În momentul de faţă încerc să-mi măresc activitatea şi să "muncesc" cât mai mult pentru a demonstra staff-ului că sunt pregătit.
Skipper: Dacă ai fi nevoit să alegi între agenţia de asasini şi funcţia de Admin, ce ai alege?
RzR.MariuS: După o anumită perioadă, oricine îşi doreşte o avansare. Acesta este şi cazul meu, doar că nu aş renunţa complet la Agenţie, ci aş rămâne aici ca rank 5, pentru a ajuta în continuare.
Skipper: Cum ţi se pare colaborarea dintre Mastertrap21 şi KillerFish, legată de partea scripting-ului? Fac o treabă mai bună împreună cei doi?
RzR.MariuS: Mi se pare o colaborare bună, rezultatele muncii lor se văd în toate update-urile de până acum. Împreună formează o echipa ideală, conform standardelor la care a ajuns comunitatea până în momentul de faţă.
Skipper: Crezi că este bună alegerea celor 3 Supervisori? (RPG 1 Vinnie, RPG 2 Marik, RPG 3 Kobo)
RzR.MariuS: Da, consider că este o alegere bună deoarece fiecare din ei are o vechime considerabilă pe serverul pe care activează.
Skipper: Cum vezi serverele RPG peste 2 ani?
RzR.MariuS: După părerea mea, în următorii 2 ani vom mai avea înca unul-două servere în cadrul comunităţii.
Gamemod-ul actual va suferi nişte modificări majore, cel mai probabil în bine, iar numărul playerilor va continua să crească.
Skipper: Cum ţi se par noile update-uri pe care le aduc Mastertrap21 şi KillerFish?
RzR.MariuS: Noile update-uri mi se par folositoare, fiecare în parte ne aduce ceva nou care ajută la evoluţia server-ului.
Skipper: Te-ai gândit vreodată să renunţi la comunitatea B-Zone?
RzR.MariuS: Nu m-am gândit să renunt, daca o voi face va însemna să renunţ de tot la acest joc.
Skipper: Pe vremea când te-ai apucat tu de serverul RPG1 să joci şi până în momentul de faţă, mai sunt playeri care joacă de atunci şi până în prezent?
RzR.MariuS: Da, mai sunt câtiva playeri care joacă şi în momentul de faţă. Pot da exemplu pe: Vincenzo, Ace.Vercetty, Birdi, Qazdawn, Radu. Ceva mai târziu şi: Rey, Vinnie, Karan, BlackThief, Snizel.
Skipper: Pentru final, ce ai să le transmiţi tuturor jucătorilor ai comunităţii B-Zone?
RzR.MariuS: În primul rând, să nu uite să facă diferenţa între joc şi realitate. În al doilea rând, să joace cât mai mult pentru distracţie, să îşi facă cât mai mulţi prieteni, să îi trateze pe ceilalţi la fel cum şi-ar dori şi ei să fie trataţi. Şi nu în ultimul rând, mult succes tuturor în îndeplinirea obiectivelor virtuale.
Skipper: Mulţumesc şi eu pentru timpul acordat acestui interviu, îţi urez mult succes în continuare!
RzR.MariuS: Mulţumesc din nou pentru invitaţie, mi-a făcut placere. Îţi urez şi eu mult succes în continuare, faci o treabă bună. Let's play together!
Acesta a fost interviul meu alături de RzR.MariuS. Aştept păreri din partea voastră!

In logo e o femeie, e RzR? xD. Frumos interviu ca deobicei, Skipper tot asa! Cat despre Razarica, un om de nota 10, felicitari, sa te ti de lider cat mai mult!

Mi-a făcut plăcere să citesc acest interviu. Ești o persoană minunată, Marius, te ții de cuvânt când faci ceva și nu te-ai schimbat în niciun moment de când ai primit funcția de lider, respectiv helper. Îți urez mult succes în continuare, să ai grijă de tine și de Loriiiiii și să conduci prudent bestia pe care o ai :)

Să auzim de bine!

Foarte frumos interviul, mi-a placut. Cum ziceam si intr-un interviu trecut, rar astfel de persoane. Te pricepi sa le alegi, Skipper. Felicitari amandurora!

Frumos interviu, ai ales o persoană foarte bună pentru a realiza acest interviu. Mă mir cum de poate să aibă timp și de funcția de lider și de cea de helper, mai ales că are și un job în viața reală. Îl felicit pentru ce a ajuns și să o țină tot așa, iar tu, Skipper, să ne încânți cu și mai multe interviuri.

A fost o plăcere să citesc acest interviu, felicitări pentru munca depusă.

Îl știu pe RzR.Marius de când a avut funcția de admin pe serverul RPG2, o persoană de nota 10+, nu a avut niciodată gesturi cum au alte persoane ce dețin și ele câteva funcții, ceea ce m-a făcut să îl respect și să îl apreciez foarte mult. Ține-o tot așa, tot mai puțini oameni ca tine !

Edited by ALex RPG2

Vă mulţumesc pentru feedback, acesta a fost interviul alături de liderul Hitmen Agency, RzR.MariuS!

Urmează interviul alături de membrul staff-ului RPG1, DooKid! Click
Aştept întrebările voastre legat de interviul alături de DooKid printr-un PM.

Întrebarea mea este:

*Vor fi adăugate în interviu doar întrebările care voi considera că sunt bine structurate.

• BIS aka OldNab changed the title to Interviu #38 - RzR.MariuS - RPG HA Leader
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.