Deagle ZEW Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 dc va certati oferiterilor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel Ma Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 buna fuziunea, dar cum s-au ales serverele e jale, sa vina codatii de pe 4 la noi pe 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hawk ToV Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 5 hours ago, CorneliusAurelus said: Esti asa amuzant ca au ras si aia de la revolutia din 48 Au crapat de ras, d-aia is morti acuma 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu FBI Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 Un lider si bun, susțin Hok ❤ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizzard ToV Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 11 hours ago, bogdanila said: U ded @Hawk ToV eu zic sa te lași! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hawk ToV Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 Just now, Wizzard ToV said: @Hawk ToV eu zic sa te lași! Numa daca-mi dai parola si pinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToVarasu Dubeer Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 Hawk regele Romaniei 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
enzo Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 15 hours ago, Pegassi said: Eu vin cu următoarea propunere. După fuziune o sa fie mult mai mulți jucători atât în facțiuni ca și în general, așadar nu ar fi mai bine ca cei care dețin 2 funcții: de Admin/Helper si Leader sa fie nevoiți sa aleagă una? Acea persoana o sa facă treaba pe jumătate în ambele părți, așa este mai bine sa fie la capacitate maxima intr-o parte. @Kelton @Bobo Cine poate sa-si faca treaba cu 40 in factiune, poate si cu 60, altfel nu ar mai fi primit functiile. Ti-e necaz ca nu-ti are liderul sanse sa ramana cu functia, penibil, nu mai veni cu propuneri rasarite ca astea ca s-a vazut in topicul de la FBI ce matur si intelectual esti. 11 hours ago, bogdanila said: U ded Ma te tau nauz, ceai cu hok 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBBEN ToV Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 On 8/15/2019 at 10:03 AM, Pegassi said: Eu vin cu următoarea propunere. După fuziune o sa fie mult mai mulți jucători atât în facțiuni ca și în general, așadar nu ar fi mai bine ca cei care dețin 2 funcții: de Admin/Helper si Leader sa fie nevoiți sa aleagă una? Acea persoana o sa facă treaba pe jumătate în ambele părți, așa este mai bine sa fie la capacitate maxima intr-o parte. @Kelton @Bobo Nu te-ai plictisit sa fii penibil? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BatMan RPG1 Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 3 minutes ago, ROBBEN ToV said: Nu te-ai plictisit sa fii penibil? Așa e el nu are rost să îți pui mintea cu el îi e ciudă de când a primit remove. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBBEN ToV Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 5 hours ago, CorneliusAurelus said: Esti asa amuzant ca au ras si aia de la revolutia din 48 11 hours ago, bogdanila said: U ded De ce va este ciuda? Omu' are un simt mai dezvoltat.. aia e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AcerLT Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 Dar in momentul cand o sa faceti luni fuziunea o sa stergeti de pe forum sectiunea cu rpg3 si rpg4? La fel si panelurile? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Starley din AIM Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 49 minutes ago, AcerLT said: Dar in momentul cand o sa faceti luni fuziunea o sa stergeti de pe forum sectiunea cu rpg3 si rpg4? La fel si panelurile? Asta era problema... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NarcisZEW Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 Cand se baga reducerile de 75%? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdanila Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 Ziceam in gluma ba cocosatilor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreigl Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 4 hours ago, ROBBEN ToV said: Nu te-ai plictisit sa fii penibil? Eu zic că fiecare persoană are dreptul la opinia lui. Tu nu crezi la fel? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clanin3 Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 (edited) On 8/12/2019 at 3:17 PM, eB DeNisJr said: Salutare @Kelton! Sunt foarte deacord cu FUZIUNEA, dar parca @EmmerichHKTare dreptate, eu asi prefera ca la inceput, sa fie doar un lider in fiecare factiune. Doi lideri intr-o factiune nu prea au ce face, ca daca unu dintre ei face toata treaba, celalant nu se invata sau nu primeste sactiuni daca greseste. Nu mi se pare foarte corect chestia asta cu doi lider, dar acuma este decizia ta, faci cum doresti. Asta a fost doar un exemplu, dar cum am mai zis, faci cum vrei. Repet, mi se pare foarte smechera chestia cu FUZIUNEA, deabea o astept. Raspund prea tarziu, dar scopul celor 2 lideri a fost pentru a nu se plange x si y. In plus, nu toate factiunile sunt obligate sa aiba 2 lideri, depinde cum se inteleg cei doi. Nu in ultimul rand, exista admini 4 care vor verifica activitatea tuturor liderilor, nu ramane X fraier, doar fiindca el munceste si Y sta si "o freaca". Usor usor factiunile vor ajunge din nou la un singur lider (unde e cazul). Edited August 16, 2019 by Clanin3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MnX Zinnyo Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 On 8/14/2019 at 11:59 PM, TheTom said: @Kelton Propun ca toate sanctiunile mai vechi de 3 luni sa se stearga ca sa vina si jucatorii mai vechi care poate s-au lasat din cauza sanctiunilor si sa fim poate 1000/1000, in speranta ca s-au cumintit. Banurile permanente sunt pe motive destul de grave si nu ar fi prea ok sa se stearga. Ar trebui sa faceti si niste chestii de genul ca sa atrageti si sa pastrati jucatorii. Iar daca adminii se vor supara ca s-au chinuit sa acorde sanctiunile, desi sunt destul de vechi, nu este mare suparare ca oricum sunt multi in staff. @Kelton, o idee genială mai sus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG GetoDac Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 Deciziile pe subiectele importante deja s-au luat de catre staff, cei care vorbiti pe dinafara, va urez mult spor la +1. Vreau sa vad mai multa activitate pe forum, sa fie frumos. Sa va dau si subiect de discutie: De maine civilii nu vor mai fi lasati sa scrie in joc pe chat. A zis staff-ul ca faceti lag degeaba cica.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deagle ZEW Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 sal sampiștilor nu vaț plictisit sa aveț derby 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NumaisuntEileen Posted August 17, 2019 Share Posted August 17, 2019 10 hours ago, AIM iRazor zis DHead said: Cine poate sa-si faca treaba cu 40 in factiune, poate si cu 60, altfel nu ar mai fi primit functiile. Ti-e necaz ca nu-ti are liderul sanse sa ramana cu functia, penibil, nu mai veni cu propuneri rasarite ca astea ca s-a vazut in topicul de la FBI ce matur si intelectual esti. Tu chiar vrei sa vezi copiii cum intra in depresii si sevraje si poate le plesneste vreo vena la cat de disperati sunt? satz fie rusine, Victoras. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myers Posted August 17, 2019 Share Posted August 17, 2019 10 hours ago, AcerLT said: Dar in momentul cand o sa faceti luni fuziunea o sa stergeti de pe forum sectiunea cu rpg3 si rpg4? La fel si panelurile? Probabil o sa fie arhivate, accesibile undeva pe forum dar intr-un cos de gunoi sau la o sectiune speciala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SejwaL Posted August 17, 2019 Share Posted August 17, 2019 Good ! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hayden ZEW Posted August 17, 2019 Share Posted August 17, 2019 @Kelton ai zis ca numelui dp sv mic i se va adauga ceva gen _FUZIUNE, etc, eu de unde stiu ca o sa fie Hayden_FUZIUNE, HaydenRPG3, HaydenFuzuineRpg3, etc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deagle ZEW Posted August 17, 2019 Share Posted August 17, 2019 8 hours ago, EileeN said: Tu chiar vrei sa vezi copiii cum intra in depresii si sevraje si poate le plesneste vreo vena la cat de disperati sunt? satz fie rusine, Victoras. Dmn daca chiar există asemenea jucători.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts