Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Prezentare Amnox.

Amnox
 Share

Recommended Posts

- Nick-ul tau: Amnox
- Prenume: Stefan.
- Varsta: Am 12 ani.
- Locatia: Voluntari, Ilfov.
- Ocupatie: Basket.
- Jocul(rile) preferat(e): SAMP, GTA V, LOL, CSGO, MC.
- Hobby-urile tale: Excursii, cantonamente, jucatul pe pc, iesitul pe afara.
- O descriere despre tine (minim 10 cuvinte): 

Salut. Numele meu este Stefan, locuiesc in Voluntari jud. Ilfov si am varsta de 12 ani jumatate. Hobby-urile mele sunt: basket-ul, jucatul pe pc, si iesirea afara, cat si excursile.
Sunt in clasa a 6-a, la scoala "Gimnaziala Nr.1 Volintari".
Sunt o persoana ok, nu exagerez cand vine vorba de cineva care este o persoana importanta, sau cand  a oferii ceva unei persoane. Ma bazez pe respect adica "Daca ma respecti, te respect" daca nu, "Nu ma respecti, nu te respect"
Nu-mi place sa fiu batjocorit in ultimul hal sau sa fiu santajat cu o chestie personala, imi plac glumele foarte mult, fac destul de multe glume, si nu, nu pe baza parintilor/familiei, mi se pare o chestie de nesimtire sa te iei de familia acelei persoane, fara acea familie sa-ti faca ceva rau.
Ascult muzica de tip Rap si cateodata, Manele (foarte rar). Fac basket de 7 luni si sunt mic de inaltime, am 1,50m (150cm). Sunt slab, am o greutate de 34 de kilograme (kg). Mai joc si alte jocuri cum ar fi: GTA V, CS:GO, Minecraft, League of Legends, Counter Strike 1.6.
Sunt o persoana serioasa, descurcareata in situatii grave. Imi asum vina unei greseli, daca este a mea, cat si sanctiunea pe care o voi primi.
Aflu foarte usor daca o persoana incearca sa ma minte, cea ce este foarte eficient.
Nu imi plac oamenii mincinosi, barfitori, care te inseala pe la spate, mi se pare un gest de cac**.
Nu sunt o persoana care sa fac reclamatii (post-uri). Joc samp de 5 ani dar recent m-am apucat de serverul 4 de pe b-zone, am mai jucat pe celelalte 2 comunitati mari, se stiu ele care sunt, si am mai jucat si pe serverul 2.
Cam atat am avut de spus, multumesc persoanelor care mi-au citit descrierea mea persoanala, apreciez si votul negativ cat si cel povitiv. 

- De unde ai aflat de B-Zone Community?: Păi, undeva prin 2013 m-am apucat de RPG2, acolo unde am dobandit nivel 20, apoi am uitat contul =)) si m-am apucat pe RPG3, m-am lasat si m-am apucat de RPG4 =)).
- Alte precizari?: Bine v-am găsit, sper să ne intelegem super bine.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.