Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

#3 Sondaj DM & Posthunters

Kelton
 Share

Deathmatch / Posthunters  

438 members have voted

1. 1. Pentru care variantă optați cu privire la Deathmatch? / Which option do you prefer regarding Deathmatch?

• Varianta 1 / Option 1
      44
    • Varianta 2 / Option 2
      79
    • Varianta 3 / Option 3
      279
    • Varianta 4 / Option 4
      36
  2. 2. Pentru care variantă optați cu privire la Posthunteri? / Which option do you prefer regarding Posthunters?

• Varianta 1 / Option 1
      73
    • Varianta 2 / Option 2
      233
    • Varianta 3 / Option 3
      132

Recommended Posts

Prin acest sondaj dorim să aflăm părerile voastre despre două aspecte destul de importante: jucătorii care fac DM fără rost și jucătorii care fac reclamații fără rost. Dorim să știm dacă vreți să schimbăm anumite aspecte legate de aceste două lucruri, așadar le voi lua pe rând și vă voi explica la ce ne-am gândit.

Deathmatch

Fiecare dintre voi are propria părere despre Deathmatch, mai exact când ar trebui să fie permis și când nu. Momentan se permite DM-ul între jucători oriunde pe hartă, mai puțin în Safe Zone și la diverse evenimente importante, atâta timp cât nu e excesiv. Acest lucru are aspecte pozitive cât și negative în funcție de persoană. Unii jucători, celor cărora le place să facă DM fără niciun motiv pe alți jucători, beneficiază de aspectele pozitive. Cei cărora nu le place să se trezească cu mașina că le explodează ori că vine noobul și îi omoară beneficiază de aspectele negative.

Noi vă punem la dispoziție următoarele variante pentru Deathmatch:

Varianta 1:
Regulamentul legat de Deathmatch rămâne așa cum este.

Varianta 2:
Renunțăm de tot la sancțiuni acordate de admini jucătorilor care fac Deathmatch și lăsăm poliția, respectiv liderii, să se ocupe de jucătorii și membrii facțiunilor care fac Deathmatch.

Prin această variantă dăm liber la DM.

Varianta 3:
Interzicerea Deathmatchului fără rost și sancționarea acestuia cu suspend (în funcție de level) de la prima abatere dacă persoana care face Deathmatch este raportată. Va fi permis în continuare Deathmatchul asupra polițiștilor, jucătorilor aflați pe blacklist, în cadrul duelelor amicale și așa mai departe. În schimb nu se va mai permite să trageți aiurea în jucători care nu v-au făcut nimic, ci doar să vă apărați.

Prin această variantă scăpăm de DM-ul inutil.

Varianta 4:
Alte sancțiuni.

În cazul în care Varianta 4 este cea mai votată, vom deschide un topic în care propuneți voi ce sancțiuni doriți. Cele mai populare propuneri vor fi apoi supuse la vot atâta timp cât sunt de acord jucătorii cât și stafful cu ele.

Posthunterii

Cred că majoritatea suntem familiarizați cu acel tip de jucător care face reclamații doar pentru a vedea dacă nu cumva cel care l-a sancționat și-a pierdut dovada cu toate că știe că a fost sancționat corect. Acest exemplu de jucător este din punctul nostru de vedere o pierdere de timp atât pentru persoana căreia îi face reclamația cât și pentru cel care răspunde la reclamație. Considerăm că e timpul să maturizăm puțin jucătorii și să scăpăm de reclamațiile inutile. Așadar vă punem la dispoziție următoarele variante:

Varianta 1:
Nu modificăm nimic și lăsăm posthunterii să-și continue damblaua cu reclamațiile non-sens și să le răspundem la ele cu toate că știu și ei că le-au făcut fără rost.

Varianta 2:
Această variantă se aplică doar reclamațiilor adresate membrilor facțiunilor. Vom introduce un sistem de sancționare automată a jucătorilor care fac reclamații inutile membrilor facțiunilor.

Cum funcționează acest sistem?
În cazul în care eu fac reclamație unui membru de facțiune și liderul se hotărăște să nu-l sancționeze nu se va întâmpla nimic. Asta este și acum.
În cazul în care eu multiple reclamații (spre exemplu de la 3 în sus) într-un anumit interval de timp (spre exemplu 48 de ore) și liderul se hotărăște ca dintre alea 3 reclamații pe care le-am făcut să nu sancționeze nici una atunci înseamnă că eu am făcut reclamații aiurea și voi fi sancționat automat pentru asta.
În cazul în care fac o reclamația azi, una peste două zile și liderul nu sancționează membrul reclamat cu nimic, nici eu nu voi fi sancționat.

Pe scurt acest sistem nu va influența cu absolut nimic persoanele care își văd de treaba lor și fac reclamații atunci când știu că au dreptate. Acest sistem îi va împiedica însă pe cei care fac o grămadă de reclamații fără rost cu toate că știu că nu au dreptate. Astfel că se vor gândi de două ori înainte să facă o reclamație deoarece prin acest sistem dorim să scăpăm de aceste reclamații fără rost.

Sancțiunile automate nu vor fi ceva foarte sever, doar suficient cât să oprească posthunterii.

Varianta 3:
Această variantă se aplică tuturor reclamațiilor de pe website, indiferent că sunt adresate membrilor facțiunilor, jucătorilor normali sau staffului. Funcționează cum am explicat mai sus, doar că se aplică tuturor reclamațiilor.

Notă: Dacă varianta 2 este câștigătoare și funcționează excelent am putea introduce varianta 3 pe viitor.

Așteptăm părerile voastre cu privire la aceste două aspecte.

English

With this poll we wish to find out your opinion about two important aspects: players that do DM without reason and players that make pointless complaints. We wish to find out if you want us to change certain aspects about these two things, thus I will take them one by one and explain to you what we have in mind.

Deathmatch

Each of you have their own opinion about Deathmath, mainly when it should be allowed and when not. For the moment you are allowed to do DM anywhere on the map, excluding Safe Zones and at different important events, as long as it is not excessive. This has both positive and negative aspects depending on the person. Some players, those who like to do DM on others without a reason, benefit from the positive aspects. Those who don't like their cars exploding or the noob next door coming and killing them benefit from the negative aspects.

We give you the following options regarding DM:

Option 1:
The Deathmatch rules stay the same they are now.

Option 2:
We completely give up punishments from admins to players that do Deathmatch and we let the police, respectively the leaders, take care of players and faction members that do DM.

With this option we allow pointless DM.

Option 3:
We forbid pointless Deatmatch and punish it with suspend (depending on the player's level) from the first offence if the person doing the DM is reported. Deathmatch against cops, blacklisted players, friendly duels and so on will still be allowed. But you will no longer be allowed to shoot without a reason after players that did nothing to you, only to defend yourselves.

With this option we get rid of pointless DM.

Option 4:
Other punishments.

If Option 4 is the most voted, we will open a topic where you can suggest what punishments you wish to see. The most popular suggestions will then be subjected to a vote as long as both players and staff agree with them.

Posthunters

I think we are all familiar with that type of player that makes complaints only to see if the person that punished him actually has the proofs even though he knows that the punishment was given correctly. This player is in our opinion a waste of time both for the reported person and the person answering the complaint. We consider that it is time to mature our players a bit and get rid of pointless complaints. Thus we give you the following options:

Option 1:
We modify nothing and let posthunters do their stuff with pointless complaints and we keep answering them even though they already know they made them without a reason.

Option 2:
This option applies only to reports against faction members. We will introduce an automatic punishment system for players that make pointless complaints against faction members.

How does this system work?
If I make a complaint to a faction member and the leader decides not to punish him then nothing will happen. This already exists now.
If I make multiple complaints (lets say 3 or more) in a certain time interval (48 hours for example) and the leader decides for all 3 of my complaints not to punish his members then it means that I have made pointless complaints and I will get automatically punished.
If I make a complaint today, one after two more days and the leader decides not to punish those members nothing will happen to me.

Basically this system does not influence one bit the players that mind their business and only make complaints when they are right. This system will however stop the players making a bunch of pointless complaints even though they know they are not right. Thus they will think twice before making a complaint because with this system we get rid of pointless complaints.

Option 3:
This option applies to all website complaints, no matter if they are for faction members, civilians or staff. It works how I have described above, but it applies to all complaints.

Note: In case option 2 is winner and it works excellent we might still implement option 3 in the future.

We await your feedback about these two aspects.

3 si 2

Ca și polițist nu vreau să stau cu bandicam on 24/7 ca să îi urmăresc pe cei care fac DM pe noi si să mă chinui să îi fugăresc să le iau licența și armele.

În legătură cu post hunterii...meh, merită să fie sancționați dar totodată i-aș lăsa să își facă damblaua cum vor ei.

Legat de DM, am ales varianta 3. Totusi consider ca ar fi bine ca DM-ul in exces pe politisti sa fie interzis (atacarea repetata intr-un intreval de x minute, asta in cazul in care jucatorul nu are deloc wanted).

Legat de posthunting, am ales varianta 2.

EDIT: @@Kelton, ar trebui adaugat si un Suspend Log pe RPG pentru lideri.

Edited by GF Infernal

Am ales varianta nr. 3 cu privire la deathmatch pentru ca mi se pare cea mai logica, facand dm cu cine iti permite, nu unor oameni care n-au nicio legatura cu tine. Cat despre posthunteri, am ales varianta 2 dar nu stiu daca ar conta asa mult. Le furam singura activitate de pe server in felul asta :))

Legat de DM, cel mai bine ar fi ca civilii ce trag in membrii unor factiuni sa primeasca automat freeze si disarm sau chiar silent kick (ca in safezone gen), nu are nimeni nevoie de ei sau sa isi bata capul sa le faca posturi cand scriptul ar putea sa ii opreasca automat. Ca membru al unei factiuni pasnice sau gang ar trebui sa nu se mai sanctioneze cu FW DM-ul aiurea pe civili asa cum se sanctioneaza acum, ci ca intre civili la DM excesiv (3+ kill-uri ==> FW), deoarece cateodata mai pierdem dovada ca am fost atacati si suntem sanctionati aiurea. DM-ul intre mafii trebuie sa revina la normal. Pai de ce sa iei FW pt. DM excesiv pe alti mafioti? Mai frumos era cand puteai face cat DM voiai in limita bunului simt pe alti mafioti, deoarece totusi am intrat in mafie ca sa facem DM, nu ca sa strigam "G la ambulanta!" pe la CNN-uri, no? Pai ori suntem mafeoti ori nu mai suntem?

Legat de post-hunteri, varianta 2 este OK. Sunt multi copii care nu au altceva mai bun decat sa ii pandeasca pe altii ca sa le faca post (salut allenminyo), totusi ar trebui sanctionati si daca fac un nr. x de reclamatii intr-un interval de timp si cel reclamat/cei reclamati sunt sanctionati.

Edited by PiscoTzeL aka pHeNOMz0r

3/1-Nu inteleg de ce sa sanctionezi ca X ii face post lui Y. Poate ca omul ala vrea sa vada dovada pentru care a fost sanctionat, nu face post aiurea.

Gresesti - platesti.

Si 3 post-uri daca ai, aia este.. Reclamatiile le faci pentru ca tu sa vezi pe ce motiv ai fost sanctionat sau sa vezi daca YX a procedat corect sau nu, o faci pentru a te convinge ca ala a facut bine treaba aia sau nu a facut.

Cum sa stii daca ai sau nu dreptate decat printr-o reclamatie la care raspunde liderul, respectiv adminul ??

In fine, treaba cu sistemul anti post-hunters nu prea este importanta, cum s-a spus si in primul post.

Edited by rTn MaDoXxX

3 şi 3.

Deja e enervant când un copil nu e acceptat într-o facţiune şi începe să îi vâneze membrii.

<Acest mesaj este pentru cei care considera DM-ul inutil>

Sa stie toata lumea ca toti care au votat varianta 3 sunt no-lifers. Asta e un joc si de aceea ai arme , ca sa FACI LUCRURI CARE NU LE POTI FACE IN VIATA REALA , adica sa omori persoane , etc. ASTA A FOST INTENTIA CELOR DE LA ROCKSTAR CAND AU CREAT JOCUL ASTA , nu ca sa il transformati voi in viata voastra personala, nu e vina mea ca parintilor vostrii nu le pasa de voi. Si eu am avut probleme cu DM-isti si am fost DM-ist , dar este una din cele mai placute lucruri pe care le faci in San Andreas.

O sa va intrebati voi dupa de ce scade numarul de playeri pe server daca o tineti cu Varianta 3 , DM o sa fie si daca il interziceti. Cam exagerati cu regulamentul asta , d-aia va intrecut si b#$@ed in TOP. Pentru ca acolo se permit mai multe lucruri playerilor decat pe serverul asta.

Spun :pro: Variantei 2.

3 si 3.

Cred ca nu doar mie mi s-a luat sa fiu bubuit de cate un netot, cand sunt dupa un suspect sau, chiar intr-o afacere.

Niciodata n-am inteles placerea DM-ului, acu' ma exprim clar si sincer, m-am saturat de foarte mult timp de acei imputiti care fac DM aiurea, mai ales pe autostrada.

Legat de post-hunteri, o adunatura de prosti care judeca fiecare greseala. Nervi facuti aiurea, mai ales daca esti reporter si te chinui sa faci un raport frumos, greseala e omeneasca.

De celelalte sondaje nu prea mi-a pasat, dar cred ca de acesta este nevoie sa se tina cu adevarat cont.

@Lerrys, daca vrei ca locul in care joci sa fie cat mai placut, nu inseamna ca esti "no-lifer".

Edited by Coko

<Acest mesaj este pentru cei care considera DM-ul inutil>

Sa stie toata lumea ca toti care au votat varianta 3 sunt no-lifers. Asta e un joc si de aceea ai arme , ca sa FACI LUCRURI CARE NU LE POTI FACE IN VIATA REALA , adica sa omori persoane , etc. ASTA A FOST INTENTIA CELOR DE LA ROCKSTAR CAND AU CREAT JOCUL ASTA , nu ca sa il transformati voi in viata voastra personala, nu e vina mea ca parintilor vostrii nu le pasa de voi. Si eu am avut probleme cu DM-isti si am fost DM-ist , dar este una din cele mai placute lucruri pe care le faci in San Andreas.

O sa va intrebati voi dupa de ce scade numarul de playeri pe server daca o tineti cu Varianta 3 , DM o sa fie si daca il interziceti. Cam exagerati cu regulamentul asta , d-aia va intrecut si b#$@ed in TOP. Pentru ca acolo se permit mai multe lucruri playerilor decat pe serverul asta.

Spun :pro: Variantei 2.

Du-te în mafii dacă vrei dm :)

Consider ca este un joc si ca trebuie sa ne distram, prin urmare am ales sa votez a doua varianta. Pro DM, si eu mai am unele momente cand fac dm aiurea pe oricine. Trag o data si mi vad de ale mele. Ce va tot plângeți de acest DM? NU SR POATE TRAGE IN TRUCKER IN SAFE ZONE IN ARMS DEALERI, CE VRETI SA FACETI cu acea licență?

Lasati voi astea cu non dm isti. Faceti pe copiii buni, bv, chiar daca si voi mai trageti ;). Astia din factiuni, ati rupe si voi dm ul dar va e frica de fw ca nu ati mai lua rank up.

cat despre poshunteri, a doua varianta.

@Lerrys, daca vrei ca locul in care joci sa fie cat mai placut, nu inseamna ca esti "no-lifer".

A face jocul in asa fel incat sa "imite" viata reala , asta inseamna sa interzici foarte multe lucruri pe care le poti face cu adevarat in GTA: San Andreas. Si daca consideri ca DM-ul este deranjant si ca ti-ar placea sa ai un comportament cat de cat asemanator ca cel din realitate inseamna ca nu ai o viata sociala , nu iesi din cei 4 pereti ai tai sau daca iesi este din cauza obligatiilor , scoala de exemplu. Stati 5 ore pe sa:mp si nu mai ai treaba cu realitatea.

+ Nu va ajunge deja ca v-a facut Safezone-uri ? De ce nu puneti Safezone pe toata mapa? Este adevarat ca eu am propus prima data acum ceva timp cand a aparut sectiunea de sugestii , aceste Safezone-uri , care Kelton imi spusese ca nu sunt posibil de facut. Dar uite ca s-au putut. Daca va bateti capul cu chestii inutile gen DM , mai bine @Kelton ocupate cu echipa ta de lucruri mai importante , gen mai multe minigame-uri (H'n'S, Biliard , Baschet <Da e posibil sa creezi un plugin prin care poti juca aceste 2 lucruri> ) , nu de chestii care stii ca nu ai "puterea" sa le opresti. O sa vedeti ca nu rezolvati nimic. Eu nu zic, de mine , eu nu mai joc de ceva timp pe server, pentru ca nu mai update-uri pe care eu le consider inutile, face-ti. Astept sa vad ce o sa adaugeti in timp.

Edited by Lerrys

Am ales 2 la DM pentru ca si eu fac DM ocazional cand sunt civil si neh :D

iar pentru posthunter 1.

Ca civil totusi ce ai putea face doar nu poti sa stai aiurea cu orele sa dai work sau mai stiu eu ce.. te plictisesti faci dm :)) tinand cont ca ai dreptul sa te aperi.. tragi si tu in el ce e asa greu?

votand astfel de reguli (3) viata politistilor va deveni un calvar.. toti vor face DM pe ei saracii..

@@LS WhixY, Spre deosebire de un civil normal, politistii au arme cu care se pot apara. Eu n-am treaba daca se face dm pe mine ca membru NG pentru ca am cum sa ma apar . Civilii nu au cum. De asta DM-ul este cu dus si intors. Eu nu vad normal sa faci DM complet aiurea pe un biet civil care sta sa dea work la arms . Si da, ai dreptul sa te aperi dar cu ce ?Fiind civil mergi sa arunci banii pe deagle din gunshop ori de cate ori vine un DM lover peste tine? Si daca s-ar da liber la DM as fi de acord doar daca e si asta folosit cu cap. Dar na, gasim un taximetrist care duce client, hai sa-l bubuim, ca e amuzant.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.