Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Warurile de Toamna / Autumn Wars

Kelton
 Share

Autumn War Interval  

734 members have voted

1. 1. Schimbam intervalul de waruri încă de pe 1 Septembrie? / Do we change the wars interval from the 1st of September?

Recommended Posts

Da!

Cei ce învață la pranz vor putea juca la war, dar si cei ce învață dimineața! In acest caz toti jucatorii pot fi prezenti la war = mai multa activitate, mai multa distractie.

Încât dacă se lasă ora așa, doar o jumătate din ei vor fi on.

Părerea mea.

Ar trebui dat un vot pe toate serverele la care sa poata participa doar membrii gangurilor, sunt aici si civili si pasnici si departamente care n-au o treaba cu aceasta modificare si voteaza din necunostiinta de cauza si nepasare pentru ca nu sunt implicati direct. Eu imi sustin in continuare votul: NU!

@@CR3ATIVe, faptul ca la signature are un Stats Bar in care e civil, nu inseamna ca nu e in gang.
Cei care n-au nici o treaba cu aceasta schimbare, crede-ma ca nu se implica in "dezbaterile" de aici.

Da, sunt de acord sa inceapa de pe 1 dar nu pentru straini(ma pis pe ei) ci pentru ca imi e sila sa joc la war in intervalul 13-15:00.

Ah dah, pentru revoltatii de mai sus, am un cont secundar care este in mafie :)

Edited by SilenCe

Consider ca schimbarea warurilor la 20-22 este foarte benefica tuturor playerilor de la 1 septembrie, avand in vedere ca nu ne mai trezim dimineata cu gandul la waruri.

Un prim argument negativ, ar putea fi lipsa playrilor care ies pe afara seara, din punctul meu de vedere aceasta problema este minoră, eu ies dupa ora 10, deci cel putin pentru mine este ceva banal, dar eu sunt doar 1 dintr-o multime de oameni.

Îmi place că aici comentează și votează și aia care nu au nicio legătură cu gangurile, aici ma refer la membrii pasnicelor, departamentelor și civilii. Din alea 340 de "da-uri" mai bine de jumate sunt ale celor mentionati mai devreme.

Dacă nu ati murit toată vara sa veniți la waruri de la 13 la 15, consider ca nu muriti încă 10 zile, pana pe 12 septembrie.

#PikaSanky

Este foarte okey, dupa ora 20:00 deoarce sunt care au facultate si ajung destul de tarziu acasa. Mai rapid de ora 20:00 sa nu fie sau cum doriti voi, poate nu toti au ore pana la ore de genul 19:00 sau 20:00. Cand am fost lidera Avispa Rifa am avut membrii cu astfel de program. Sa va ganditi si la ei.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.