BIS aka OldNab Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 (edited) În acest topic, membrii care deţin o placă de bază pot posta o singură dată după următorul model: Nume: Producător: Model: Eşti mulţumit de ea? Argumentează: Alte precizări: Edited June 26, 2020 by Madalin Update 26.06.2020 - Logo Link to comment Share on other sites More sharing options...
1stef Posted March 26, 2020 Share Posted March 26, 2020 Nickname: offset aka tatăl vostru Producător: ASRock Model: conroe 945pl-glan Eşti mulţumit de ea? Argumentează: Nu prea. Este o placa de baza veche. Mie, personal imi trebuie un PC cu resurse mari. Nu imi place faptul că suporta doar 2GB ram, ceea ce în zilele de astăzi e super super putin. La fel si la procesor, nu prea suporta vre-un procesor mai bunicel. Alte precizări: Totusi daca nu ai mari așteptări de la un PC, aceasta placa de baza e destul de bunicică. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandru M. Nicolae Posted April 23, 2020 Share Posted April 23, 2020 Nickname: Snipi Producător chipset: Intel Model: MSI MPG Z390 GAMING PRO CARBON AC Eşti mulţumit de ea? Argumentează: Da, sincer sunt chiar foarte multumit de aceasta placa de baza. Isi face treaba. Alte precizări: Din punctul meu de vedere isi merita toti banii! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheWolfy707 Posted May 4, 2020 Share Posted May 4, 2020 Nickname: TheWolfy707 Producător: GIGABYTE Model: A320M-S2H rev. 1 Eşti mulţumit de ea? Argumentează: Da. Este o placa de baza moderna, de buget, in care poti face si un mic OC pe procesoarele ryzen. Frecventa maxima al ramilor este de 3200 mhz si are panel cu control dedicat celor de la gigabyte. Este o placa bunicica, isi face treaba, are si slot m2, 2 sloturi de ram, 4 sloturi PCIE si totul pe el a fost usor de montat. Alte precizări: Este ok, ceea ce nu-mi place e ca nu are optiune de boost, dar ala-i doar un rahat pentru cei ce nu stiu sa faca un OC stabil. Creste aiurea frecvente si urca procesorul (in cazul meu un 2400g) pana la 3.9 Ghz, dar nu il mentine constant. Edited February 5 by BIS aka OldNab Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Rizakkk Posted July 10, 2020 Share Posted July 10, 2020 Nickname: .RizaKKK Producător: GIGABYTE Model: A320M-S2H rev. 2 Eşti mulţumit de ea? Argumentează: Da. Este o placa de baza moderna, de buget, in care poti face si un mic OC pe procesoarele ryzen. Frecventa maxima al ramilor este de 3200 mhz si are panel cu control dedicat celor de la gigabyte. Este o placa bunicica, isi face treaba, are si slot m2, 2 sloturi de ram, 4 sloturi PCIE si totul pe el a fost usor de montat. Alte precizări: Este ok, ceea ce nu-mi place e ca nu are optiune de boost, dar ala-i doar un rahat pentru cei ce nu stiu sa faca un OC stabil. Creste aiurea frecvente si urca procesorul (in cazul meu un 1600x) pana la 3.9 Ghz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oC Renward Posted July 10, 2020 Share Posted July 10, 2020 Nickname:Renward Producător chipset: Intel Model: MSI B85M-E45 Eşti mulţumit de ea? Argumentează: Am avut un gigabyte ceva cu dual bios inainte si dupa 9 luni s a ars, nu stiu motivul, doar am schimbat o cu placa asta si am vazut ca mi merge, este o placa de baza cat de cat ok Alte precizări: Per total isi merita banii Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW YuukiKING Posted September 5, 2020 Share Posted September 5, 2020 Nume:YuukiKING Producător:MSI Model:B250 Mortar Arctic (MS-7A69) Eşti mulţumit de ea? Argumentează:Sunt foarte multumit, Bios nou, modern si usor de folosit. Suporta orice procesor 7gen si duce orice. Alte precizări:Recomand! Link to comment Share on other sites More sharing options...
.JesTer. Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Nume:MSI Producător:Intel Model:Z390-A PRO Eşti mulţumit de ea? Argumentează:Este cam veche si merge putin mai greu decat la inceput. Alte precizări:Planuiesc sa o schimb Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheVirus Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Nume: TheVirus Producător: GIGABYTE Model: GA-B250M-D2V Eşti mulţumit de ea? Argumentează: Da Alte precizări: - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danut. Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 Nume:Danut. Producător: Intel Model: Z390-A PRO Eşti mulţumit de ea? Argumentează: Timpul si-a pus amprenta. Alte precizări:- Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG Mr.KeNNeN Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 Nume: Mr.Kennen Producător: Gigabyte Model: B450M DS3H Eşti mulţumit de ea? Argumentează: O recomand tuturor, este cea mai buna pe care am avut-o pana in acest moment ! Alte precizări: Succes celor ce doresc s-o cumpere ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madara. Posted March 4, 2021 Share Posted March 4, 2021 Nume:Madara. Producător:Gigabyte Model:H310M S2H 2.0 Eşti mulţumit de ea? Argumentează:Da, este o placa de buza foarte buna. Alte precizări: Recomand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgwel Posted March 17, 2021 Share Posted March 17, 2021 Nume: georgwel Producător: Nvidia Model: GeForce 920 Eşti mulţumit de ea? Argumentează:Da, este o placa de buza foarte buna. Alte precizări: Recomand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iuli4n Posted March 18, 2021 Share Posted March 18, 2021 Nume: stimabilu.iuli4n Producător: Intel Model: H310 Eşti mulţumit de ea? Argumentează: Da, detine suficient socket-uri pentru RAM, pare indeajuns de solide, iar la calitate-pret e demna de laudat. Alte precizări: - Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG WilliamS Posted March 23, 2021 Share Posted March 23, 2021 Nume: Wilhelm Chrysler Producător: Gigabyte Model: GA-B250M-D2V Eşti mulţumit de ea? Argumentează: Tine de mult timp, dar a venit timpul sa o schimb. Alte precizări: . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabbos RO Posted July 12, 2021 Share Posted July 12, 2021 (edited) Nume: Gabbos_RO Producător: Gigabyte Model: B450M DS3H Eşti mulţumit de ea? Argumentează: Da, este cea mai buna placa de baza, in opinia mea. Alte precizări: - Edited July 12, 2021 by Gabbos RO Link to comment Share on other sites More sharing options...
SamiNicu Posted April 4, 2022 Share Posted April 4, 2022 A320M-S2H rev. parere ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TwentyOne Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 Placa de baza ASUS ROG STRIX B560-E GAMING WIFI, Socket 1200, ATX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minxie Posted July 27, 2022 Share Posted July 27, 2022 (edited) Nume: Emily Producător: ASUS Model: ROG STRIX B550-F GAMING Eşti mulţumită de ea? Argumentează: Normal, fara probleme, in comparatie cu placa mea de baza vechie de la Gigabyte care avea numai probleme. Alte precizări: Nimic. Edited July 27, 2022 by Minxie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phin Posted July 27, 2022 Share Posted July 27, 2022 Nume: PhineanS Producător: MSI Model: H110M PRO-D Eşti mulţumit de ea? Argumentează: Da. Nu stiu ce pretentii as putea avea de la o placa de baza. Isi face treaba. Alte precizări: - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Macu ToV Posted October 31, 2022 Share Posted October 31, 2022 Nickname: Macu Producător chipset: Intel Model: MSI MPG Z390 GAMING PRO CARBON AC, am doua modele de Intel diferite, suntem doi frati Eşti mulţumit de ea? Argumentează: Da, sincer nu ma asteptam, insa super bun ca si calitate. Alte precizări: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sico Posted November 20, 2023 Share Posted November 20, 2023 Nume: syko Producător: MSI Model: MSI B460-M Pro Eşti mulţumit de ea? Argumentează: Da, insa un singurul lucru am de reprosat si anume conexiunea bluetooth care e slaba, cel putin cand conectez PC-ul la boxe prin intermediul bluetooth-ului are intreruperi de zici ca-i CD-ul zgariat. Alte precizări: per total e buna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts