Jump to content

Limbi Oficiale / Official Languages

Kelton
 Share

Recommended Posts

Sfat. 1. Nu as interzice pe /r , /f .deoarece daca aia se inteleg care e problema?? Nu pot vorbi maghiara cu unu daca ma am? Dude wtf? Dada, am /re, dar /r  sau /f e mai la indemana decat /sms 4838373

2. As sanctiona insa pe cele globale cu un simplu kick,mute si dupa warn.

Faceti cum vreti. Pacat de script ca e frumos.

@DeliaMarduk esti pe un server Romanesc nu unguresc nu iti convine te duci pe un server unguresc daca exista xD, da urasc ungurii ^^ si ma mandresc cu asta ^^ /f /r este facut pentru discutiile importante nu pt discutiile aiurea intre gigel si vasile  de aceea ai chatul clanului si chaturile private puteti intra pe o frecventa si multe altele ^^ daca nu vr /sms ^^ nu trebuie sa stea liderul pe /f /r /sx /d sa isi dea seama ce ai scris tu si sa stie daca l-ai injurat sau nu xD

Edited by eB SniQuit

Da pzdt blea, si ati ahuit? Eu vreu za bazaresc cu bratii mei cum ni se scoala.

Nu inteleg de ce asa replici trebuie interzise? Oricum rad toti de dansa fara s-o inteleaga. De ce le dati 2 factiuni la talibani, dar sa vorbeasca liber nu?

Nu pot spune ca ma bucura aceasta noua regula, insa consider ca este folositoare pentru administratori.Eu obisnuiam sa mai glumesc pe [/r] in franceza nu stiu daca acum mai este permis. Din cate am vazut sunt jucatori noi ce injura in rusa,acum 2 zile am primit o injuratura in limba rusa de la un jucator.(mi-am dat seama de asta folosind google translate) Cred ca orice injuratura in orice limba ar trebui sanctionata.Sunt de parere ca admini ar trebui sa execute comanda mute indiferent de limba vorbita de un jucator(Desigur, cu un motiv bine intemeiat injurii,spam, e.t.c, pot folosi google translate pentru a vedea ce cuvant a scris un jucator strain ca de exemplu: Francez,Rus,Maghiar,Chinez, SAMD.) Oricum, va urez o zi buna tuturor si succes adminilor. ;)

Edited by 7Seconds

e ok, se putea si mai bine, interzicerea playerilor tunisieni si indieni, asta ar fi fost o solutie, una dintre cele mai bune.

nu vreau sa stau sa ii aud pe astia cu t0m3k wokete3tkroep orpeajypeojr 24/24 oriunde oricand la orice ora, in plus aduc numai probleme, lag si provin de la kiki miki riki, deci nu o sa aduca profit B-Zoneului, sa se duca dq sa joace pe servere de-ale lor. mai dau si de aia din irak care stau numai cu allah in gura.

2 hours ago, eB SniQuit said:

esti pe un server Romanesc nu unguresc nu iti convine te duci pe un server unguresc daca exista xD, da urasc ungurii ^^ si ma mandresc cu asta ^^ /f /r este facut pentru discutiile importante nu pt discutiile aiurea intre gigel si vasile  de aceea ai chatul clanului si chaturile private puteti intra pe o frecventa si multe altele ^^ daca nu vr /sms ^^ nu trebuie sa stea liderul pe /f /r /sx /d sa isi dea seama ce ai scris tu si sa stie daca l-ai injurat sau nu xD

ho ma micuta uriasa, ce ai? Daca nu-ti plac ungurii nu-i bagi in seama, atat tot. Megcsókollak, adica te pup.

5 hours ago, eB SniQuit said:

@Kelton NUMA BUNA REGULA KELTON  MULTI NU INTELEG CA ASTA E UN SERVER ROMANESC SI NU UNUL INTERNATIONAL

Coolback cu ce ar putea sa te incurce aceasta regula ca roman? Ce te pui sa dai /ad sau sa vb pe chaturile factiuni sau etc in alte limbi in afara de engleza si romana? Chiar nu inteleg aceasta gandire stricata ca sa-i spun asa, in primul rand e un server romanesc nu unul international atunci mai spuneai daca era international dar este romanesc. Si am vazut ca uni au spus ca este rasism fratemiu nu e rasism e doar o regula ce ajuta admini ca sa nu se mai chinuie sa caute pe google prima oara sa afle ce limba e si dupa sa vada ce inseamna. Ai voie pe chatul local si private ce iti trebuie mai mult doar nu te pui sa vorbesti cu prietenii tai pe /f /sx etc in araba sau mai stiu eu... ai /sms pt asta ^^ si multe alte chaturi permise ^^

De romani, e de romani. Dar, de ce le-a facut 2 factiuni destinate strainilor (SFSI & 69PM)? + ca aceea a fost opinia mea inainte sa modifice regula, deci acum e numai buna. 

OFF: Plake pozik cu Itachi man, respect.

• Kelton locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.